yusufsan21
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 35
Zorhak abi zaten ağır konuştun başta en iyisi şimdi sakin ol. Sana yakışmıyor bu laflar...
aşk-ı memnu da aşk trafiği... aslında durum resimden dahada karmaşık ama bununla idare edin :biggrin:
![]()
lostu ızleyenler kendılerını adaya atarlar hause yı ızleyenler sadece doktorlardır csı ı ızleyenler zaten dedktıf kurtları ızleyenlerde egoları dusuk. bıde hakaret etmedım sen hakaret ettın demıssın. senı turk hekımlerıne havale edıyorum.Elma mı armut mu gibi bir soru olmuş..
İkisi de farklı lezzetler.İkisinin de ayrı izleyici kitlesi var..
Ben ikisini de izlemiyorum.Vadiyi de izlemiyorum.Saçma geliyor bana..
İçindek katil,kabadayı egolarını tatmin etmek isteyenler izliyor vadiyi..
Vadiyi izledikten sonra da kısa bir süre psikolojik değişim geçiriyorlar.
Şimdi o kadar fanatiğin içinde bunları demek de cesaret ister mazallah doğrarlar bizi
Vadi severlere tavsiyem TATAR RAMAZAN filmlerini izlemeleri...Eminim hoşlarına gidecektir izlemeyenlerin..
Son zamanlarda ayrı ayrı konulara verdiginiz cevaplar avatarınızı yansıtmıyor :yes:tabi ki aşkı memnu
Son zamanlarda ayrı ayrı konulara verdiginiz cevaplar avatarınızı yansıtmıyor :yes:
lostu ızleyenler kendılerını adaya atarlar hause yı ızleyenler sadece doktorlardır csı ı ızleyenler zaten dedktıf kurtları ızleyenlerde egoları dusuk. bıde hakaret etmedım sen hakaret ettın demıssın. senı turk hekımlerıne havale edıyorum.
Zorhak bir cümlede harcadın , helal olsun efenim.:closedeyes:
Televizyonu kapatıp 2 saçmalıktan da uzak kitap okumak
Tırtlar vadisi![]()
Bunlarda entellektuel gecinen insan tipleri. starbucks tan cikmazlar kitapcilar cd saticilarini dolasirlar ne anlama geldigini bilmedikleri t-shirt ler giyer dolasirlar. kulaklarinda birer kulaklik.
Ama eve gelip kurtlar vadisi seyrederler.Muslum gurses dinlerler. Cikartin ustunuzdeki o postu maskeyi. ozunuze donun. bunlar ayip seyler degil.Farkli gorunmek prim saglamaz
Saçmaladığını ve yorumdan başka herşeye benzeyen bir paragraf karaladığını ve iade ettiğimizi belirtiriz.Bunlarda entellektuel gecinen insan tipleri. starbucks tan cikmazlar kitapcilar cd saticilarini dolasirlar ne anlama geldigini bilmedikleri t-shirt ler giyer dolasirlar. kulaklarinda birer kulaklik.
Ama eve gelip kurtlar vadisi seyrederler.Muslum gurses dinlerler. Cikartin ustunuzdeki o postu maskeyi. ozunuze donun. bunlar ayip seyler degil.Farkli gorunmek prim saglamaz
Dün bir söz duymuştum.
Aşk-ı Memnuyu izleyip yengemize sulanacağımıza, Kurtlar Vadisi izler kabadayı oluruz daha iyi![]()
Bunlarda entellektuel gecinen insan tipleri. starbucks tan cikmazlar kitapcilar cd saticilarini dolasirlar ne anlama geldigini bilmedikleri t-shirt ler giyer dolasirlar. kulaklarinda birer kulaklik.