arkadaslar bu cıhaz turkıyeye gelmeyecekse heveslenmeden
.. htc one max silver alacam.. ama sımdı aldıktan sonra raflarda g pro 2 yi gorursem hayal kırıklıgı yaşarım. bunun turkıyeye gelıp gelmeyecegını net ogrenecek bırı yokmu ıcınızde :huh:

arkadaslar bu cıhaz turkıyeye gelmeyecekse heveslenmeden.. htc one max silver alacam.. ama sımdı aldıktan sonra raflarda g pro 2 yi gorursem hayal kırıklıgı yaşarım. bunun turkıyeye gelıp gelmeyecegını net ogrenecek bırı yokmu ıcınızde :huh:
G pro 2 almak g3 çıkıcakken bence saçmalık. G3ü bekle.
yıne tavsıye yıne tavsıye.. yahu ben gelecekmı dıyorum... sen nedıon be kardeşim.. g3 de güzel fakat o yaz sonuna ancaG pro 2 almak g3 çıkıcakken bence saçmalık. G3ü bekle.
Büyük ekran seviyorsa neden saçmalık olsunki.
yıne tavsıye yıne tavsıye.. yahu ben gelecekmı dıyorum... sen nedıon be kardeşim.. g3 de güzel fakat o yaz sonuna anca( cıkar
lg nin türkiyedeki yetkılılerı gelmeyecek dıyorda çok saçma... neden gelmesın .. ? lg g pro lite bu cıhazada gelmeyecek demıslerdıHayır ben bu yorumumu g3 her haliyle g2 prodan daha iyi manasında söylemedimtabikide saçmalık değil büyük ekran isteyen alır ama donanıma ve yeni özellikler için g3 daha mantıklı g pro 2 ye göre
- - - Mesaj Güncellendi - - -Dostum ben G3, G pro 2 den kat kat daha iyi sakın almayın demiyorum mantıken g3 g pro 2nin üstü olduğu için daha iyi özellikleri olucak o yüzden biraz sabırla g3 bekleyip almak daha mantıklı olur. Ama yok ben sabırsız bir insanım belki g3 g pro 2 ye göre daha pahalı olucak o kadar bütçem yok diyorsanız g pro 2 yi almalısınız. Benim yaptığım yorum öylesine bir yorumdu yani
Not: Türkiye'ye gelip gelmeyeceğini daha belli değil. LG gelmeyecek diyor, elektronik mağzalar siz inanmayın onlar daha kendilerini bilmiyorlar gelir rahat olun diyorlar. Bunuda göz önünde bulundurmak lazım
![]()
lg nin türkiyedeki yetkılılerı gelmeyecek dıyorda çok saçma... neden gelmesın .. ? lg g pro lite bu cıhazada gelmeyecek demıslerdı
Onların kafalarını bi yaşayabilsem açıklardım dostum.
Sence gelirmi ?