Laptop ekran kartı değiştirme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan <SxA>
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Reaksiyon puanı
16,128
Merhaba arkadaşlar hp 625 laptopum var üzerinde ati mobility radeon hd 4200 series ekran kartı var değiştirebilirmiyim oyunlarda iyi performans alamıyorum

mxm değil o
1657.jpg
değişmez.

vedat_1966

Asistan
Reaksiyon puanı
79
HP Elite Book 8740W değişim yapılabilir mi?

badchild

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar. Bilgisayarımın modeli ASUS K53U.
özelliklerini ne şekilde arttırabilirim?
parça değişimi yapmam mümkün mü?
Örneğin ekran kartını yükseltmek ram yükseltmek vb. gibi.
Yardımcı olursanız memnun olurum. teşekkürler.

Reaksiyon puanı
16,128
Merhaba arkadaşlar. Bilgisayarımın modeli ASUS K53U.
özelliklerini ne şekilde arttırabilirim?
parça değişimi yapmam mümkün mü?
Örneğin ekran kartını yükseltmek ram yükseltmek vb. gibi.
Yardımcı olursanız memnun olurum. teşekkürler.

bunda da mxm slotu yok ram eklersin 2x4 gb 1333mhz ddr3.

badchild

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
mxm slotu nedir? ben ram eklettiğim zaman performansında artış ne şekilde olacak? hız olarak mı yoksa kasma yapan oyunlar daha mı az kasacak? ekletmenin faydası olacak mı?

Reaksiyon puanı
16,128

badchild

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
module_example_06.jpg

mxm bu ramlerin artması açamadığı oyunu açmasını sağlamaz ama biraz daha rahatlar.
http://www.notebookcheck-tr.com/Notebook-Grafik-Karti-Yenileme-ve-Degistirme.10104.0.html
csm_mxm_factors_06_a9f340af4a.png

sadece ram ekletebiliyorum öyle mi? anladığım kadarıyla benim sahip olduğum pc'nin ram'i en fazla 8'e yükseltilebiliyor. bende de 2 gb ram var şu an. 6 gb ram mi ekleteceğim yoksa bende takılı olan ram sökülüp yerine 2 adet 4 gb ram mi takılacak? ayrıca bunu yaptığıma değer mi dersin? farklı bir tavsiyen var mı? cevabın için teşekkür ederim.

Reaksiyon puanı
16,128
sadece ram ekletebiliyorum öyle mi? anladığım kadarıyla benim sahip olduğum pc'nin ram'i en fazla 8'e yükseltilebiliyor. bende de 2 gb ram var şu an. 6 gb ram mi ekleteceğim yoksa bende takılı olan ram sökülüp yerine 2 adet 4 gb ram mi takılacak? ayrıca bunu yaptığıma değer mi dersin? farklı bir tavsiyen var mı? cevabın için teşekkür ederim.
takılı olanları söküp yerlerine 2x4gb 1333mhz takabilirsin eskiyi satar yada yedekte tutarsın.

badchild

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
takılı olanları söküp yerlerine 2x4gb 1333mhz takabilirsin eskiyi satar yada yedekte tutarsın.
ücreti biraz el yakıyor ama sanırım 1 2 sene daha idare etmesi açısından en doğrusu ya dişini sıkmak ya da son çare ram değiştirmek. bir miktar parayı gözden çıkaracağız artık. Teşekkürler.. saygılar..

Reaksiyon puanı
16,128
ücreti biraz el yakıyor ama sanırım 1 2 sene daha idare etmesi açısından en doğrusu ya dişini sıkmak ya da son çare ram değiştirmek. bir miktar parayı gözden çıkaracağız artık. Teşekkürler.. saygılar..

ramleri sıfır alman gerekmiyor ikinci el alabilirsin sadece test edilmiş olmasına dikkat et birde geri alma garantisi versin yeter bendeki ramler de ikinci el desktop 2x2gb ddr2 667mhz tanesi 30liraya almıştım bilgisayar tamir ve satışı yapanlara bak bazıları senin ki gibi notebook'u olupta sıkılınca parçalıyor o parçalar piyasada oluyor.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ramleri sıfır alman gerekmiyor ikinci el alabilirsin sadece test edilmiş olmasına dikkat et birde geri alma garantisi versin yeter bendeki ramler de ikinci el desktop 2x2gb ddr2 667mhz tanesi 30liraya almıştım bilgisayar tamir ve satışı yapanlara bak bazıları senin ki gibi notebook'u olupta sıkılınca parçalıyor o parçalar piyasada oluyor.
bu iyi bir fikir onun piyasasını araştırmak en mantıklısı. marka olarak farkları var mı yani performans açısından veya kalite açısından. ucuza kaçalım derken elimizdekinden de olmayalım. bu konuda satın alma sırasında zaten gerekli bilgileri satıcıdan öğrenirim ama adamın karşısına bilmeden çıkarsam bana en olmadık cihazı bile satabilir.

badchild

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bunu söylediğin iyi oldu. piyasayı çıkıp araştırmak gerek. peki markaları arasında fark oluyor mu performans ve kalite açısından. ucuz alacağız diye gidip elimizdekinden de olmayalım. gerekli bilgileri satın alma sırasında da öğrenebilirim ama adamın karşısında bilmediğim belli olursa her istediğini satabilir. öğrenip gitmekte fayda var diye düşünüyorum. sen hangisini önerirsin? benim pc'yi baz alarak.

Reaksiyon puanı
16,128
bunu söylediğin iyi oldu. piyasayı çıkıp araştırmak gerek. peki markaları arasında fark oluyor mu performans ve kalite açısından. ucuz alacağız diye gidip elimizdekinden de olmayalım. gerekli bilgileri satın alma sırasında da öğrenebilirim ama adamın karşısında bilmediğim belli olursa her istediğini satabilir. öğrenip gitmekte fayda var diye düşünüyorum. sen hangisini önerirsin? benim pc'yi baz alarak.
kingsyon,veritech olabilir.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
lap: toshiba Qosmio X505 ekran karti : geforce gtx 460 m
ekran kartini degistirmek istiyorum mxm slotu olmasi gerkiyormus bunda varmidir ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhaba benim bilgisayarım HP COMPAQ PRESARİO C161. Bilgisayarımın ekran kartı değişir mi?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Benim bilgisayarım dell 5520-2014 ekran kartını değiştirebilirmiyim?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benim bilgisayarım lenovo g50-70 ekran kartım r5-m230 değiştirebilirmiyim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
işlemci i7 4510-u 4mb 2.00ghz turboyla 3.1ghz
ram 8gb
ekran kartı r5-m230 değiştirebilirmiyim?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
dell modelinde bir laptopum var ATI Mobility radeon hd 5400 series ekran kartım var
acaba ekran kartını değiştirebilirmiyim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arçelik anb 675 mt model laptobum var nvdia 9600 gt ekran kartım var bunu yükselebilir miyim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benim acer aspire 6930g leptobum var ve ekran kartıda atı radeon hd 4650m bunu degiştirmek istiyorum bu arada leptobun ekran kartı gömülü degil acaba hangi ekran kartlarını taka bilirim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benim acer aspire 6930g leptobum var ve ekran kartıda atı radeon hd 4650m bunu degiştirmek istiyorum bu arada leptobun ekran kartı gömülü degil acaba hangi ekran kartlarını taka bilirim

wildtiger223

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0