ConfickerBelasi
Guru
- Reaksiyon puanı
- 16,128
benimki geforce 520mx upgrade mümkünmü nolur cevap ver para biriktirip taktırıcam crysis 3 ü bitirmeden ölürsem gözüm açık gider lütfenn![]()

benimki geforce 520mx upgrade mümkünmü nolur cevap ver para biriktirip taktırıcam crysis 3 ü bitirmeden ölürsem gözüm açık gider lütfenn![]()
Merhaba arkadaşlar, foruma yeni kaydoldum biraz acemiyimNotebooklar da ekran kartı değişimi her model de olmaz, olsa bile bu baya maliyetli olur..
Laptopunuz mxm uyumlu değil. Yani ekran kartınız anakarta gömülü olduğu için değiştiremezsiniz..
benim bilgisayarim lenovo g50-70 ekran kartı değişirmi ekran kartı amd radeon r m230
selam arkadaşlar bnde samsung np300e5c model bi dizüstü bilgisayar var ekran kartı yok ekran kartı takılıyomu acaba yardımınız için teşekkürler
benim de casper n210 bilgisayarım var ve bende ekran kartını değiştirmek istiyorum çünkü yetmiyor. yardımcı olabilirseniz sevinirim değiştiriliyor mu bu model de ?
benim casper n210 da gömülüymüş ekran kartı. peki bir slot falan varmıdır yada özel bir işlemle ekran kartı çıkarılabilinir mi ?
değmeyecek biliyorum ama idare etmek zorundayım