LG G2 için Android 5.0.1 Sesleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Şu an şokları yaşıyorum. Lg senin kafana ne düştü? kullanıcılarına hayırlı olsun :)

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
4k ve 120 fps gelir İnşaAllah yoksa custom roma devam :(

S

SDN Okuru

SDN Okuru
4.4 içinde gelicek güncellenicek dediler sonra 1 gün verip gericektiler.

Ozzynight

Doçent
Reaksiyon puanı
12
Android 5.1.1 vermeli ama daha bize gelmez Amerikada T mobile şirketi kendi telefonlarına dağıttı Nexus 6.5.4 kullanıcıları 5.1.1 aldılar Türkiyeye gelmesi yine 2015 yılının sonlarını bulur Ülke ülke dağıltıldığı için bu problem var İosun Adroidden üstün olması yazılım konusunda tüm dünyaya dağıtıyor fark bu Android tüm serverlara aynı anda AOSP paylaşımı yapsa bu kadar gecikme olmaz tabikide burada problem Google da olabilir yeterli alt yapın yoksa geliştir Server makinelerini çoğalt ondan sonra güncellemeye tüm Cep telefonu yetkililerine ver gitsin Bizde insanız bir ürün alıyoruz bizim için stabilite önemli ben aldığım telefonun 3 sene gitmesini isterim Benim gibi düşünen arkadaşlar çoktur çünkü para verip bir ürün alıyoruzki karşılığını görelim memnun kalalım Şahsen ben G2 kullanıcısı olarak telefondan soğudum oda güncelleme vermeyip G3 verdiği için yadırgadım LG G2 o kadar kişi almasa LG G3 o kadar satamazdı buda bir gerçek 5.1.1 daha stabil dediğim gibi Lg bu güncellemeyi bize ya verir yada vermez Lg G4 Android 5.1.1 sürümü ile gelicek Sony Z4 o sürümle gelecek bekliycem hemen güncelleme yapmıycam en stabil sürüm şuanda yurt dışında bize yine gelicektir ancak Eşit aynı anda dağıtılması daha mantıklı geliyor Ülke ülke dağıtılması sebebi ise orada sorun varmı yokmu ondan sonra diğer ülkeye veriyor diyenler olabilir Apple tüm dünyaya İosu dağıttıgında hemen yeni bir güncelleme ile eski güncellemeyi tarih ediyor Apple fanı değilim ama adamlar yazılım konusunda gayet stabiller Androidde yazılım konusunda linux tabanlı açık kodlu bir yazılım cyanogenmod Google dan bağımsız duruma geldi Microsoft ile ortak bile olabilirler Android rekabet olup piyasada uygun cihazlar görmek istiyoruz $ ülkemizde 2.70 durumda 1.20 olduğu zamanları hatırlıyorum pehh :glare: