Lg g2 boğuk ses sorunu

valaroma

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar öncelikle forumdaki ilk yazım bu nedenle bir şeyi yanlış yaptıysam şimdiden özür dilerim. Yeni bir LG G2 kullanıcısıyım. Telefonda konuşurken karşı taraftan sürekli "Sesin boğuk, derinden geliyor." şeklinde dönütler alıyorum. Çağrı ayarları kısmında otomatik netleme hep açık hep kapalı konumdayken de sonuç aynı. Bunun nedeni ve çözümü ne olabilir?

xrasimx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
geçmiş olsun. Türkiye romunda ve almanya romunda sorunlar oluyor. ingiltere 20d t-mobile kurman sana faydalı olacak kurmadan önce hard reset ve kurduktan sonra hard reset atmanı tavsiye ediyorum. rom bu ; 489 6EE/T-MOBILE(UNITED KINGDOM) V20D LGD802 1.66 GiB 38 http://lg-phone-firmware.com/index.php?id_mod=36

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Merhaba,

Büyük ihtimal romdan kaynaklı bir sorun, yukarıda arkadaşın verdiği linkten aşağıya yazdığım romu indirin ve kurun, lg bölümünde kitkat yükleme konusuna bakarak yüklemeyi yapabilirsiniz.

165 DEU/GERMANY V20D LGD802 1.6 GiB 3620 Bunu kurmasını öneriyorum.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Aynı sorunu bende yaşıyorum telefon alalı 2 gün oldu rom atsam garanti dışı kalır mı ? Birde kesin çözümü var mı bu işlemden sonra ?

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Aynı sorunu bende yaşıyorum telefon alalı 2 gün oldu rom atsam garanti dışı kalır mı ? Birde kesin çözümü var mı bu işlemden sonra ?

Stock rom yani orjinal romdan başka rom atarsanız garanti dışı kalır.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhaba lg g pro att logolu amerikadan geldi üzerinde orjinal romu var fakat dilini değiştiremedim birde 3g seçeneği yok wcdma-gsm seçenekleride yok konuşurken kerşıda tarafa sesim boğuk gidiyordu bunu kendi romu yüklenince halloldu fakat şimdide dil ve 3g sorunu var bana yardımcı olursanız çok sevinirim konu burası değil belki ama hangi rom ve nasıl yükleniyor yarımcı olun