• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Left 4 Dead 2 Bedava Sahip Olun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oyunlara ekledim. İndir dedim. 77 GB olduğunu görünce duraklat dedim. Sanırım indirme iptal edilemiyor. Oyunlara eklemiş olmam yeter değil mi?

Kampanya sona erdi arkadaşlar. İndirip oynayanlara hayırlı, indiremeyenlere geçmiş olsun :D

Benim yeni indi ve oyuna girdim. Saat 8den önce kütüphanesine ekleyenlerin kafası rahat olabilir.

8 den önce ekledim indirmiyorum . Yazın pc toplarsam inş. o zaman indirecem :mrgreen:

Bastanda soyledik dinlemediler. Kutuphaneye ekleyin yeter. zaten sahip olmus oluyorsunuz. Biri gelir illa indireceksiniz der biri gelir olmuyor der. Daha once denendi.

[MENTION=64474]rozabay[/MENTION] kaçırdım yaw yffdf ağğğğğğğğğğğğ(:):(Ç()

[MENTION=64474]rozabay[/MENTION] başka oyun bedavaya gelirmi bilgin varmı ben yılbaşı gecesi ya şöyle güzel bi indirim kampanyası yaparlar yada yine bedava oyun falan verirler sizin fikriniz nedir.

oyun baya güzel multiplayer modları harika baya sardı harika zaman geçiyor bilgilendiren arkadaşa tşk ederim.

[MENTION=64474]rozabay[/MENTION] sağol beni böyle bir kampanyadan haberdar ettiğin için oyunu indirdim tek bir sorun var steam'ı bilgisayar açılırken nasıl offline modda açabiliriz online olup offline zahmetine girmek istemiyorum da

[MENTION=64474]rozabay[/MENTION] sağol beni böyle bir kampanyadan haberdar ettiğin için oyunu indirdim tek bir sorun var steam'ı bilgisayar açılırken nasıl offline modda açabiliriz online olup offline zahmetine girmek istemiyorum da

Steam ayarlardan en ust sagdaki ilk buttondan cevrimdisi ol de oyle gir.

@rozabay başka oyun bedavaya gelirmi bilgin varmı ben yılbaşı gecesi ya şöyle güzel bi indirim kampanyası yaparlar yada yine bedava oyun falan verirler sizin fikriniz nedir.

Valve'nin sağı solu belli olmaz. Bakarsınız birde eşantiyon olarak Portal 2 verirler :D

@rozabay sağol beni böyle bir kampanyadan haberdar ettiğin için oyunu indirdim tek bir sorun var steam'ı bilgisayar açılırken nasıl offline modda açabiliriz online olup offline zahmetine girmek istemiyorum da

Rica ederim. Steam 3 günde 1 online olmanı istiyor. Uzun süreli offline modta kullanamazsın maalesef :)

Konusu bile var. Önceki sayfada da link verdim. Dikkatini çekmedi heralde :)http://forum.shiftdelete.net/oyuncu-bulusma-noktasi/40239-sdn-resmi-steam-grubu-kurulmustur.html

Arkadaşlar ben yükle diyorum bir süre hazırlanıyorda bekliyor sonra bu hatayı veriyor bunun çözümü varmı acaba ? steam beta update yaptım düzelmedi bir türlü.

vy8tg.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...