LeechTurk.Com Davetiye Dağıtımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

selçux

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Davetiye gönderebilcek varmı ya çok lazım fark etmez hangisi olursa olsun fark etmez valla çok makbule geçer.

thesimps

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
selamlar eğer mümkünse bende davetiye rica edecektim. Teşekkürler şimdiden. öm yoluyla atarsanız sevinirim

Dephree

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Leechturk üyeliği olan bir arkadaşlar yardımcı olabilir mi acaba, hesabımı kapatıp ipmi banlamışlar sebep yok uyarı yok. Siteden yönetime ulaşabilirler mi rica etsem bunu yapan lavuk kim öğrenebilirler mi?
10 tb'dan fazla upload vardı hesap ismi Dephree 27 adet davetiyem vardı hesabı açtırdığım zaman hepsini burada dağıtacağım. Teşekkürler.

oguz303

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sevgili arkadaşlar arena.tr yada turktorrent davetiyesi gönderebilirim yeter ki bana leechtürk davetiyesi gönderin şimdiden çok teşekkürler

şk32

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tayfa-32@hotmail.com banada bir tane gönderirseniz şimdiden teşekkür ederim emeginize sağlık...

- - - Mesaj Güncellendi - - -

tayfa-32@hotmail.com banada bir tane gönderirseniz şimdiden teşekkür ederim emeginize sağlık...

shrbzz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
shrbzz@gmail.com adresine eğer elinizde varsa bende alabilir miyim? ( seedbox kullaniyorum ) torrent mantigi ile ilgili bilgim var.

zaferdoan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar elimde arenatr, turknova, turkdepo davetiyeleri mevcuttur. takas yapmak istiyorum.
ilgilenen arkadaşlar zaferdoan@hotmail.com adresinden iletişime geçebilirseler sevnirm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...