toshiba satellite a350-22z serisinin ekran kartını değiştirebilir miyim sizce? cvp için teşekkürler![]()
değiştiremezsin maalesef
toshiba satellite a350-22z serisinin ekran kartını değiştirebilir miyim sizce? cvp için teşekkürler![]()
değiştiremezsin maalesef
Laptop ekran kartlarını değiştirmek neredeyse imkansız. Sadece MSI, Vector, Monster, Alienvare gibi bilgisayarlarda değişim yapabilirsinizBende casper nirvana var ram 8gb nvidia gt740m var gtx 600 yada 800 serisiyle deiştirmek istiyorum deiğiştirebilirmiyim?
merhaba elimde casper nirvana H36 var ekran kartını yukseltmek istiyorum ekran kartı gömülümüdür?
Satellite Toshiba a505-s6965 ekran kartı değiştirilebilirmi?
mxm değil hd7670m bile olsa olmaz.samsung atıv book 3 ekran kartımı değiştirebilirmiyim ?
bir tane n550jk model asus'um var daha yeni aldım ekran kartı gtx850m ama bana yetmiyor o yüzden gtx880m'le değiştirmeyi düşünüyorum acaba mümkün müdür
meraba bende casper notebook var ekran kartım ıntel(R) HD graphics 4000 geforce GT 630m.1 GB 64 bit bunu 258 bit yapmak istiyorum degiştirmemin sakıncası varmı
Bildiğim kadarıyla hayır. 540m anakarta monte. Değiştirilebilen ekran kartları sadece özel portu olan üst düzey oyun laptoplarında var. Onları da ne kadar değiştirmek istersin ayrı mesele...casper a15
özelkleri : nvdia gt 540m i5 işlemci 4 gb ram
ekran kartını yükseltebiliyomuyuz? cevap verirseniz harika olur.![]()
casper a15
özelkleri : nvdia gt 540m i5 işlemci 4 gb ram
ekran kartını yükseltebiliyomuyuz? cevap verirseniz harika olur.![]()
1) Selam arkadaşlar. Bende Acer V3-772G i5 işlemcili GT750M ekran kartılı modeli bulunmaktadır. Merakımdan soruyorum. Acaba bende değiştirebilir miyim? Değiştirebilirsem hangi ekran kartı modelleri takabilirim(oyun için olacak).
2)Ekran kartı lehimli mi değil mi? Nereden sorguluyorsunuz?
Cevaplarsanız memnun olurum. Teşekkürler.
GPU anakarta gömülü yani MXM değil, değiştirilemez
![]()
Benim laptopun bir sürü farklı versiyonu var V3-772G olanı olduğuna emin misiniz? GPU demişsiniz de ben ekran kartı sordum.
Benim laptopun bir sürü farklı versiyonu var V3-772G olanı olduğuna emin misiniz? GPU demişsiniz de ben ekran kartı sordum.