Left 4 Dead 2 Bedava Sahip Olun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ByEGT

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Oyunlara ekledim. İndir dedim. 77 GB olduğunu görünce duraklat dedim. Sanırım indirme iptal edilemiyor. Oyunlara eklemiş olmam yeter değil mi?

rozabay

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
34
Kampanya sona erdi arkadaşlar. İndirip oynayanlara hayırlı, indiremeyenlere geçmiş olsun :D

trcengizkhan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Benim yeni indi ve oyuna girdim. Saat 8den önce kütüphanesine ekleyenlerin kafası rahat olabilir.

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
8 den önce ekledim indirmiyorum . Yazın pc toplarsam inş. o zaman indirecem :mrgreen:

EsPriTüeL

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bastanda soyledik dinlemediler. Kutuphaneye ekleyin yeter. zaten sahip olmus oluyorsunuz. Biri gelir illa indireceksiniz der biri gelir olmuyor der. Daha once denendi.

mekolac44

Doçent
Reaksiyon puanı
5
[MENTION=64474]rozabay[/MENTION] kaçırdım yaw yffdf ağğğğğğğğğğğğ(:):(Ç()

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
[MENTION=64474]rozabay[/MENTION] başka oyun bedavaya gelirmi bilgin varmı ben yılbaşı gecesi ya şöyle güzel bi indirim kampanyası yaparlar yada yine bedava oyun falan verirler sizin fikriniz nedir.

selçux

Asistan
Reaksiyon puanı
0
oyun baya güzel multiplayer modları harika baya sardı harika zaman geçiyor bilgilendiren arkadaşa tşk ederim.

Deleted-Name

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
18
[MENTION=64474]rozabay[/MENTION] sağol beni böyle bir kampanyadan haberdar ettiğin için oyunu indirdim tek bir sorun var steam'ı bilgisayar açılırken nasıl offline modda açabiliriz online olup offline zahmetine girmek istemiyorum da

XyMoX

Asistan
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=64474]rozabay[/MENTION] sağol beni böyle bir kampanyadan haberdar ettiğin için oyunu indirdim tek bir sorun var steam'ı bilgisayar açılırken nasıl offline modda açabiliriz online olup offline zahmetine girmek istemiyorum da

Steam ayarlardan en ust sagdaki ilk buttondan cevrimdisi ol de oyle gir.

rozabay

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
34
@rozabay başka oyun bedavaya gelirmi bilgin varmı ben yılbaşı gecesi ya şöyle güzel bi indirim kampanyası yaparlar yada yine bedava oyun falan verirler sizin fikriniz nedir.

Valve'nin sağı solu belli olmaz. Bakarsınız birde eşantiyon olarak Portal 2 verirler :D

@rozabay sağol beni böyle bir kampanyadan haberdar ettiğin için oyunu indirdim tek bir sorun var steam'ı bilgisayar açılırken nasıl offline modda açabiliriz online olup offline zahmetine girmek istemiyorum da

Rica ederim. Steam 3 günde 1 online olmanı istiyor. Uzun süreli offline modta kullanamazsın maalesef :)

Konusu bile var. Önceki sayfada da link verdim. Dikkatini çekmedi heralde :)http://forum.shiftdelete.net/oyuncu-bulusma-noktasi/40239-sdn-resmi-steam-grubu-kurulmustur.html

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39

Asil_

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Counter-Strike:Global Offensive nasıl ? :) Bu bildiğimiz counter strike değil mi ?
Hani şu 1.6 cs dediğimiz :D
%50 indirime girmiş de o da. Alsam mı diye düşünüyorum :)

Grafikler güzel en azından liseliler yok paralı olunca :devil:

okinkurt

Profesör
Reaksiyon puanı
1,233
Arkadaşlar ben yükle diyorum bir süre hazırlanıyorda bekliyor sonra bu hatayı veriyor bunun çözümü varmı acaba ? steam beta update yaptım düzelmedi bir türlü.

vy8tg.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...