LG G2 4.4.2 'yi almasına son 5 gün.

vivianas

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Benim icin onemli olan gelicek olan 4.4.2 nin içinde Knock Code gibi yazilimlarin bulunmasi. Bukadar beklettiklerine gore insallah vardir.

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Benim icin onemli olan gelicek olan 4.4.2 nin içinde Knock Code gibi yazilimlarin bulunmasi. Bukadar beklettiklerine gore insallah vardir.
[MENTION=374275]Bloother[/MENTION] 'in paylaştığı LG G2 için 4.4.2 Kit Kat Rom'u yüklemiştim almanya içindi ve Knock Code gibi özellikler falan yoktu. [MENTION=374275]Bloother[/MENTION] 'in paylaştığı 4.4.2 almanya kit kat stock rom'u ise Türkiyeye de aynısı gelicek demektir. Ama ben yeni özelliklerin geliceğini düşünüyorum.

NSIndestructibL

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ben hala inanmıyorum geleceğine haziranı bulur bence düşünüyorumda bu telefona 1 güncelleme sözü daha verilirse kitkattan sonra artık 1 yılı bulur oda o zamana kadarda telefonun garantisi biter ve ilk defa bir akıllı telefonu garantisi bitene kadar kullanmış olurum bakıcaz artık hayırlısı :)

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Ben hala inanmıyorum geleceğine haziranı bulur bence düşünüyorumda bu telefona 1 güncelleme sözü daha verilirse kitkattan sonra artık 1 yılı bulur oda o zamana kadarda telefonun garantisi biter ve ilk defa bir akıllı telefonu garantisi bitene kadar kullanmış olurum bakıcaz artık hayırlısı :)

Dostum mantıklı düşündüğümüzde G2 Korede 4.4 ü alan ilk ülke diye hatırlıyorum. Hatta Samsung, Sony ve bazı markalar daha 4.4'ün verileceği tarihi açıklamamışken G2 korede 4.4 kullanıyorlardı. Şimdi onlara verdiler niye bize vermediler ? Adamlar demekki işlerini sağlama almak istiyorlar. Herşeyi iyice test ediyorlar, belki yüzlerce problem cıkıyor bunları düzeltip tekrar yapıyorlar yani böyle bir işte çalışmadığımız için ön yargılı olmamak gerekir. Ben şu anda telefonu sorunsuz bir şekilde kasma takılma olmadan kullanabiliyorum. 4.4 gelmesi şartta değil ki gelmesi cok güzel olacak. 5.0 alıcağınıda düşünüyorum. Çünkü LG telefon dünyasına G2 ile adını yazdırdı ve çok konuşuldu sadece 4.4 verip bırakıcağını düşünmüyorum. Herşeyi geçtim empati yapmak lazım. Ben LG nin sahibi olucam LG G2 üreticem adımı duyurucam telefon dünyasında ve 4.4.2 verip bırakıcam ? :D bence 5.0e kadar gider :D

Bu arada 4.4 ü geç vermesi diğer yazılım güncellemelerinide geç vericeği anlamına gelmiyor hocam :D belki 5.0 nexusa geldiği zaman 2 ci olarak g2 ye gelicek ? :D ön yargılı olmamak lazım.