LeechTurk.Com Davetiye Dağıtımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

duran38

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar leechturk davetiyesi olan dr.md@mynet.com adresine gönderebilirlerse sevinirim

---------- Post added at 10:24 ---------- Previous post was at 10:23 ----------

arkadaşlar aylardır bekliyorum leechturk davetiyesi olan yokmu ya dr.md@mynet.com

welt91

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bana da bir davetiye kodu gönderebilir misiniz? (((cihan_arik_91@hotmail.com)))

Referansım:

slayter84

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar davetiye ile alım tekrar açılacakmı,açılacaksa ne zaman? bilgisi olan arkadaşlar bilgi verebilirler mi bir de türktorrent için by efsane nin anlaşması vardı SDN ye özel leechtürk için de bu mümkün olabilir mi?

ahmedoww

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şu an Leechturk'e kayıt olunmuyo üye alımı durdururlmuş açılır açılmaz veya açılmadan önce bana bi davetiye kodu yollarsanız çok memnun olurum 1 buçuk yıldır bunun peşindeyim kaçırıp duruyorum :S ahmedoww_@windowslive.com

afrodizyakci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar,

Yaklaşık 2 aydır burada davetiye bekliyorum hakikaten yardım sever bir arkadaşımızın çıkıpta şu garibana bir davetiye atmasını bekliyorum lütfen banada bir davetiye gönderin afrodizyakci@gmail.com bunlarda test sonuçlarım. zaten hali hazırda bitturk.net referansım Ratiom: 43.07 teşekkürler.

1290975695.png

mandali

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Benim için lechten bir davetiye almak bir rüya. Aylardır takip ediyorum. Üye alımı açılıyor ama sadece izliyorum çünkü davetiyem yok. Alım açılınca biri davetiye yollasa şimdiden çok çok ama çok teşekür eder ve herşey gönlünce olsun diyorum. aysel_doganay@hotmail.com

yated

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba Arkadaşlar. gencbeyin34 nickli arkadaşımız sayesinde arena-tr hesabım oldu. sonuçları sizinle paylaşmak istedim. arena ya üye olup profil görüntüleme yetkisine sahip olan arkadaşlar verilerimi kontrol edebilirler. sırf bu iş bir de seedbox edindim. Tekrar belirtmem gerekirse paylaşımcı biriyim ve güvenirlilik konusunda problem yaşamazsınız. referans olduğunuza pişman olmazsınız.

1- leechturk

2-

1295584007.png

3-

ekran3.png

By fsdfsetn at 2011-05-14

eskibirkullanici

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Davetiyeyle üyelik açıldığında özel mesaj yollayan ilk 3 kişiye davetiye yollayabilirim.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
üyelik acildiginda bende davetiye gönderirim ama yeni üyeler bişey beklemesinler.

alperennbr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Rica etsem banada davetiye gönderirmisiniz forbiddenlove.alpwindowslive.com
Teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...