Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar davetiye ile alım tekrar açılacakmı,açılacaksa ne zaman? bilgisi olan arkadaşlar bilgi verebilirler mi bir de türktorrent için by efsane nin anlaşması vardı SDN ye özel leechtürk için de bu mümkün olabilir mi?
Şu an Leechturk'e kayıt olunmuyo üye alımı durdururlmuş açılır açılmaz veya açılmadan önce bana bi davetiye kodu yollarsanız çok memnun olurum 1 buçuk yıldır bunun peşindeyim kaçırıp duruyorum :S ahmedoww_@windowslive.com
Yaklaşık 2 aydır burada davetiye bekliyorum hakikaten yardım sever bir arkadaşımızın çıkıpta şu garibana bir davetiye atmasını bekliyorum lütfen banada bir davetiye gönderin afrodizyakci@gmail.com bunlarda test sonuçlarım. zaten hali hazırda bitturk.net referansım Ratiom: 43.07 teşekkürler.
Benim için lechten bir davetiye almak bir rüya. Aylardır takip ediyorum. Üye alımı açılıyor ama sadece izliyorum çünkü davetiyem yok. Alım açılınca biri davetiye yollasa şimdiden çok çok ama çok teşekür eder ve herşey gönlünce olsun diyorum. aysel_doganay@hotmail.com
Merhaba Arkadaşlar. gencbeyin34 nickli arkadaşımız sayesinde arena-tr hesabım oldu. sonuçları sizinle paylaşmak istedim. arena ya üye olup profil görüntüleme yetkisine sahip olan arkadaşlar verilerimi kontrol edebilirler. sırf bu iş bir de seedbox edindim. Tekrar belirtmem gerekirse paylaşımcı biriyim ve güvenirlilik konusunda problem yaşamazsınız. referans olduğunuza pişman olmazsınız.