Lg G Pro 2 Türkiye'ye gelecek mi?

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Mesleki durumlardan dolayı foruma yeteri kadar giremeyeceğim, o yüzden şimdilik ara verdik. 6 yılımız geçti burada, öyle kolay kolay bırakmak yok :)

Siyah renk de bir ayrı karizmatik durmuş :mrgreen:

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Mesleki durumlardan dolayı foruma yeteri kadar giremeyeceğim, o yüzden şimdilik ara verdik. 6 yılımız geçti burada, öyle kolay kolay bırakmak yok :)

Umarım herşey istediğin gibi olur abi :) [MENTION=374275]Bloother[/MENTION] 'in de dediği gibi böyle siyah siyah karizma olmuşsun hani :):)

x10minirom

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Niye bu kadar sinirleniyorsun?LG Optimus G Pro tanıtıldığında LG Optimus G satışa çıktı.Yani LG G3 tanıtıldığında Kesin olarak gelir.Merak etmeyin.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Niye bu kadar sinirleniyorsun?LG Optimus G Pro tanıtıldığında LG Optimus G satışa çıktı.Yani LG G3 tanıtıldığında Kesin olarak gelir.Merak etmeyin.

Dostum sen cok yanlış anlamışsın :D. G3 değil g pro 2'den bahsediyoruz. Zaten G3 gelicek ülkemize bizim olayımız G pro 2 ile. LG Türkiye gelmeyeceğini söylüyor elektronik mağzalar geliceğini LGnin bir halttan haberi olmadığını söylüyor :)

x10minirom

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Dostum sen cok yanlış anlamışsın :D. G3 değil g pro 2'den bahsediyoruz. Zaten G3 gelicek ülkemize bizim olayımız G pro 2 ile. LG Türkiye gelmeyeceğini söylüyor elektronik mağzalar geliceğini LGnin bir halttan haberi olmadığını söylüyor :)
Yok dostum ben şöyle demek istedim ama yanlış yazmışım.LG G3 tanıtıldığında LG G Pro 2 satışa çıkar dedim.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Yok dostum ben şöyle demek istedim ama yanlış yazmışım.LG G3 tanıtıldığında LG G Pro 2 satışa çıkar dedim.

Öyle saçmalık olmaz ki :) Eğer bir telefon tanıtılıyorsa ne zaman satışa cıkacağıda söylenir :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
var olum g2 2gb ram bu 3 gb ram lg ekranı 5.2 inc bununki 5.9 inc

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
var olum g2 2gb ram bu 3 gb ram lg ekranı 5.2 inc bununki 5.9 inc

2 GB ram'ı olan G2'im de 800 MB boş ramım var şu anda. G3'de daha fazla bir miktarda olucak. Sonuçta 2 ile 3'ün arasında aşırı bir fark yok. İkiside oyunlarda iyi performans sergileyecekler. 5.5'inç G3, G2 5.2'dir yanlış bilgi verme. Hem daha büyük ekran daha cok pil tüketimi demektir. G2den G3'e geçmek için bir sebeb göremiyorum. Ama bütçe yeterse g2 yerine g3 alınabilinir.

prodigy01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
2 GB ram'ı olan G2'im de 800 MB boş ramım var şu anda. G3'de daha fazla bir miktarda olucak. Sonuçta 2 ile 3'ün arasında aşırı bir fark yok. İkiside oyunlarda iyi performans sergileyecekler. 5.5'inç G3, G2 5.2'dir yanlış bilgi verme. Hem daha büyük ekran daha cok pil tüketimi demektir. G2den G3'e geçmek için bir sebeb göremiyorum. Ama bütçe yeterse g2 yerine g3 alınabilinir.

2 gün sonra istanbulda tanıtılacak g3 ... shiftdelete gidip videosunu cekecekmı ? cok merak edıyorummmmm telefonun seklını ve tanıtımını. hanı tanıtım vıdeosundakıler gıbı degıl bu canlı elden tutulup cekılecegı ıcın merak edıyorum.. bu forum gıdecekmı oraya her zamankı gibi tanıtımı çekmeye ? ve aynı gun yayınlanacakmı çarşamba günü yani. ? bir fikriniz varmı ?

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
120
M8 ve Eliti ilk SDN verdi gene SDN verecektir :lol: