Lg G Pro 2 Modeli

prodigy01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaslar bu cıhaz turkıyeye gelmeyecekse heveslenmeden :( .. htc one max silver alacam.. ama sımdı aldıktan sonra raflarda g pro 2 yi gorursem hayal kırıklıgı yaşarım. bunun turkıyeye gelıp gelmeyecegını net ogrenecek bırı yokmu ıcınızde :huh:

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
arkadaslar bu cıhaz turkıyeye gelmeyecekse heveslenmeden :( .. htc one max silver alacam.. ama sımdı aldıktan sonra raflarda g pro 2 yi gorursem hayal kırıklıgı yaşarım. bunun turkıyeye gelıp gelmeyecegını net ogrenecek bırı yokmu ıcınızde :huh:

G pro 2 almak g3 çıkıcakken bence saçmalık. G3ü bekle.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Büyük ekran seviyorsa neden saçmalık olsunki.

Hayır ben bu yorumumu g3 her haliyle g2 prodan daha iyi manasında söylemedim :) tabikide saçmalık değil büyük ekran isteyen alır ama donanıma ve yeni özellikler için g3 daha mantıklı g pro 2 ye göre :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

yıne tavsıye yıne tavsıye.. yahu ben gelecekmı dıyorum... sen nedıon be kardeşim.. g3 de güzel fakat o yaz sonuna anca :(( cıkar

Dostum ben G3, G pro 2 den kat kat daha iyi sakın almayın demiyorum mantıken g3 g pro 2nin üstü olduğu için daha iyi özellikleri olucak o yüzden biraz sabırla g3 bekleyip almak daha mantıklı olur. Ama yok ben sabırsız bir insanım belki g3 g pro 2 ye göre daha pahalı olucak o kadar bütçem yok diyorsanız g pro 2 yi almalısınız. Benim yaptığım yorum öylesine bir yorumdu yani :)

Not: Türkiye'ye gelip gelmeyeceğini daha belli değil. LG gelmeyecek diyor, elektronik mağzalar siz inanmayın onlar daha kendilerini bilmiyorlar gelir rahat olun diyorlar. Bunuda göz önünde bulundurmak lazım :)

prodigy01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hayır ben bu yorumumu g3 her haliyle g2 prodan daha iyi manasında söylemedim :) tabikide saçmalık değil büyük ekran isteyen alır ama donanıma ve yeni özellikler için g3 daha mantıklı g pro 2 ye göre :)- - - Mesaj Güncellendi - - -Dostum ben G3, G pro 2 den kat kat daha iyi sakın almayın demiyorum mantıken g3 g pro 2nin üstü olduğu için daha iyi özellikleri olucak o yüzden biraz sabırla g3 bekleyip almak daha mantıklı olur. Ama yok ben sabırsız bir insanım belki g3 g pro 2 ye göre daha pahalı olucak o kadar bütçem yok diyorsanız g pro 2 yi almalısınız. Benim yaptığım yorum öylesine bir yorumdu yani :)Not: Türkiye'ye gelip gelmeyeceğini daha belli değil. LG gelmeyecek diyor, elektronik mağzalar siz inanmayın onlar daha kendilerini bilmiyorlar gelir rahat olun diyorlar. Bunuda göz önünde bulundurmak lazım :)
lg nin türkiyedeki yetkılılerı gelmeyecek dıyorda çok saçma... neden gelmesın .. ? lg g pro lite bu cıhazada gelmeyecek demıslerdı

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91

LG nin Türkiye'de telefon bakımından reklamları cok az ve tatmin edici değil. G2 Türkiye'de ne kadar sattı bilmiyorum ama az sattı diye biliniyor ama Lg telefonlarının en cok satanı diye biliniyor. G serisinin devamını bekliyordur kullanıcılar veya g2'yi almak yerine direk g3 ü bekleyenler bile vardır. Bu yüzden benim görüşüm G pro 2 gelmeyecek direk g3 getirilicek. G pro 2 gelirse üstünede g3 gelirse millet ne alıcağını şaşırıcak hedefledikleri satışı yakalayamayacaklar sanırım.