Laptop ekran kartı değiştirme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan <SxA>
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Reaksiyon puanı
16,128
benimki geforce 520mx upgrade mümkünmü nolur cevap ver para biriktirip taktırıcam crysis 3 ü bitirmeden ölürsem gözüm açık gider lütfenn :D

header_productshot1.png
mxm değil.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
öncelikle iyi akşamlar HP Pavilion dv6-7110st marka laptopum var ekran kartı gerforce gt630m 2gb değiştirmek mümkünmü şimdiden teşekkürler

MR.Anonymous

Dekan
Reaksiyon puanı
498
Bu okadar kolay değil. Güç kaynağınız yeterli mi? Önce bunlara bakmalısınız.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
SA

Arkdaşlar acer aspire 5533z 4 Gb ram+ i3 + 2,27 ghz + 1 gb intel hd ekran kartım var. Ekran kartı paylaşımlı ? paylaşımsız ekran kartı yükleme şansım var mı ? bir de en fazla kaç ram taktırabilirim?

ilgim19

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Notebooklar da ekran kartı değişimi her model de olmaz, olsa bile bu baya maliyetli olur..

Laptopunuz mxm uyumlu değil. Yani ekran kartınız anakarta gömülü olduğu için değiştiremezsiniz..
Merhaba arkadaşlar, foruma yeni kaydoldum biraz acemiyim
Bilgisayarım eski de olsa işimi görüyor ve üzerinde pek çok keşif yaptım.ASPIRE 5739G söktüm fanını temizlerken ekran kartının çıkabildiğini fark ettim. Ekran kartı çıkıyor . Modeli Nvidia geforce gt240m. Acaba değiştirebilir miyim sorusuyla yetkili servisi aradım ama bana tam net bir bilgi vermediler. ekran kartı çıktığına göre değiştirmem mümkünün mü? ve bilgisayarımla uyumluluk sağlar mı? ekran kartını en azından 4gb yapmam mümkün mü?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar bnde toşhıba satellite var ekran kartı takılırmı ?

gacui

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkadaşlar ben asus g74sx kullanıyorum ekran kartım gtx560m 600 serisi ekran kartıyla değiştirebilir miyim yorumları okudum biraz watt farkı varmı bu iki seri arasında ?

falcon291

Profesör
Reaksiyon puanı
45
4 sayfa yazı var. Boşuna okumayın. Pahalı istisnalar hariç mobile ekran kartı de ğiş ti ri le mez.

Ekran kartından memnun değilseniz, laptopu yenileyeceksiniz. Ama hiçbir zaman desktop performansını da yakalayamayacağınızı bileceksiniz.

gacui

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yorumlarda değişebilceği yazıyo bilgisayar zaten oyun bilgisayarı o yüzden sordum cevap için teşekkürler.

Reaksiyon puanı
16,128
hiç mantığı yok satan yok bazı kriterleri var yeni notebook almak daha mantıklı gtx560m mxm olmayabilir.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar elimde Hp Pavilion g6 pc var 2 ekran kartı var bir işlemci bide ekran kartı işlemci deilde ekran kartını nasıl seçebilirim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benim bilgisayarim lenovo g50-70 ekran kartı değişirmi ekran kartı amd radeon r m230

talha2715

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
selam arkadaşlar bnde samsung np300e5c model bi dizüstü bilgisayar var ekran kartı yok ekran kartı takılıyomu acaba yardımınız için teşekkürler

S

SDN Okuru

SDN Okuru
yeni çıkan 2 ekran kartı kullan modeller var 1 dahili 1 de dahili olmayan dahili olmayan degişir adına 2 si 1 arada laptop denir intel ve nvidia ortaklıgıyla yapılan modeller performans için intel oyun için nvidia o tür latoplarda dahili olmayan degiştirile bilir ama laptop ekran kartıyla normal ekran kartı olmaz

hakanhafif

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
benim de casper n210 bilgisayarım var ve bende ekran kartını değiştirmek istiyorum çünkü yetmiyor. yardımcı olabilirseniz sevinirim değiştiriliyor mu bu model de ?

hakanhafif

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
benim casper n210 da gömülüymüş ekran kartı. peki bir slot falan varmıdır yada özel bir işlemle ekran kartı çıkarılabilinir mi ?

Reaksiyon puanı
16,128
söz konusu gasper ise ordinaryus profesör olsa yapamaz gasperdan cacık olmaz.

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Zaten kalitesi düşük anakart ve devre elemanları kullanıyorlar veri yollarıda ince anakart hammaddesi tek katmanlı. Yollarda içeriden değilde üstten veya alttan açık şekilde geliyor çok sakat iş.

amle93

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
exper q5v-320 notebook'um var gt 635m gpu bulunmakta.bunu değiştirme şansım varmıdır

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende de lenovo G510 i7 4700MQ laptop var.Tüm özellikleri çok iyi çok memnunum ama ekran kartından memnun değilim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende asus k55vj-sx222h notebook u var..üzerinde gt635m grafik kartı var ..bunu yükseltmek mümkünmü??

shouplock

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
selamın aleyküm arkadaşlar elimde W7X0SUN CASPER model bir laptop var ekran kartımın modeli:NVİDA GEFORCE 105M EKRAN kartı var değişm yapabilirmiyim cevaplarınız için tekrar teşekkürler.