Lg g2 internet ayarları

555burak555

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Beyler telefonum lg g2 avea hat kullanıyorum internet paketim var ama ayarları yapılı olmadığından internete giremiyorum eğer ayarlarını bilen varsa söyleyebilirmi yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler

555burak555

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Denedim Yalnız telefonunuza iletildi diyo ama bişey geldiği yok

RedDevil

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Apn. Ayarları var el ile yapılıyor

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Beyler telefonum lg g2 avea hat kullanıyorum internet paketim var ama ayarları yapılı olmadığından internete giremiyorum eğer ayarlarını bilen varsa söyleyebilirmi yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler

yanlizca erisim adlarina yeni apn diyip isim e internet, apn ye de internet yaz bitsin, apn ayarlari, ayarlar-internrt paylasimi aglar- mobil sebekeler-erisim noktasi adlari -secenek tusu- yeni apn

frost2121

Asistan
Reaksiyon puanı
0
müşteri hizmetlerini ara manuel ayar yaptırırlar düzelir

555burak555

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Müşteri hizmetlerinin numarasını bilmiyorum ama neydi acaba

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Aşağıdaki şekilde Avea'nın APN'sini anlattım. Avea için aşağıdaki ayarlar yeterlidir. Herkes kendi operatörüne göre bu şekilde ayarları öğrenip yapabilir ya da operatörün sitesinden ayarları telefona indirebilir. O da olmazsa müşteri hizmetlerini arayın yollasınlar.

uve8y9es.jpg

jysepyhe.jpg

yry3u2y2.jpg

epy6yguh.jpg

pavata3a.jpg

Yanlış anlaşılmasın oralara AVEA YAZILMAYACAK, internet yazılacak. Sadece bu ayarların AVEA'ya ait olduğunu göstermek için AVEA diye belirttim.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar sonunda hallettim sorunu, eğer sizlerde de böyle bir problem varsa apn ayarladığınız yere girip varsayılan ayarlara dön deyip ardınan avea interneti seçin sorun düzeliyor.

Subserosa

Asistan
Reaksiyon puanı
1
şunu belirteyim; ayarlar kaydedildikten sonra telefon yeniden başlatılmalı. aksi takdirde kıvranıp durursunuz :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhaba avea da 3g bağlantisini bir türlü yapamadim yapamadim, yardimci olurmusunuz ???

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Hemen üstündeki mesajlara bakarsanız görürsünüz.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Yardımın için teşekkür ederim. Benim telefonda dediğin şekilde yapınca düzeldi. Şimdi veri alabiliyorum.

murat70

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ya arkadaşlar benimde 2 sorun var g2 onada çözüm bulalım
1-avea interneti açıyorum veri akışı olmuyor simge dahi çıkmıyor kapat aç yapınca veri akışı devreye giriyor
2-gece kapatıp sabah açtığımda kendiliğinden sessiz moda geçiyor

bilen arkadaşlar yardımcı olurmusunuz