Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar bu telefonu yaklaşık 2 aydır kullanmaktayım. Telefonun 4 inch olması android 4 olması harika. Kamerası yeterli sayılır fena değil ekran çözünürlüğüde idare eder bunlar telefonun artıları, bende ve aynı telefonu kullanan başka bir arkadaşta aynı problem mevcut problem basitmiş gibi görünsede çok can sıkıcı bir sorun. her zaman yapmamakla birlikte sık sayılabilecek kadar yapıyor. Problem şu: birini arıyorsunuz diyelim arama tuşuna bastınız ekran kararıyor otomatik olarak sonra diyelim vazgeçtiniz ekran tekrar geri gelmiyor ne yaparsanız yapın yani aramayı iptal edemiyorsunuz. Yada görüşme bitti karşı taraf telefonu kapatmadan sizin ekran gelmiyor hiçbir şekilde. Bazen arama yapacağınız zaman kısa bir süre donmalar yaşıyorum aramaya basıyorsunuz yaklaşık 10-15 sn arama başlamıyor tekrar basarsanızda aramayı iptal ediyor. Benim ilk akıllı telefonum bu telefon çok araştırarak inceleyerek almıştım fakat bu sorunları herkesin bilmesini istedim. Telefonun şarjı çok iyi gidiyor bu arada
yaw bende bu lg5 alcam ama bırı ıyı dıyo bırı kotu dıyo ben ınternete sı gıren ve arada sırada oyun oynayan bırsıyım sıze bu telefon bana goremı bıde oyunlarda çokmu kasıyo
Giriş seviyesi bir telefona bu kadar çok ilgi olması enterasan alacak olanlar bu telefondan üst seviye cihaz performansı beklemesin. Sonuçta giriş seviyesi bir ürün.
Ek olarak L5 için 4.1 güncellemesi gelecekmiş forumlarda yükleyenler var gördüğüm kadarı ile. Sanırım 4" ekran ve uygun fiyatı ile dikkatleri çekiyor bu cihaz.
arkadaşlar almanızı tavsiye ederim bende var 6 aydan beri kullanıyorum şarj 1,5 gün gidiyo süper kamerası gece bile süper bir çekim yapıyor kasmasıda bindebir oluyor fazla oyun yüklersen ama zaten telefona android güncellemeleri gelip duruyor hızlanması için bu yüzden hiç üzülmeyin ben hiç pişman değilim:biggrin:.
arkadaşlar hep saçmalamışlar lg e612 kullanıyorum yaklaşık 3 aydır ama hçbi problemini görmedim harika bi teelefon internet hızı süper oyunlarda çok nadir kasma yapıyor(her telde old. gibi) ,fotoları harika çekiyor ve özellik bakımından ace,desire,motorola vs. hepsinin üstü bi kaliteye sahip ayrıca ekranıda büyük ve kullanışlı alacak olan arkadaşlar bu saçma sapan kötüleme yapılmış yorumlara inanmayın bn çok memnunum telefonumuda çok seviyorum..:thumbup::yes:
Ekran kararma problemini birkaç kişiden daha duymuştum. Birde başka bir forum sitesinde gördüğüm kadarıyla ekran korucu mat film vs. kullanıyorsanız o lg yazısının yanında bulunan sensörü kapatıyormuş. Sensör telefonla konuşurken kulağınıza yaklaştığında ekranı kapatma görevini görüyor. Radrasyon açısından olsa gerek. Ekran koruyucu kullanıyorsanız kontrol etmenizde yarar var.
s.a kardeşim ben lg optimus l5 kullanıyorum. bilgisayardan film attım açılmıyor desteklenemiyor diyo. ben bu filmi nasıl açıcam yardımcı olursan sevinirim
- - - Mesaj Güncellendi - - -
s.a kardeşim ben lg optimus l5 kullanıyorum. bilgisayardan film attım açılmıyor desteklenemiyor diyo. ben bu filmi nasıl açıcam yardımcı olursan sevinirim
alma internettn video izlerken yavaslıyr ve kamerası kötü gece cekimi iğrenç flahs var bir işe yaramıyr sis flası var kötü mesaj ve arama icin istyrsan 40 lirAYA GT BASKA BİRSY AL PARAYA YAZIK
Merhaba arkadaşlar ben internette hizli gezinmek ve ekranin güzel olmasini istiyorum. oyunla pek alakam yok. Benim için yeterli bi telefon mu ?:huh::huh::huh::huh:
doğru dürüst türkçe konuşamayanlar yazmış onu alma şöyle kötü böyle kötü diye, sorsan kendisi iphone 5 kullanıyor sanki, internette gezinmek için uygulamalar için iyi ben navigasyon olarak ta kullanıyorumi dlna ile tv ye vağlanıp oradan foto ve film izliyosun, filmleri seyretmek için avi kodekleri yüklemeniz gerek ama 4,1 güncellemesiyle pusula devre dışı kaldı, serviste bi çözüm bulamadı, yama bekliyoruk
bir şey sorabilir miyim ben bu telefonu yeni aldım evden wifi ye bağlanmaya çalışıyorum bağlandı yazamıyo evdeki neti kapatıyorum yine nete giriyo faturalı olduğum için param gidip gitmediğini anlamıyorum acaba wifi den girip girmediğini nasıl anlarım
arkadaşlar lg l5 i aldıktan bir gün sonra ekranla ilgili ve hızıyla ilgili bir sorunla karşılaştım. ne yazıkki o gün yurt dışına gidecektim ve bir hafta sonra telefonu hiç kullanmadan aldığım yere bimeks e servise götürdüm. telefonu 20 iş günü içinde getireceklerini söylediler. telefon geldi ama kullanıcı hatası olduğunu söyleyip sorunun giderilmesi için 200 tl para talep ettiler. kabul etmedim bende çünkü saçmaydı. kısacası çok sorun çıkardılar. fabrikasyon hatası olan bir telefonu kullanıcı hatasıymış gibi göstererek para almaya çalıştılar. telefonu servise vermem ve geri bana gelme süresiyse bir ay üç gün oldu. bence almadan önce bikere daha düşünün ve fiyatın sizi aldatmasına izin vermeyin.