Zafer Computer
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 9
Sabah beni izleyen anca 3 kişi pf ama toplam bakan kişi 23 olmuş :d bir de followerım var
Sabah beni izleyen anca 3 kişi pf ama toplam bakan kişi 23 olmuş :d bir de followerım var
Uykum gelmese devam edecektim izlemeye. Ama güzel yayın oluyordu bence.Demin 12 kişi izliyordu şimdi 7 olduya biz izleyici isteseydik reklam yaptırırdıkta eğlencesine açıyoruz öylesine
![]()
Uykum gelmese devam edecektim izlemeye. Ama güzel yayın oluyordu bence.![]()
Dur bende yanına stand açayım.Eğlencesine açıyorum ben detwitch.tv/Noonlord 2 dkya açık
![]()
Dur bende yanına stand açayım.
Pide alana ayran ikramımız[emoji4]
Desteği verdim kardeşim devam et sen
Beyler ben altın küme 1 e çıkmıştım 1 hafta oynamadım dereceli 3 maç atıyım dedim yine veletler geldi afk falan 3 maçta bozgun oldu fakat küme düşmedim ve +0 lp yazıyor neden böyle ?
Bilemedim. Ama ejderin 2 de 2 yapması fenaydı.
Evet. Thehappymen .Hiç sormaben kesiyordum ya hep o levelde o sen miydin ejder 2ledi diyen
![]()
Kalista almak istiyorum oynayamazsın diyorlar a tuşu yetiyor oynamak için nesi zor ki?
Hero'yu zor kılan vuruş yaparken yaptığı vuruşun animasyonunu durduramıyorsun. Yani adama tıkladın ve mızrağı atıcak ya, geriye tıkladığında iptal etmiyor illa onu atıcak ve attıktan sonra geriye tıkladığın için oraya zıplıyor.
Kalistayı oynamayı zor kılan şey bu, bununla beraber skill dodgelamak geliyor. Saldırı hızın olmadığı sürece başlarda çok zorlanıyorsun karşında leona yada thresh gibi support varsa.
Kısaca kalista en zor adclerden birisi. A ile kullanabilirsin elbette ama etrafında sadece karşı takımda ki rakipler varsa ve minyon vs yoksa ruanan kasmışsan Shift tuşuna basılı tutup sağ tıkla her tarafa tıkla hepsine çatır çatır vurursun. Fakat işin zor kısmı tüm ss skillerini dodgelaman lazım.
Birinden stun yersen saniyede gidersin çok kırılgan adcdir. Bir nevi vayne gibi, dodge ve kite yapmayı biliceksin ve başlarda safe oynamayı.
Saldırı hızın yoksa zorlanmanın nedeni saldırı hızın olunca daha oynak olabilmen mi?
Chat ısrar edince mecbur trole bağlıyo blitz jung yaptığı da oldu ama normal heroları çok iyi oynuo severim yayınını [emoji16]Nightblue3 izliyorum, adam troll Victor jungle yapıyor. Hatta karthus jungle bile yapabilir.
Kalista durduğu yerde mi minyon kesiyordu. Dansını yaparken yakalamak zor çünkü.Dereceli girdim leona aldım yanımda kalista var bi kere malca öldü sinirlendi laf yaptı millete sonra kule altı q yedi blitzden öldü direk afk kaldı