League of Legends Oynayanlar Burada Toplanıyor

Zafer Computer

Doçent
Reaksiyon puanı
9
Sabah beni izleyen anca 3 kişi pf ama toplam bakan kişi 23 olmuş :d bir de followerım var

neskalii

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Beyler bu yeni karşılaşma geçmişi neden west e gelmiyo yoksa bi bendemi öyle anlamadım hala eskisi ayrıntıları göster diye tıkladığındada xhtml hatası veren bi sayfaya yönlendiriyo ..???

Zafer Computer

Doçent
Reaksiyon puanı
9
Bu yayın işi oluyor ya anlık ilk gün 2 kişi idi 2. Gün 4-5 3. Gün 7 falan oldu :) toplam view zaten 160
d0b9a9bc43c0da75ec09c1f0d5c0b848.jpg

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
Desteği verdim kardeşim devam et sen :)

Beyler ben altın küme 1 e çıkmıştım 1 hafta oynamadım dereceli 3 maç atıyım dedim yine veletler geldi afk falan 3 maçta bozgun oldu fakat küme düşmedim ve +0 lp yazıyor neden böyle ?

Zafer Computer

Doçent
Reaksiyon puanı
9
Desteği verdim kardeşim devam et sen :)

Beyler ben altın küme 1 e çıkmıştım 1 hafta oynamadım dereceli 3 maç atıyım dedim yine veletler geldi afk falan 3 maçta bozgun oldu fakat küme düşmedim ve +0 lp yazıyor neden böyle ?

Dua et sana düşmüyorum dereceli girdik bizim takım 2 unranked (biri ben diğeri duom) gerisi altın karşı takım full altın bir plat 2
Ve biz o oyunu aldık 5-7-9 oynadım :)

mutluçocuk

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Caitlynin devre dışı olması beni üzüyor ya. Tamam metaya pek uyan bir şampiyon değil ama seviyorum abi.:wub:

Zafer Computer

Doçent
Reaksiyon puanı
9
Kalista almak istiyorum oynayamazsın diyorlar a tuşu yetiyor oynamak için nesi zor ki?

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Kalista almak istiyorum oynayamazsın diyorlar a tuşu yetiyor oynamak için nesi zor ki?

Hero'yu zor kılan vuruş yaparken yaptığı vuruşun animasyonunu durduramıyorsun. Yani adama tıkladın ve mızrağı atıcak ya, geriye tıkladığında iptal etmiyor illa onu atıcak ve attıktan sonra geriye tıkladığın için oraya zıplıyor.

Kalistayı oynamayı zor kılan şey bu, bununla beraber skill dodgelamak geliyor. Saldırı hızın olmadığı sürece başlarda çok zorlanıyorsun karşında leona yada thresh gibi support varsa.

Kısaca kalista en zor adclerden birisi. A ile kullanabilirsin elbette ama etrafında sadece karşı takımda ki rakipler varsa ve minyon vs yoksa ruanan kasmışsan Shift tuşuna basılı tutup sağ tıkla her tarafa tıkla hepsine çatır çatır vurursun. Fakat işin zor kısmı tüm ss skillerini dodgelaman lazım.

Birinden stun yersen saniyede gidersin çok kırılgan adcdir. Bir nevi vayne gibi, dodge ve kite yapmayı biliceksin ve başlarda safe oynamayı.

Zafer Computer

Doçent
Reaksiyon puanı
9
Hero'yu zor kılan vuruş yaparken yaptığı vuruşun animasyonunu durduramıyorsun. Yani adama tıkladın ve mızrağı atıcak ya, geriye tıkladığında iptal etmiyor illa onu atıcak ve attıktan sonra geriye tıkladığın için oraya zıplıyor.

Kalistayı oynamayı zor kılan şey bu, bununla beraber skill dodgelamak geliyor. Saldırı hızın olmadığı sürece başlarda çok zorlanıyorsun karşında leona yada thresh gibi support varsa.

Kısaca kalista en zor adclerden birisi. A ile kullanabilirsin elbette ama etrafında sadece karşı takımda ki rakipler varsa ve minyon vs yoksa ruanan kasmışsan Shift tuşuna basılı tutup sağ tıkla her tarafa tıkla hepsine çatır çatır vurursun. Fakat işin zor kısmı tüm ss skillerini dodgelaman lazım.

Birinden stun yersen saniyede gidersin çok kırılgan adcdir. Bir nevi vayne gibi, dodge ve kite yapmayı biliceksin ve başlarda safe oynamayı.

Saldırı hızın yoksa zorlanmanın nedeni saldırı hızın olunca daha oynak olabilmen mi?

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Saldırı hızın yoksa zorlanmanın nedeni saldırı hızın olunca daha oynak olabilmen mi?

Onun gibi bişi. Saldırı hızın olmadığı zaman çok hantal kalıyorsun, vayne gibi early'de mahvolmuş kas kalistaya ama olmuyor işte bu sefer damage yetmiyor.

İlk kanasusamış kasıyorlar damage ve lifesteal için ve karşıyı farmda, killde, lanede ezmemişsen biraz safe oynayacaksın açıklarını bulmadan combata girmeyeceksin.

Kanasusamış+Ruanan bittiği zaman işte o zaman agresif oynayabilirsin artık.

Uzun lafın kısası kalista late game herolarından birisi, vayne gibi başlarda kırılgan olur fakat lanede durmayı, karşı rakibe göre rünlerini ayarlamayı ve oynamayı bilirsen hem earlyde hemde late'de rakibini çok rahat ezersin.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Ekleme yapıcam, bir çok kalista oynamayı bilmeyenleri izliyorum adam stack yapıyor rakibin üzerinde ve patlatıyor. Yeteri kadar olmadığı için adam ölmüyor, graves gibi vayne gibi adcse direk dönüp kalistayı kesebiliyor. Q skillini dodgelayabilirsen kalistanın artık bir süprizi kalmıyor öyle saf saf vuruyor ve ölmeyi bekliyor.

O yüzden oynamayıda çok iyi bilmek, stackleri nerede ne zaman patlatmayıda bilmek çok önemli yani, patlatıp cdyi sıfırlaman lazım yoksa kalista bir hiç.

Şöyle bir taktik veriyim, lanede adama bir kaç mızrak tutturdun diyelim ve canı az minyon var, minyona vur stack'i patlat minyon ölünce haliyle cd gidiyor ve karşı adcye hasar veriyorsun, tekrar vurup tekrar aynısını yapıyorsun cdyi beklemeden :)

mutluçocuk

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Ben geri vermek durumunda kaldım kalistayı. Dodgelayamıyordum rakip atakları.

Kalista kullanacaksan oyuna bir arkadaşınla gir ve skype ve ya TS kullan. Yoksa ultisi sıkıntı oluyor.

Kasınca ayaklı felaket ama kasana kadar sıkıntı.

mutluçocuk

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Nightblue3 izliyorum, adam troll Victor jungle yapıyor. Hatta karthus jungle bile yapabilir.

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
Dereceli girdim leona aldım yanımda kalista var bi kere malca öldü sinirlendi laf yaptı millete sonra kule altı q yedi blitzden öldü direk afk kaldı

mutluçocuk

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Dereceli girdim leona aldım yanımda kalista var bi kere malca öldü sinirlendi laf yaptı millete sonra kule altı q yedi blitzden öldü direk afk kaldı
Kalista durduğu yerde mi minyon kesiyordu. Dansını yaparken yakalamak zor çünkü.