LG E612 Optımus L5 Önerirmisiniz !

S

SDN Okuru

SDN Okuru
l5 almayı düşünüyorum oyun oynuyorum günde 2 sattim en az yolda geçiyo siz ce alıncak bi telefonmu

tunga35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende l5 kullanıyorum arkadaşlar bu arka planda çalışan programları nasıl kapatıyoruz . birde android güncellemelerini nasıl yapıyoruz

AppleKiller

Asistan
Reaksiyon puanı
0
avea intouch 2 al ona 4.1.2 rom kur l5 e bin basar :D hem ekran çözünürlüğü de l5ten iyi ekran boyutları aynı :)

Chriminal

Asistan
Reaksiyon puanı
1
LG Optimus L5 : 500 TL >>> General Mobile Discovery 599 >>> Aralarında dağlar kadar fark var . Artık bence giriş seviyesinde telefon alınmaz .

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben yaklaşık 15 gündür kullanıyorum çok güzel şiddetle tavsiye ederim oyunlar çok iyi oynanıyor sadece subway surf' de biraz kasıyor ama çok az denediğim tüm oyunlar çalıştı... :) Ama sen ben telefonu oyun için alıyorum diyosan çok iyi olmayabilir daha iyileri var :)

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Bence üzerine biraz daha koy GM Discovery al L5 in segmenti giriş Discovery Üst seviye S3 ile kapışan telefondur Discovery bence discovery al

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ben de aynı telefonu kullanıyorum ekran görüntüsünü çekebilirsin, ses açma kapama yerinden de fotoğraf çekebilirsin. Ancak kabını sadece pazarda bulabilirsin ve ön kamerası yok . Ayrıca şifre koyarsan ve 20 den fazla deneme yaparsan bloke olabilir. :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar ben telefonu alalı 5 ay oldu. İlk tasarımına göre önem vermiştim ancak telefon hoşuma gitmedi. Yeni alacak arkadaşlara hiç tavsiye etmiyorum. Telefona oyun veya başka bir program yüklediğinizde donuyor. Telefon çok ağır çalışıyor. İnternet sayfasını geç açıyor, rehberi geç açıyor. ani telefon çok yavaş. Hiç tavsiye etmiyorum.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
almayın ben daha dun aldım hiç bi program yuklememe ragmen facete bile kasıyor. arkada bir program açıksa telefon diğer işlemleri geç yapıyor. telefonun performansı kotu ilk gunden boyle yavassa uygulama indirdikçe ne hale gelicek ki bilir

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ben Lg Optimus L5 612 kullanıcısıyım.. Arkadaşımda Samsung galaxy ace var.. aynı hafta içinde aldık ikimizde.. Ben bimekste 400 lira indirime girmişti almıştım arkadaşımsa 550 tl ye aldı galaxy ace'sı iki telefonuda kullandım..
1 Lg batarya daha uzun ömürlü
2 Kamera Gündüz Feci derecede kaliteli çekiyor tabi çeke kişiyede bağlı
3 internet hızı çük güzel(vifi kullanımında vifi çekim gücüne orantılı olarak)
4 Ses kalitesi mükkemmel
5 Karizma bir telefon
6 Ekran kalitesi çok güzel
7 Ekran hassaslığı çok iyi(tam ayarında)
8 Bluetooth çok rahat kullanılıyor
9 Telefona çok yüklenmemek şartıyla (10 adet oyunu ort.50 mb lık Geçmezseniz) kasma yapmıyor
10 Şarjı çok hızlı yapıyor ve kullanmadığımda 15-2,5 gün arası gidiyor..

Fakat galaxy ace de bu özellikler yokmu derseniz var ama aradaki fiyat farkı ve kullanım kolaylığı derseniz benim için lg 1 numara diyebilirim menüsü ve içeriği çok güzel ve kullanışlı Powerpoint ve word sunularınızı bile hazırlayabiliyorsunuz 32 gb'ta kadar hafıza kaldıra biliyor kendi hafızası 2,7 gb olması lazım onu tam bilmiyorum bende 16 gb hafıza kartı var rahat 7-8 gb dolu fakat telefonun performansında bir düşüş yok..
AMAA...!
Telefonunuza avast-eset vb.. programları yüklerseniz perormansında %40a %50 lere varan düşüş görürsünüz hız olarakta batarya ömrü olarakta o yüzden daha çok mobil virüs programlarını kullanmanızı tavsiye ederim..
Umarım yardımcı olmuştur...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben 6 ay önce turkcell tim dn aldım lg l5 gayet güzel 6 ay olmasına ragmen hiç bi sıkıntısı yok.. herşeyi kaldrn bi telfn.. gayet güzel ve mememunum tavsiye ederim...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:cursing:kardeş aynı sorunu bende yaşıyorum usb arıyo diyo eşleştir diyo bişeyler oluyo bi yapamadım :(

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar müzik dinleyebileceğim bir telefon tavsiye edermisiniz

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bnde almayı düşünüyorum sizce alamalımyım nasıl bir tel ram mi düşük diyolar sorun yaratıyor mu ve donma oluyor mu yardım lütfen bnde 500 kadar tl arıyorum:glare:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhabalar, almadan önce ben de çok kararsızdım bir sürü modele baktım araştırdım bu aklımda yoktu ama bi şekilde bunu almak kısmet oldu. Telefonu haziran ayında aldım o zamandan beri kullanıyorum ve şu ana kadar tek bir problemle dahi karşılaşmadım. Özelliklerini kullandıkça daha iyi anlarsınız gerçekten sizi yarı yolda bırakmiycak hatta fiyatına nazaran elinizden düşüremeyeceginiz bir telefon. Oyunlarda filan kasma yapmıyor ben bir çok oyun, program vs yükledim hiç sıkıntı olmadı. Hatta şu an telefonumda gereksiz uygulamalar bile yüklü arada sırada kullanıyorum onları ama yavaşlık filan yok. Şarjı da eger elinizden düşürmezseniz 1 gün gidiyor daha az kullanırsanız daha fazla gider bu her telefonda oldugu gibi kullanımınıza baglı bir şey. Eger telefonla ilgili sormak istediginiz soru olursa yanıtlayabilirim, ben özetlemeye çalıştım umarım yardımcı olmuşumdur.:yes:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhabalar, almadan önce ben de çok kararsızdım bir sürü modele baktım araştırdım bu aklımda yoktu ama bi şekilde bunu almak kısmet oldu. Telefonu haziran ayında aldım o zamandan beri kullanıyorum ve şu ana kadar tek bir problemle dahi karşılaşmadım. Özelliklerini kullandıkça daha iyi anlarsınız gerçekten sizi yarı yolda bırakmiycak hatta fiyatına nazaran elinizden düşüremeyeceginiz bir telefon. Oyunlarda filan kasma yapmıyor ben bir çok oyun, program vs yükledim hiç sıkıntı olmadı. Hatta şu an telefonumda gereksiz uygulamalar bile yüklü arada sırada kullanıyorum onları ama yavaşlık filan yok. Şarjı da eger elinizden düşürmezseniz 1 gün gidiyor daha az kullanırsanız daha fazla gider bu her telefonda oldugu gibi kullanımınıza baglı bir şey. Eger telefonla ilgili sormak istediginiz soru olursa yanıtlayabilirim, ben özetlemeye çalıştım umarım yardımcı olmuşumdur.:yes:

hocam bu telefonda taslaklar veya giden kutusu gibi bişey yok mu, sadece gelen kutusumu var yaaa. çok üzüldüm şimdi. bi yardımcı olurmusunuz.

bysertac

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Peki biş diyicem LG Optimus L7 nasıl bu telefona göre?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
hocam bu telefonda taslaklar veya giden kutusu gibi bişey yok mu, sadece gelen kutusumu var yaaa. çok üzüldüm şimdi. bi yardımcı olurmusunuz.

Taslaklar yerine arşiv var, giden kutusu da ayrı degil yani mesaja girince sohbet olarak görünüyor karşılıklı yazışmalar.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Evet birtek apple ı pohone(yazılışı yanlış)şarzı birmiyo ama L5 in şarjı oyun oynayınca 10-12 saat yetiyo :thumbup1:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:angry:Kesinlikleee almayın berbat. Sinir hastaası oldum bu telefon yüzünden bende firlattım atıım çok kötü bir daha töbee almam bunu ya bu ne biçim bir telefon 3310 lar bile bundan çok çok iyi bir işe yaramaz önermem.

bysertac

Asistan
Reaksiyon puanı
1
:angry:Kesinlikleee almayın berbat. Sinir hastaası oldum bu telefon yüzünden bende firlattım atıım çok kötü bir daha töbee almam bunu ya bu ne biçim bir telefon 3310 lar bile bundan çok çok iyi bir işe yaramaz önermem.

O kadarda değildir bee

S

SDN Okuru

SDN Okuru
en iyisi lumıa 520 al kardeşim. cep tv izlerm diosun. videoyu 720 hp kalitesnde izleyeblrsn. oyunlarda kasma olmaz. sadece w8 olduqu için maqazadan sınırlı sayıda uygulama indrrsn. lumıa 520 hafta sonu indirimiyle teknosa 500 tl. inşaALLAH bn 3 haftaya alcam