Gencler yazın rp yükleyip buradan kostum hediye edeceğim bu da sözüm olsun![]()
Pro birine benziyorsun tr serverindemisn hocam
Gencler yazın rp yükleyip buradan kostum hediye edeceğim bu da sözüm olsun![]()
Pro birine benziyorsun tr serverindemisn hocam
@Bepob Tr deyim, elimizden geldiğince oynuyoruz nick buradakiyle (Jiraiya06) ayni ekleyin oynayalim beraber
Maalesef, gittigim cafede bile 8-10 yaşında çocuklar lol oynuyor seviye yerlerdeEKleyeyim çünkü dereceli atarken 1 feeder eksilir hemde güvendiğimiz adam çıkarBiliyorsun velet dolu tr serveri.
Beyler yayındayızTwitch 40 kişi olursak 3620rp dağıtıcaz.
California Kürdü kata oynuyo ama gecenin bu saatinde 2 kişi izliyor tabi![]()
Ya öylesine eğlencesine açıyoruz izleyici geliceği yoktazaten izleyici istesek reklam yaparız faceden lol sayfalarınada biz öylesine açıyoruz
![]()
Ben de alıcam, hazırladım ip yi. Gün ola hayrola. İnşallah keko gibi oynamam.Ekko bu gece çıkacacak olan 5.10 yaması ile geliyormuş sanırım. Ben almayı düşünüyorum. Zac de indirimde beraber alacağım.![]()
Arkadas gizemli sandık attı bana prestijli leblanc çıktı hay şansıma gele gele, aksam oyunda olacagiz gelecek varsa eklesin nick : Jiraiya06
![]()
Feedleme yok ama takım oyunu işte
Draven ve kalista. Bunlar metaya ne kadar uygun?
Biliyoruz[emoji4]. Gerçek hasarla ve sersemletmesi ile oldukça güçlü. Normal oyun atarken 2 tarafta alabiliyor. Derecelide olmuyor işte. O yüzden ya başta ezebilecek ya da sona kalsada taşıyabilecek adc arıyorum.Şu Meta vayne metası![]()
Hocam ayıptır günahtır full saldırı hızı kayle mi olur? Jungle dediğimiz olgu ilk on beş dakika lanelere gank atmak üzerine kuruludur. Jungleda kasılıp level almak Jungle'ın hiçbir zaman birinci hedefi olmaması gerektiği gibi itemlerini de Jungle'a göre ayarlaması da aleni Kayle oyuncusunun oyunda hiçbir işe yaramayacağının göstergesidir. Kayle jungle gerçekten hoş, bir daha ki sefere ap ağırlıklı olmak üzere biraz saldırı hızıyla item kas. Takım kötüyse ki şunu unutmamak gerekiyor herkes yapabildiğinin zaten en iyisini yapar takıma olabildiğince yardımcı olmak, takımı her şekilde sırtlamak gerekir. Necefli reyiz kaçar.Ekli dosyayı görüntüle 10922
Kayle jungle denedim. Buildde saldırı hızı kastım olabildiğince. E skilli ile iyi temizliyor.
Ama takım dağınık gezdiği için oyunu sattık.
Hocam ayıptır günahtır full saldırı hızı kayle mi olur? Jungle dediğimiz olgu ilk on beş dakika lanelere gank atmak üzerine kuruludur. Jungleda kasılıp level almak Jungle'ın hiçbir zaman birinci hedefi olmaması gerektiği gibi itemlerini de Jungle'a göre ayarlaması da aleni Kayle oyuncusunun oyunda hiçbir işe yaramayacağının göstergesidir. Kayle jungle gerçekten hoş, bir daha ki sefere ap ağırlıklı olmak üzere biraz saldırı hızıyla item kas. Takım kötüyse ki şunu unutmamak gerekiyor herkes yapabildiğinin zaten en iyisini yapar takıma olabildiğince yardımcı olmak, takımı her şekilde sırtlamak gerekir. Necefli reyiz kaçar.