Wab Sharan
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 422
Arkadaşlar merhaba,evimde kullandığım modelini bile unuttuğum Plazma bir 13 yıllık Samsung televizyon vardı. Bu televizyonda tabii ki internete girmek söz konusu değil, ancak Turkcell TV+ ile YouTube uygulamasına girebiliyorum ancak İPTV olarak güzel ama menü kayganlığı desen yok, YouTube kasarak donarak menüler arası geçebiliyorsunuz. Ve bu benim çok canımı sıkmaya başladı, mağaza desen yok, internet tarayıcısı yok, bir maçkolik var oda maç takipçisi değilim. Sırf geriye-ileriye sarma ve kayıt özelliği için aldım. Ama artık bu Samsung televizyon benim maalesef ihtiyaçlarımı karşılamamaya başladı. Bende televizyonda yaptığı işleri beğenen biri olarak LG marka 65 Nano 796 2020 model almaya karar verdim. Özellikle bu televizyonu bütçeme uygun olması, 4K UHD izlenim sunabilmesi, Nanocell, webos teknolojileri, 65 inç kadar büyük olması, menü kayganlığı, uygulama zenginliği, HDR 10+ özellikleri için alacağım ancak bu 2020 model televizyonda LG'lerin sihirli sesli komut kumandası mı çıkıyor, yoksa standart eski tip kumanda mı çıkıyor, ayrıyetten mi alacağım bilen varsa cevaplasın lütfen. He birde unuttum televizyonu bildiğim kadarıyla uzun süre kullanmayınca ekranda tablo gibi bir görüntü çıkıyor ve televizyon tablo gibi oluyor, çok hoşuma gidiyor
Bu sorumu cevapladıktan sonra bilen arkadaşlara bir sorum daha olacak, teşekkürler. Kuzenim de yeni çıkan modellerden birinde tam hatırlamıyorum oda 65 inç 16 000 TL'ye Teknosa'dan almıştı, sanırım onda dediğim gibi fareli, sesli komut özellikli kumanda çıkmıştı.