LG G2 ile 4K video çekme [V5.0.0] sürümü eklendi.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
vikings cok güzel bir anlatım olmusta bişey sorcam simdi kazandırdımda güzel cekiyo okayada telefona zarar vermez dmi yani ne bilem islemci bakımından

Kalkıpta 30 dakika çekerseniz yakabilirsiniz bile :D yeterli miktarda çekerseniz bir şey olmaz.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Haa vikings bisey sormayi unuttum buna peki z2 deki gibi yavas cekim kazandirabliyozmu yada bu fotocekmeyi yukselte biliyozmu pixeli felan

Konuya not düşmüştüm:

Not2: Slow motion özelliğini çalıştırmak için, çektiğiniz slow motion videoları g2nin videolar uygulaması ile açıp hızı 0.2 yapınca slow motion olarak izleyebilirsiniz.

gercekmanyak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
video çekimi için 4k dostum. fotoğraf çekimi için değil. video çekim ayarlarına gir orda var UHD diye

- - - Mesaj Güncellendi - - -

slow motion ayarına girdiğimizde ekran siyahtan ibraet görüntüyü almıyor. sizde de aynı sıkıntı var mı? acil cevap... çekim yapılamıyor bu modda

smnfrkn

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Yeterli bir süre :)

Galaxy S5 5 dakika izin veriyor, Z2'nin bazı serileri 1-2 dakika zor çekiyor ama sorun çözülmüş olan serilerde 20 dakikaya kadar çıkanlar olmuş deniyor. Demek ki 10 dakika gayet yeterli bir süre dediğiniz gibi. :)

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
Çok yer kapladığı sürece 9999 dakika video çekimine izin verse ne vermese ne?

gercekmanyak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
slow motion ayarına girdiğimizde ekran siyahtan ibraet, görüntüyü almıyor. sizde de aynı sıkıntı var mı? acil cevap... çekim yapılamıyor bu modda

pianoman

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Z2 için geçerli değil, neredeyse şuan ki tüm telefonlar için geçerli. LG G3, Samsung Galaxy S5 gibi telefonlara bakarsanız 5dk dan fazla 4K video çekimine izin vermiyor.
İşlemci yetersiz geldiğinden sürekli 100% kapasitede çalışıyor ve aşırı derece de ısınıyor. Tıpkı pentium 2 ile FULL HD videolar oynatmaya çalışmak gibi.
Yeni nesil mobil işlemcilerde bu sorun çözülecektir ancak yukarıda yazdıklarımın hepsi kelimesi kelimesine doğru.

Z2 ile 4k uzun videolar çekmek istiyorsanız eğer su geçirmez bi telefon sonuçta, su altında istediğiniz kadar çekebilirsiniz bir yandan video çeker bi yandan da sıvı soğutma yapmış olursunuz :D :D
İşlemci yetersiz olduğu için ısınmıyor zaten ısınan işlemcide değil kamera sensörü

Bu arada konuya eklenmemiş xdabbeb camera uygulamasının 3.2.0 versiyonu mevcut linkten indirip kurabilirsiniz.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
V3.2.0 Sürümü eklenmiştir.

sdelta

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
145
İşlemci yetersiz olduğu için ısınmıyor zaten ısınan işlemcide değil kamera sensörü

Bu arada konuya eklenmemiş xdabbeb camera uygulamasının 3.2.0 versiyonu mevcut linkten indirip kurabilirsiniz.

İşlemci yetersiz olduğu için sürekli 100% konumda çalışır ve kapasitesini sonuna kadar kullandığı için ısınır. Yani dediğinizin tam tersi.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
İşlemci yetersiz olduğu için sürekli 100% konumda çalışır ve kapasitesini sonuna kadar kullandığı için ısınır. Yani dediğinizin tam tersi.

Z1'de S800 kullanıyor onun ki yeterlide aynı işlemciyi kullanan g2 yetersizmi? cok merak ediyorum :)

sdelta

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
145
Z1'de S800 kullanıyor onun ki yeterlide aynı işlemciyi kullanan g2 yetersizmi? cok merak ediyorum :)

Z1'in yeterli olduğunu kim söyledi ? Yukarıdaki mesajları okursan Z2 için bile kısıtlı süre çekim yapılabildiğini, SONY'nin uzun süreli çekimler yapılmasını engellediğini görebilirsin. Hatta SONY resmi açıklama yaptı, yukarıda da linkini paylaştım. Merakın giderilmiştir sanırım.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Z1'in yeterli olduğunu kim söyledi ? Yukarıdaki mesajları okursan Z2 için bile kısıtlı süre çekim yapılabildiğini, SONY'nin uzun süreli çekimler yapılmasını engellediğini görebilirsin. Hatta SONY resmi açıklama yaptı, yukarıda da linkini paylaştım. Merakın giderilmiştir sanırım.

Her neyse sonuçta yeterli bir süre için çekim yapabiliyoruz :)

Ayriyetten Z2'de sınırsız süre var diye biliyorum yani bir kısıtlama yok sınırsız çekiyoruz çekebildiğimiz kadar.
[MENTION=363652]LittleMonster[/MENTION] daha iyi bilir

Kuvvetmira

Profesör
Reaksiyon puanı
38
z2 inceleme videosunda görmüştüm 3 dakika çekti hata verdi 4k çekimde,sonra tekrar çekti ısınınca buzlu suya soktu telefonu sonra devam etti o zaman 10 dkkayı geçti :D

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
z2 inceleme videosunda görmüştüm 3 dakika çekti hata verdi 4k çekimde,sonra tekrar çekti ısınınca buzlu suya soktu telefonu sonra devam etti o zaman 10 dkkayı geçti :D

Güncelleme ile ısınma sorunu ortadan kaldırıldı deniliyor bir sürü güncelleme almış.

Neyse arkadaşlar lütfen artık G2 ve konu ile alakasız yorumlar yapmayalım :)

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Her neyse sonuçta yeterli bir süre için çekim yapabiliyoruz :)

Ayriyetten Z2'de sınırsız süre var diye biliyorum yani bir kısıtlama yok sınırsız çekiyoruz çekebildiğimiz kadar.
@LittleMonster daha iyi bilir
s5 de 5dk çekim süresi var g3te de öyleydi diye hatırlıyorum
z2de 4k çekiminde süre sınırı yok 2 adet fix güncellemesi geldi bitane daha PTCRB onayında güncelleme gözüküyor 1-1.5 haftaya kadar o da z2 ve z2 tablete gelir
Isınma olayı büyük oranda çözüldü zaten 14w21 ve üstü serilerde o sorunda yok

Ozzynight

Doçent
Reaksiyon puanı
12
Arkadaşlar 4k video pc de yada evinizde Smart tv varmı cokmu şart oynatabiliyor musunuz ?
Satış piyasası boş işler telefonunuza zarar vermeyin donanım isidan hammallasir unutmayın Pc uzmanı olarak her cihazın isiya duyarlılığı yoktur olsaydı evinizdeki bilgisayarın ömrü 20 yıl olurdu satış komisyonu koyan firmalara sözüm var ayık olsunlar.

SHeRİFF-1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
v3.2.0 Sürümünü deneyen varmı ? Ben yuklediğimde cihaz bootloop'a girmişti.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
v3.2.0 Sürümünü deneyen varmı ? Ben yuklediğimde cihaz bootloop'a girmişti.

Merhaba,

Yedek alıp deneyin eğer sorun çıkartırsa full wipe yapıp aldığınız yedeği geri yüklersiniz olur biter 10 dakkanızı alır almaz :)

gercekmanyak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ya cevap yazacak yok mu? slow motion da görüntü yok. açıyorsun ekran simsiyah... nedir bu? bilen bilgisi olan var mı?

erti97

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
LG G2 Kullanıcıları konusunda birçok kez sormuştum ama sanırım farkedilmediği yada gerilerde kaldığı için cevap verilemedi.

Cm11 M8 e yüklenebiliyor mu bu mod yada direk TWRP ile yüklenebilecek bir zip dosyası var mı ??

erti97

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hahahah demin yükleyeyim dedim Lg logosunda takılı kaldı TWRP den restore yaptım :bored::biggrin:

xrasimx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
telefon lg logosunda kaldı cihaz illa herşeyi baştan mı kurcaz ?

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
telefon lg logosunda kaldı cihaz illa herşeyi baştan mı kurcaz ?

Download moda alıp stock romu tekrar kurun veya yedeğiniz varsa twrp recoveryden aldığınız yedeği restore kısmından yükleyin.