LG E612 Optımus L5 Önerirmisiniz !

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:yes::yes::yes:arkadaşım hiç kaçırma derim ben aldım çok memnunum süper bir telefon kaçırma bunu derim sadece sana

canki1903

Asistan
Reaksiyon puanı
0
beyler bunu alacağınıza 100 tl daha koyun motorola atrix alın daha iyisi o fiyata yok

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben aldım. çok iyi telefon. ama sigortqa yaprımadım ve kaybettim:))

S

SDN Okuru

SDN Okuru
lg e612 aldım wifi ile ınternete nasıl bağlanabılırım cevp yarzasanız cok sevınırım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende aldım çok memnunum fakat çok çabuk şarjı bitiyo %30 olduğu zaman çıldırıyorum durduğu yerde şarj azalıyo internete girince hiç donması olmuyo tek problem şarj :closedeyes:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende alıcam 470 liraya internetenmi alayım 500 liraya teknosadanmı

K

kosmo65

SDN Okuru
beyler 1 aydan fazladır almışım kullanıyorm we çok memnunum şarj sorunu war diyen arkadaş ben oyun meraklısıyım ve durmadan tlde oyun oynuyorum sarjı bir buçuk gün atıyor. tlfonun tek sorunu ramının düşük olması bnm tlde 25 tane oyun var ve bi o kadarda uygulama tlfon az bişe kasılmaya basladı oda o kadar etkili bi sorun değil.

cuvaldız

Doçent
Reaksiyon puanı
5
L5 in ekaran goruntusunu ve cekil foto atabilirmsiniz

- - - Mesaj Güncellendi - - -

L5 in ekaran goruntusunu ve cekilmis foto atabilirmsiniz

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:):)yaa aslında fiyat ve özellikler iyi daha pahalı tefonlara göre bence uygun ama karasızım..? ya memnun olmayanlar var aslında samsung galaxy ace güzel ama özellik düşük bu telefon hakkında bilgiler bekliyorum kullananlardan..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaaşlar ben oyun oynarım telefonda gta falan açarmı l5 ? şimdiden teşşekkürler .

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bende almayı düşünüyorum fakat burda bu yazılanları görünce aklım karıştı galaxy ace 5830 ya da s2 yada bu telefon arasında kaladım yardım ederseniz sevinirim yada 500 ü geçmicek şekilde telefon önerirseniz sevinirim öğrenciyiz yani :)

C

c. deniz

SDN Okuru
ben şuan aklım karıştı ilk başta le 5 alcaktım çimdi aklımda l7 var hangisini alayım 699 lira l7

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ya bende almak ıstıyorum ama kararsız kaldım yorumlarda bazıları almıs guzel bazıları kotu dıyo nabsam bılemedım kı ya .S ama bence guzel tanıtımlarını ızlemıstım ama kullanmadım hıc

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar lg l5 telefon kullanmış birisi oyunları açma hızı , kasma sorunu falan filan nasıldır lg l5

S

SDN Okuru

SDN Okuru
l5 ben 1 aydır kullanıyorum çok beyedim bu paraya herşeyi ile mükemmel bir cihaz

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ya arkadaşlar telefondan ne bekliyorsunuz anlamıyorum. Bende L5 kullanıyorum kamerasına laf edip duruyorlar ama açık havada filan harika oyunlara gelince ilk açıldığında 5-6 sniye kasıyor sonra düzeliyor kamerası da vasat değil valla güzel çekiyor ekranı falan güzel büyük oldugu için bu fiyata byle telefon kaçırmayın derim ace filan hikayeee ;) ace kamerası daha iyi tek fark bu gerisi size kalmışş ;)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bende L5 almaya karar verdim ama buradaki yorumları okuyunca korktum almaktan daha ilk günden falan nasıl bozuluyor ya hemen bozulabilecek bir telefon mu?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ya arkadaşlar alıcam ama çok sıkıntı çıkıyo diyolar napcamı bilmiyorum kullanan birisi ayrıntılı bilgi verebilirmi..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
slm arkadaşlar burdan cvp olarak yazıyorum üye değilim ama ben de lg e612 araştırıyorum. bir bayan olarak çok bilgim yok telefonlarla ilgili fakat araştırdığım kadarıyla lg e 612 ve özellikle general mobile planet te önerildi. ben daha çok internete girmek için hatta şöyle belirteyim e sözlük gibi kullanabileceğim ingilizce kursumda bana destek bir telefon arıyorum. oyun yada sürekli face girmek amaçlı değl ihtiyacımı görecek destek bir telf. arıyorum tabi 500 tl geçmezse önerebileceğiniz güzel ve sağlam bir telefon . cvp yazanlara şimdiden teşekkürler :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Samsung Glaxy Ace nin İ Versiyonunu Kullananlara İlaç Gibi Gelir Bence :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
LG E612 Optımus L5 siparişini 5 dk önce teknosa dan verdim. 100 tl de hedie çekim olduğu için 399 TL ye geldi bana. yaptığım araştırmalar neticesinde 5 mp kameralı, 800 mhz işlemci, 512 / 1024 mb belleğe ve 4" ekrana sahip daha iyi bir telefon yok. ayrıca LG bir ekran üreticisi. ekran kaliteleri konusunda LG ye fazla eleştiri getirmek mümkün olmayacaktır. Ürün gelime geçtikten ve test ettikten sonra önümüzdeki hafta tavsiye nitelğinde görüşlerimiz yazarım.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar ben de 500tl civarı düşünüyorum almayı. lg e 612 bi de , general mobile planet önerildi. ben daha çok internete girmek için bi nevi e-sözlük olarakta işimi görsün istiyorum. öneri verin ve yardım edin lütfen. yönlendirin beniiiiğğ :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar ben de 500tl civarı düşünüyorum almayı. lg e 612 bi de , general mobile planet önerildi. ben daha çok internete girmek için bi nevi e-sözlük olarakta işimi görsün istiyorum. öneri verin ve yardım edin lütfen. yönlendirin beniiiiğğ :)

tavsiye ederim fiyatına gore ozellkler iyi,
istediginiz seyleri kullanmak icin googleplayden uygulama indiriceksiniz :)
general mobile almanızı tavsiye etmem

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Kardeşim o sorunu şöyle halledebilirsin

Ayarlar - kablosuz ağ - alt sıralarda mbil ağ 2G yi kullanmı ne böyle bişey olacak telefonu satalı 6 ay oldu onun için hatırlayamadım ama öyle bişey olması lazım o ayarı 2G yaparsan kullandığın şarj normalin 2 katına çıkar benden tavsiye :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ya bırader flash player yokmus bunda bı acıklama yaparsanız sevınırım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşım ben alalı tam 1 hafta oluyor neredeyse ve telefondan memnunum galaxy ace ile lg optimus l5 arasında git gel yaşadım ama bunun RAM VE ANDROİD yüksek oldugu için aceye göre bunu tercih ettim telefon iyi 30 küsür oyun yükledim sadece temple run gibi oyunlarda çok az kasma oldu telefon çok iyi sadece kamera biraz daha iyi olabilirdi ace nin kamerası daha iyi gibi...

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
daha geçen bizim arkadaşta vardı ekranı gayet parlak ve çözünürlük fena değil çok oyun oynamam diyorsan bence güzel bir multimedya telefonu ayrıca desire c den daha iyi bence sonuçta ekranı daha büyük tipi daha iyi