LeechTurk.Com Davetiye Dağıtımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

memoli63

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Merhaba; Ben de arena.tr ve turrktorrent.ue kullanıcısıyım(davetiye isteyen ardaşlar olusa da gönderecem) benim sıkıntım vizyona giren son filmleri Orjinal(İngilizce) haliyle seyretmek istiyorum fakat bu iki siteden de memnun değilim Ayrıntılar kısmından indireceğim filmin diline bakıyorum İngilizce bir bakıyorum türkçe dublajlı bunu da çoğu zaman belirtmiyorlar. ORJİNAL(inglizce) halleriyle indirebileciğim bir torrent sitesi var mı ?

muhammettt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar leechtürk ün davetiyelerine ihtiyacım var. Rica etsem davetiyesi olan arkadaşlar gönderebilir mi ? bende de bittürk ile turktorrent e ait davetiye var. eğer isterlerse bende onlara bu sitelere ait davetiyelerden gönderebilirim. mail adresim :
muhammet_akgul.41@hotmail.com

Serkan Bey

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Halen arena tr üyesiyim. Fibernet kullanıyorum ve hızım oldukça iyi. Arena tr de gold üyeyim. leecturrk davetiyesi gönderirseniz sevinirim. Eğer takas düşünürseniz arena tr davetiyesi gönderebilirim. serkankaracan2002@hotmail.com

dxfocus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
torrentday veya torrentleech davetiyesi olan karşılıgında iptorrents davetiyesi verilir

barsbars

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
l3aris74yahoo.com.tr davetiye atana simdiden tesekkür ederim

- - - Mesaj Güncellendi - - -

l3aris74@yahoo.com.tr davetiye varsa verirseniz sevinirim

Abritus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar,

23 tane Arena-TR
3 tane TurkTorrent
6 tane Torrent-UltrA
17 tane TorrentCELL
8 tane Trackerturk

davetiyem mevcuttur.

Taliplilere yardımcı olacağım gibi, ısrarla LeechTurk davetiyesi aramaktayım. HDTurk.org davetiyeside kabulümdür.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...