League of Legends Oynayanlar Burada Toplanıyor

Reaksiyon puanı
24
Paso jungle takılmadım, baskına da gittim ejder de aldık takımla beraber. Rünlerde saldırı ve ap vardı ve ilk çıktığım itemde nashor du. Yani ap yi tamamen kenara atmadım.

Elbette tahmin ettiğim buydu, hiç kimse o kadar fena bir şey yapmaz. Ancak buildine bir göz gezdir. Ben ilk item olarak nashor yerine 120 ap veren ve yük biriktiren adını unuttuğum (Rezillik çaktırma :D) itemi alırım. Sonra lich bane üçüncü olarak ataların buyruğu dördüncü olarak nashor alırım. Ataların buyruğu yerine zhonya çıkmışlığımda çoktur. Ama o zhonya mutlaka buildde yer bulur.

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
120
İlk cangıl itemi çıksanız mübarekler [emoji16]

Zafer Computer

Doçent
Reaksiyon puanı
9
Ben jungle iteminin efsununu bitirmeden küçük bot bile çıkmıyorum reksaiye :)

mutluçocuk

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Ben karaktere göre zıpkın, cengaver, bi de ad verenden çıkıyorum. Mesele lee ye ad veren. Nunu ya zıpkın ya da cengaver gibi.

Reaksiyon puanı
24
Ben karaktere göre zıpkın, cengaver, bi de ad verenden çıkıyorum. Mesele lee ye ad veren. Nunu ya zıpkın ya da cengaver gibi.

Ben ne olursa olsun tank jungle itemini alıyorum. Manyak mıyım neyim bilmiyorum ama +%25 HP'yi görünce "İşe yarar lan" mantığı ile alıyorum. :D

mutluçocuk

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Belki ben karıştırdım. Cengaver le kastım gün ateşi gibi olan varya. Tanıklık veriyor.

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Şu kostum olayından sonra sırf ashe kasıyorum yakında 4 olacak ustalık bakalim :D

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Arkadaşlar birşey sorucam, şampiyon seçim ekranında arka planda çalan müziğin adını bilen varmı veya nasıl bulabilirim?

Zafer Computer

Doçent
Reaksiyon puanı
9
Arkadaşlar birşey sorucam, şampiyon seçim ekranında arka planda çalan müziğin adını bilen varmı veya nasıl bulabilirim?

Bekle nasıl ulaşabileceğini yazıcam buldum sanıyosam :D

- - - Mesaj Güncellendi - - -

C:\Riot Games\League of Legends\RADS\projects\lol_air_client\releases\0.0.1.146\deploy\assets\sounds\ambient
blind pick kapalı seçim
draaft pick sıralı seçim müziği [MENTION=380082]Vikings[/MENTION]

Zafer Computer

Doçent
Reaksiyon puanı
9
20 rpe ihtiyacım var simge almak için biri kola aldığında verirse sevinirim :) asitli içecekler içmiyorum hiç de içmedim ağzımı yakıyor çok (nasıl bir yüzsüzlük) [MENTION=346205]Jiraiya06[/MENTION] Şu yeni ashee can biçen çıkma nolur :D

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
20 rpe ihtiyacım var simge almak için biri kola aldığında verirse sevinirim :) asitli içecekler içmiyorum hiç de içmedim ağzımı yakıyor çok (nasıl bir yüzsüzlük) [MENTION=346205]Jiraiya06[/MENTION] Şu yeni ashee can biçen çıkma nolur :D
Hosuma gidiyor ne yapayim :-P