L.a noire kayıp araba

hamzabakar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
L.A Noire'de sivil polis arabamı kaybettim.Şu anda normal polis arabasını kullanıyorum. Oyunda rank seviyem 11. Sivil polis arabasını başka bir yerden bulabilir miyim? Ya da rank seviyesi arttıkça araba geliyor mu? Sokaklarda polis arabasıyla dolaşmak istemiyorum.
Konuya bi el atarsanız iyi olur.

marmarasport

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tavsiyem bir şekilde sana verilen ilk görevi bitir. Intro girdikten sonra otomatik olarak yine aynı arabanı alıyorsun. Şuanda bende LA Noire oynuyorum. Mesela "Street Crime" görevlerinden bir tanesini başardıktan sonra aynı arabayı alırsın.

hamzabakar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tamam araba aldım. The fallen idol bölümünden sonra kendisi yeni bir araba verdi zaten. Yine de sağol

mei

Profesör
Reaksiyon puanı
36
istediğin arabaya bin şehirdeki :) hatta yoldan geçen polis otosunu durdur inin len aşağı de arabaya el koy :)

SwateR

Rektör
Reaksiyon puanı
662
Eeee Polis emmide "al senin olsun, ben kullanmıyorum zaten abi" deyip veriyormu peki :mgreen:

marmarasport

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
@SwateR
gerçekten öyle oluyor. Sivil vatandaşın arabalarına kimliğini gösterip izah ediyor sonrada arabayı alıyor. Aynı şekilde polis arabaları içi'nde geçerli.

SwateR

Rektör
Reaksiyon puanı
662
Makara olsun diye söylemiştim yanlış anlama sakın :)

Normalde GTA da filan polisi indirince olanları biliyorsundur. Peşine takılırlar filan :)

hamzabakar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ama polis telsizi her arabada olmuyor.Siren sesi de. Suçlu yakalamak için telsize ihtiyacın var bi de siren sesi dinlemek istersen o da olmuyor durdurup aldığın arabalarda. Level atladıkça kendisi yeni arabalar veriyor zaten