LeechTurk.Com Davetiye Dağıtımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tuna_0110

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arena-tr ya da bitturk verene trteam verebilirim. Özel mesaj atın.

xxxtrible

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
eğer hala mevcutsa ben de istiyorum. teşekkürler
(xxxtrible@Gmail.com)

--- Mesaj Güncellendi ---

(xxxtrible[MENTION=17725]Gmail[/MENTION].com)

(xxxtrible[MENTION=17725]Gmail[/MENTION].com)

homy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar ica etsem bir leechturk.com davetiye ala bilirmiyim bagcılar güneşlide vizyon la alakalı dükyanımvar torrent le baya içli dışlıyım 4 tb filim arşivim var yardımcı olanlara şimdiden teşekkrler...

arkadaşlar bir leechturk.com davetiyesine ihtiyacm var yardımcı olan arkadaşlara özel torrent ler verilir 4tb filim arşivim var bagcılar güneşlide vizyon la alakalı dkyanım yardım cı olan arkadaşa yardım cı olurum şimdiden teşekkür ederim

sevdim_nasah34@hotmail.com

shephardfreeman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bir davetiyede ben alabilir miyim? ( bayramturuslar[MENTION=19469]live[/MENTION].com ) teşekkürler

ertgrlygmr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bir davetiyede ben alabilirmiyim ( ertugrulyagmur[MENTION=17725]Gmail[/MENTION].com) teşekkürler

isedor

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bana da davetiye kodu gönderirseniz çok sevinirim
arsivdeposu1[MENTION=17725]Gmail[/MENTION].com

egecin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende isteriiimm :( ühühühühühühüböhühühühüh...

cyclonev

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
banada davetiye yollayabilirimisiniz burakk124[MENTION=17725]Gmail[/MENTION].com

sanjar90

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
banada davetiye yollayabilirimisiniz robinho_real90[MENTION=8462]mai[/MENTION]l.ru

aydem83

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
davetiye kodu olan varsa bende alabilirmiyim. şimdiden teşekkürler emeğinize sağlık aydem83[MENTION=21031]yahoo[/MENTION].com.tr

sain74

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bana da davetiye kodu gönderebilir misiniz???
sain74[MENTION=5365]web[/MENTION].de

murmur

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
DUYURU!

Bir yabancı yada Türk trackerdan alıcağınız caps (dowload upload ve ip görünücek şekilde) ve speedtest.vol.at sitesinden yapıcağınız hız testi (ipyi silmeyiniz) sonucunun capsi bana özel mesaj olarak yollayan herkese davetiyelerini gönderiyorum arkadaşlar. Böyle bana da davetiye gönderirmisin şeklinde mesajlarla davetiye bulmanız çok zor :)

korsan24

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende alabilirmiyim lutfen korayakdeniz06[MENTION=17725]Gmail[/MENTION].com

molana

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende alabilirmiyim davetiye teşekkürler yosemite_34[MENTION=21031]yahoo[/MENTION].com

hay3

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
enkorsan[MENTION=17725]Gmail[/MENTION].com lütfen gönderin şimdiden teşekürler

murmur

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
DUYURU!

Bir yabancı yada Türk trackerdan alıcağınız caps (dowload upload ve ip görünücek şekilde) ve speedtest.vol.at sitesinden yapıcağınız hız testi (ipyi silmeyiniz) sonucunun capsi bana özel mesaj olarak yollayan herkese davetiyelerini gönderiyorum arkadaşlar. Böyle bana da davetiye gönderirmisin şeklinde mesajlarla davetiye bulmanız çok zor :)

ardadvd

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ardadvd[MENTION=21031]yahoo[/MENTION].com davetiye gönderirseniz çok sevinirim.

bytesize

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba bir davetiyede ben rica edebilirmiyim..
tolgagercek[MENTION=21031]yahoo[/MENTION].com

Diabolsky

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
DUYURU!

Merhaba sizden leechturk için davetiye rica edecektim. Torrent bilgim tamdır. İstediğiniz resimleri göstereyim;

http://i.imgur.com/5eRn1.png
Ratio bugün düştü, 2 nin üstündeydi ama bugün W7 All in One çektim 4GB o bakımdan düştü ama toparlayacağım hemen.

İnternet hızımda şöyle;
http://www.speedtest.net/result/1744295951.png

cucik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
DUYURU!

mrb kardeş eğer elinde varsa bir Leechturk davetiyesi yollayabilir misin? Kendim 2 yıllık bilgisayar progrmalama mezunuyum şimde istatistik okuyorum.İnternetim de cok hızlı TTNET in 8Mbps e kadar hızlı Yalın internet paketini kullaniyorum ve sınırsızdır.Zaten bu interneti de veri depolamak için aldim.Benim 640GB harici harddiskim var hepsi eğitim setleri ile dolu.Yeni bi tane aldim onuda doldurmayı düşünüyorum aynı zamanda bendekileri de paylaşiyorum.Bilgi paylaştıkça deger kazanır zaten.Beni kırmazsanız cok memnun olurum.Şimdiden teşekkürler ve hayırlı paylaşımlar...

msn: niyo_31@hotmail.com

sconosciuto

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
550 kb/s günlük 50 gb download yapıyorum en az tracker lar hızlı olduktan sonra, bitanede ben alabilrmiyim lütfen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...