Lg G Pro 2 Türkiye'ye gelecek mi?

prodigy01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ya arkadaşlar. oncelıkle selamjun aleykum ... bu Lg müşteri hizmetlerini aradım.. kadın bana dıyorkı .. Lg G Pro 2 türkiyeye Gelmeyecek. dıyor sınırlendım telefonumu yere attım. ya ne saçma bırsey bu.. neden turkıeyeye gelmesın ? .. lg g3 gelecekmı dıyorum.. o gelecek dıyor... ya cok sacma madem Lg G Pro 2 turkıyeye gelmeyecek ozaman neden bu sıtenın sahıplerı vıdeosunu ozellıklerını tanıtıyoe.. hatta bu sıte turkıyeye gelecek dıyen sıte.. teknosaya sordum dedilerki ''Lg müşteri hizmetlerine inanma bir halt bilmez onlar'' bence gelecek turkıyeye. cunku cok sacma gelmeme nedenı ?= neden gelmesın yanı ... hayalım suya düştü... bilen varsa lutfen dogruları yazsın:angry:

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Sakin ol :D
Yurt dışı alır kayıt yaptırırsın sende çokmu zor :D

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
o kadar abartılacak ne var al bi g2 çok fark yok

prodigy01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
soruma hala cevap gelmedi ... ben fıkrınızı sormadım sızın ... ne alacagıma ben karar verırım...

oocinn_

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Gelmeyebilir bunu istanbulda iseniz yetkili servise gidip sorun. Mesela G flex i sipariş üzerine getiriyolardı. Bu ürünü de bu şekilde getirebilirler.

prodigy01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
çıldıracam ya nasıl gelmez anlamam.. pro1 gelıyor g2 gelıorda bunda ne halt var.. ozaman bu sıtenın sahıplerı neden tanıtıyor onu... mayısta turkıyeye gelecek dıyen bu sıteydı

C.A.

Asistan
Reaksiyon puanı
3
fırlattığın telefon çalışıyorsa talibim

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
soruma hala cevap gelmedi ... ben fıkrınızı sormadım sızın ... ne alacagıma ben karar verırım...

Usluba dikkat edelim lutfen ... lg g pro 2 mutlaka gelecektir merak etmeyin gelmeyecek dedigi yakin zamani kastetmistir lg getirir tabi gelmese bile piyasada bir cok alternatifi de mevcut orasi ayri

prodigy01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Usluba dikkat edelim lutfen ... lg g pro 2 mutlaka gelecektir merak etmeyin gelmeyecek dedigi yakin zamani kastetmistir lg getirir tabi gelmese bile piyasada bir cok alternatifi de mevcut orasi ayri

ya bu benım ıcın cok onemlı lutfe nbırınız araştırsın yaw :(( ... mayısta gelece kdıye bılıyordum ben

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
G2 mini gelcek g pro 2 büyük ihtimalle gelmeyecek ama beklemede kalın :)

prodigy01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
G2 mini gelcek g pro 2 büyük ihtimalle gelmeyecek ama beklemede kalın :)

peki bişi soracam afedersinde neden gelmiyor ? bunun sebebı nedır.. bu lg salakmı ? . yani .. Pro 1 var.. g2 var.. g3 de gelecek.. niye pro 2 gelmıyor.. anlamıs dıılım

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
peki bişi soracam afedersinde neden gelmiyor ? bunun sebebı nedır.. bu lg salakmı ? . yani .. Pro 1 var.. g2 var.. g3 de gelecek.. niye pro 2 gelmıyor.. anlamıs dıılım
lg den kaynaklıyor gelirsede geç gelir LG Optimus G gibi...

prodigy01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
lg den kaynaklıyor gelirsede geç gelir LG Optimus G gibi...

mutlaka gelip geçde olsa ögrenmem lazım... başka telefon alırsam.. sonra raflarda pro 2 yi gorursem lg yi ararım harbi söverim ... ben mayısta gelecek dıye bılıyordum. ozaman bu sıtenın yetkılılerı neden mayısta gelecek dıye heveslendırıyorlar ınsanı

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
mutlaka gelip geçde olsa ögrenmem lazım... başka telefon alırsam.. sonra raflarda pro 2 yi gorursem lg yi ararım harbi söverim ... ben mayısta gelecek dıye bılıyordum. ozaman bu sıtenın yetkılılerı neden mayısta gelecek dıye heveslendırıyorlar ınsanı
Bu g pro 2 hastalığı nedir çok merak ettim g flex al aynısı ekran boyutu filan :)

Adem09

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadasim cok haklisin bende g pro 2 bekliyorum ama senin gibi musteri hizmetlerinden gelmeyecek die mail aldim telefon ile nedenini soruyorum net birsey soylemiyorlar yok koredem izin cikmamis gibi seyler gecistirdiler anlayacagin site yoneticilerinin konu hakkinda mutlaka bir aciklama yapmalarini bekliyorum !!!

prodigy01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadasim cok haklisin bende g pro 2 bekliyorum ama senin gibi musteri hizmetlerinden gelmeyecek die mail aldim telefon ile nedenini soruyorum net birsey soylemiyorlar yok koredem izin cikmamis gibi seyler gecistirdiler anlayacagin site yoneticilerinin konu hakkinda mutlaka bir aciklama yapmalarini bekliyorum !!!

bence gelecek.. butun ulkelere... cok sacma cunku.. bence gelecek .

immortalsword

Asistan
Reaksiyon puanı
17
Bu kadar sitrese girmenize gerek yok isterseniz alırsınız cihazı diye düsünmekteyim heycan yapmayın biraz sabredip bekleyin, gelmeyedebilir ilk etapta fakat illaki düşer diye düşünmekteyim. Bu sitedeki yazarlarında bir miktar kendi yorumlarını katsalarda hepten salladıklarını sanmıyorum onlarda ellerine gelen bir bilgi veya okudukları bir bilgi ile yazıyorlar yazılarını..

prodigy01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu kadar sitrese girmenize gerek yok isterseniz alırsınız cihazı diye düsünmekteyim heycan yapmayın biraz sabredip bekleyin, gelmeyedebilir ilk etapta fakat illaki düşer diye düşünmekteyim. Bu sitedeki yazarlarında bir miktar kendi yorumlarını katsalarda hepten salladıklarını sanmıyorum onlarda ellerine gelen bir bilgi veya okudukları bir bilgi ile yazıyorlar yazılarını..

bence gelir hacı ... g2 geldi .. pro 1 geldi ... g3 te gelecek.. ee ? pro 2 neden gelmesın.. cok sacma.. bee

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Pro 1 diye bi telefon modeli yok önce onu öğren sen sonra alırsın telefonu :closedeyes:

Kaya26

Profesör
Reaksiyon puanı
550
İlk önce hitap şeklinizi değiştirin sonra konu açarsınız. 2. olarak bir telefon için bu kadar stresse niye girdiniz onuda anlamış değilim alt tarafı bir telefon gelebilir de gelmeyebilir de sanki dünyanın sonu.

muvensa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Konunun başından beri okuyorum yorumlarını ve çocukça cevaplar vermişsin.
Milllete fikrini sormuşsun, hoşuna gitmeyen cevapları alınca da başlamışsın saçmalamaya. Böyle yazarsan o adam da sana böyle cevap verir. Babanım forumu değil burası. Yazdıklarına dikkat et.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
vay ergen vay :))) istediği telefon gelmiyor diye çemkirip durmuş. neredeyse oturup ağlayacak :))))

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
[MENTION=36351]mr_rain[/MENTION] hocam bu konuya bir el atarsanız iyi olur. Arkadaş pek patavatsız.

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Konuyu yeni okudum çok komik ya:) nedir bu pro2 sevdası tamam güzel telefon ama neredeyse pro2 gelmezse intihar ederim noktasına gelmiş durum.