S
SDN Okuru
SDN Okuru
l5 almayı düşünüyorum oyun oynuyorum günde 2 sattim en az yolda geçiyo siz ce alıncak bi telefonmu
Merhabalar, almadan önce ben de çok kararsızdım bir sürü modele baktım araştırdım bu aklımda yoktu ama bi şekilde bunu almak kısmet oldu. Telefonu haziran ayında aldım o zamandan beri kullanıyorum ve şu ana kadar tek bir problemle dahi karşılaşmadım. Özelliklerini kullandıkça daha iyi anlarsınız gerçekten sizi yarı yolda bırakmiycak hatta fiyatına nazaran elinizden düşüremeyeceginiz bir telefon. Oyunlarda filan kasma yapmıyor ben bir çok oyun, program vs yükledim hiç sıkıntı olmadı. Hatta şu an telefonumda gereksiz uygulamalar bile yüklü arada sırada kullanıyorum onları ama yavaşlık filan yok. Şarjı da eger elinizden düşürmezseniz 1 gün gidiyor daha az kullanırsanız daha fazla gider bu her telefonda oldugu gibi kullanımınıza baglı bir şey. Eger telefonla ilgili sormak istediginiz soru olursa yanıtlayabilirim, ben özetlemeye çalıştım umarım yardımcı olmuşumdur.:yes:
hocam bu telefonda taslaklar veya giden kutusu gibi bişey yok mu, sadece gelen kutusumu var yaaa. çok üzüldüm şimdi. bi yardımcı olurmusunuz.
Kesinlikleee almayın berbat. Sinir hastaası oldum bu telefon yüzünden bende firlattım atıım çok kötü bir daha töbee almam bunu ya bu ne biçim bir telefon 3310 lar bile bundan çok çok iyi bir işe yaramaz önermem.