Evet oyun açmak isterken istedi muhtemelen e posta onayını henüz gerçekleştirmedigi için istiyor olabilir sanırım.
Araçlar sekmesinden mi indiriyorsun Left 4 Dead'i? Oradakiler oyun değil. Araç da ondan soruyorum...
Evet oyun açmak isterken istedi muhtemelen e posta onayını henüz gerçekleştirmedigi için istiyor olabilir sanırım.
Araçlar sekmesinden mi indiriyorsun Left 4 Dead'i? Oradakiler oyun değil. Araç da ondan soruyorum...
Mağaza'dan indiriliyor şu an.
Left 4 Dead 2 değil, Left 4 Dead. O bedava değil, bedava diyorsun ya heralde araçlarını indirdin sanıyorum :mellow:
Şu an inen Left 4 Dead Dedicated Server Boyutu:2.0 GBdoğru değilmi?
Hayır. O oyun değil. Sunucu kurmak için gerekli şeyler. Onunla oyun oynayamazsın.
Eyvahh eee boşamı indirdim bunu şimdi ben, neyi indircem bilmiyorumki :crying:
![]()
anca yakaladım![]()
Counter-Strike:Global Offensive nasıl ?Bu bildiğimiz counter strike değil mi ?
Hani şu 1.6 cs dediğimiz
%50 indirime girmiş de o da. Alsam mı diye düşünüyorum![]()
Android uygulamasından oyunu hesabıma ekledim. İndirmesem de satın almış gibi oldum mu şimdi?
Ben oyunu dün akşam alamadım, steam sitesi haliyle açılmadığı için, biraz önce listeye ekledim, oyunu indirmek mi gerek illa, yoksa oyun silinir mi listeden, işyerindeki bilgisayardan aldım oyunu, buraya steam yüklemek biraz abes kaçar, akşam evde indirmeyi düşünüyorum, bu konu hakkında bilgisi olan varmı aranızda.
22:00 da kampanya bitiyor. Ekleyin indirin oyuna girin. Yoksa kütüphanenizden silinecek oyun.
Kesin bilgi mi ?
Oyun açılmıyor bende enteresan. Siz yaşadınız mı böyle bir sorun ?
steam achivement manager diye bişey varmış, oyunu yüklemeden oynanmış gibi gösteriyormuş![]()
O programi kullanip Vac Ban yersen kötü olur.
Bu tarz programlardan uzak dur. Steam yakalarsa cakar bani, hic affetmez.
Bu oyunda sadece multıplayer mi oynanılıyor ? OFFLİNE da oynanılıyormu ?