Oyunlara ekledim. İndir dedim. 77 GB olduğunu görünce duraklat dedim. Sanırım indirme iptal edilemiyor. Oyunlara eklemiş olmam yeter değil mi?
Kampanya sona erdi arkadaşlar. İndirip oynayanlara hayırlı, indiremeyenlere geçmiş olsun![]()
Tekrardan çok teşekkürler hocam. 20 dolardan yırrtım sayenizde.
benim ki hala iniyor bakalım bitecek mi ya da bitince işe yarayacak mı ?Kampanya sona erdi arkadaşlar. İndirip oynayanlara hayırlı, indiremeyenlere geçmiş olsun![]()
benim ki hala iniyor bakalım bitecek mi ya da bitince işe yarayacak mı ?
olur bu olur zaten [MENTION=273456]EsPriTüeL[/MENTION] de söylemiş olacağını olduktan sonra beraber oynama şansımız olursa baya keyfli olurDeneyip görmek lazım ne desem yalan olur![]()
bir tane şey konusu vardı ilk ona girdim lf2 1 günlüğüne bedava mı ne sonra bunu görünce hiç girmedim ffDünden beri sağ panelden eksik olmadı konu nasıl görmedin![]()
[MENTION=64474]rozabay[/MENTION] sağol beni böyle bir kampanyadan haberdar ettiğin için oyunu indirdim tek bir sorun var steam'ı bilgisayar açılırken nasıl offline modda açabiliriz online olup offline zahmetine girmek istemiyorum da
Eğer Valve süreyi uzatmazsa evet kesin. Oyunu indirmeniz yetmiyor en az 1 defa oyuna girmeniz lazım.
Nasıl bir hata alıyorsun ?
@rozabay başka oyun bedavaya gelirmi bilgin varmı ben yılbaşı gecesi ya şöyle güzel bi indirim kampanyası yaparlar yada yine bedava oyun falan verirler sizin fikriniz nedir.
@rozabay sağol beni böyle bir kampanyadan haberdar ettiğin için oyunu indirdim tek bir sorun var steam'ı bilgisayar açılırken nasıl offline modda açabiliriz online olup offline zahmetine girmek istemiyorum da
Kimse Steam grubumuz var demiyorhttp://steamcommunity.com/groups/shiftdeletenet
Valve'nin sağı solu belli olmaz. Bakarsınız birde eşantiyon olarak Portal 2 verirler
Rica ederim. Steam 3 günde 1 online olmanı istiyor. Uzun süreli offline modta kullanamazsın maalesef
Konusu bile var. Önceki sayfada da link verdim. Dikkatini çekmedi heraldehttp://forum.shiftdelete.net/oyuncu-bulusma-noktasi/40239-sdn-resmi-steam-grubu-kurulmustur.html
Counter-Strike:Global Offensive nasıl ?Bu bildiğimiz counter strike değil mi ?
Hani şu 1.6 cs dediğimiz
%50 indirime girmiş de o da. Alsam mı diye düşünüyorum![]()
Grafikler güzel en azından liseliler yok paralı olunca :devil:
13 yaşında oynayan çocuklar bile var![]()