Lenovo z580 donma sorunu

by_arslan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar konu ile alakalı bilgilerinizi bekliyorum bilgisayarı yaklaşık sene önce aldım hiç bir sorun yaşamadım fakat 2 gündür İnternet dolaşırken bir anda ekran öylece kalıyor klavye, touchpad işlevsiz hale geliyor youtube de çalan müzik bir anda buz dolabı motoru sesi gibi oluyor power tuşu ile kapatıp açıyorum antivirüs programının süresi 2 gün önce doldu antivirus yüzünden midir ay başında 1 yıllık alacağım zaten yoksa servise götüreyim mi şu an aynı bilgisayardan yazıyorum donmadan soruyu sorma derdindeyim cvplarınızı bekliyorum

- - - Mesaj Güncellendi - - -

arkadaşlar konu ile alakalı bilgilerinizi bekliyorum bilgisayarı yaklaşık sene önce aldım hiç bir sorun yaşamadım fakat 2 gündür İnternet dolaşırken bir anda ekran öylece kalıyor klavye, touchpad işlevsiz hale geliyor youtube de çalan müzik bir anda buz dolabı motoru sesi gibi oluyor power tuşu ile kapatıp açıyorum antivirüs programının süresi 2 gün önce doldu antivirus yüzünden midir ay başında 1 yıllık alacağım zaten yoksa servise götüreyim mi şu an aynı bilgisayardan yazıyorum donmadan soruyu sorma derdindeyim cvplarınızı bekliyorum

sene yazarken rakam çıkmamış 1 sene önce aldım

BLACKPOWERTURBO

Profesör
Reaksiyon puanı
3
bence onun anti virusle alakasi yok ben kulanmiyorum kulandiginda zaten sistemi yavaşlatir
servise yolaya bilirsin

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
HDD ile alakalı bir durum senin yaşadığın sorun cok sıkca görülen bir sorun Servise yolla Garanti kapsamındadır.

by_arslan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bence onun anti virusle alakasi yok ben kulanmiyorum kulandiginda zaten sistemi yavaşlatir
servise yolaya bilirsin

kaspersky kullanıyorum her hangi bir yavaşlama görmedim şuana kadar ben oyun amaçlı kullanmıyorum sedece net ve video için kullanıyorum virus olma olasılığı var da olabilir mi ?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

HDD ile alakalı bir durum senin yaşadığın sorun cok sıkca görülen bir sorun Servise yolla Garanti kapsamındadır.

kaspersky kullanıyorum her hangi bir yavaşlama görmedim şuana kadar ben oyun amaçlı kullanmıyorum sedece net ve video için kullanıyorum virus olma olasılığı var da olabilir mi ?

mstfhll2012

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Bende z 585 kullanıyorum dediğin sıkıntıyı ben hiç yaşamadım ama önceki bilgisayarimda benzeri olmuştu. Son zamanlarda yüklediğini program varsa onu kaldır ve anti virüsü kaldir. Cclenear programını yükle pc yi tara sorun varsa düzelt ve tarayıcı onbelleklerini sil. Umarım duzelir. Ben böyle yaptığımda sony laptopum duzeliyordu o zaman sorunum tarayicidandi senin de ondan olabilir

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Kaspersky yapmaz sanmıyorum HDD  bir kontrol etti ısı programıyla örnek programı indir her hangi bir büyük dosya bir yerden bireye kopyala ısı değerlerine bak HDD'in

Link

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
16
Antivirüs olarak bence ücret ödemene gerek yok, avast antivirüs ev sürümü ücretsiz ve çok iyi koruma sağlıyor, senin için yeterli olur hemde sistemi hiç yormuyor. Kilitlenme olduktan 1-2 dakika sonra düzelme olup olmadığını gözlemledinmi? Birde bu süre içinde hdd sürekli çalışıyormu?

ualgsr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba;

Sorunun işletim sistemiyle alakalı olduğunu umut ederek, tekrar kurulum yaptınız mı ? Eğer ki yeni kurulan temiz bir işletim sistemiyle de bu sıkıntı devam ediyorsa board arızası olabilir. Ama başta dediğim gibi yazılımsal bir sıkıntıymış gibi geliyor..

alsonur

Asistan
Reaksiyon puanı
0
evet hdd ile alakalı bi servise yolla arkadaşım dediği gibi