Kurtlar Vadisi'mi, Aşk-ı Memnu mu?

yusufsan21

Dekan
Reaksiyon puanı
35
Zorhak abi zaten ağır konuştun başta en iyisi şimdi sakin ol. Sana yakışmıyor bu laflar...

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Başlık Farklı Konuya Yapılan Yorumlar Farklı !

İsteyen izler İstemeyen Radyo Dinler

Yok Şiddete Yöneltiyormuş da Bilmem ne Seni Ve Etrafındakileri Etkilediğini Düşünüyorsan Kapatırsın TV yi sen Sağ Biz Selamet !

Fenomen Olmuş Bir dizidir Kurtlar Vadisi Ordaki Olayların Nasıl Geliştiği Veya neye Temas Ettiğini herkes Az Çok bilir . O zaman Kurtlar Vadisi İzleyen Eline Silah Alıyorsa Rambo İzleyenler Dodga mı Arıyacak .!

Kişi Neyi istiyorsa O Olur! Tamamen Hayal Ürünü Olduğunu Girişte Kalın Harflerle Yazan Bir Filmdeki Karakteri Kendine Örnek Alıp Atın Tutan Arkadaşın Karakteri Zaten Zayıftır Ondan Eşkiyada Olur Hırsız da Olur.!

Ecdad25

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben ikisinide izlemem zorhak a tamamen katılıyorum kurtlar vadisinide ilk çıktığı zamanlar izledim zorhak haklı :D

Ozbek26-

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Farketmez sonuçt para aydın doğanın kasasına giricek.Aynen dedikleri gibi zenginin parası züğürdün çenesini yorarmış:D:D:D

adoganses

Doçent
Reaksiyon puanı
28
aşk-ı memnu da aşk trafiği... aslında durum resimden dahada karmaşık ama bununla idare edin :biggrin:
8832_1213274845673_1042833004_30669816_718808_n.jpg

komoon

Profesör
Reaksiyon puanı
8
İçindek katil,kabadayı egolarını tatmin etmek isteyenler izliyor vadiyi..

ne yani Aşkı bilmem neyide içinde aldatma, sapıklık olanlar mı izliyor ?

şunu kabul edelim DİZİ kültürü olarak çok kötüyüz adam gibi bir dizimiz yok.. hep uckur muhabbeti...

a.cankaya1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
ikiside doğan grubunun sonucta değişeb bişey olmaz onlar için

yaseta

Profesör
Reaksiyon puanı
63
Elma mı armut mu gibi bir soru olmuş..

İkisi de farklı lezzetler.İkisinin de ayrı izleyici kitlesi var..

Ben ikisini de izlemiyorum.Vadiyi de izlemiyorum.Saçma geliyor bana..

İçindek katil,kabadayı egolarını tatmin etmek isteyenler izliyor vadiyi..

Vadiyi izledikten sonra da kısa bir süre psikolojik değişim geçiriyorlar.

Şimdi o kadar fanatiğin içinde bunları demek de cesaret ister mazallah doğrarlar bizi:D

Vadi severlere tavsiyem TATAR RAMAZAN filmlerini izlemeleri...Eminim hoşlarına gidecektir izlemeyenlerin..
lostu ızleyenler kendılerını adaya atarlar hause yı ızleyenler sadece doktorlardır csı ı ızleyenler zaten dedktıf kurtları ızleyenlerde egoları dusuk. bıde hakaret etmedım sen hakaret ettın demıssın. senı turk hekımlerıne havale edıyorum.

bulmeh

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Dizi,Kitap,Belgesel,Sinema vs. ne arayıp ne bulduğunuz önemli bence.

Kimileri Zorhak'ın da dediği K.V'de maçoluğu bulur,silahı bulur,çatışmayı bulur ve ondan etkilenir ama kimileri orada verilen mesajı iyi yakalar ve sadece ona odaklanır.Yine Aşk-ı Memnu 'da, kimileri uşgur peşinde olduğundan onu arar,bulur ve etkilenir ama kimileri de sadece oradaki aşk'a ve bundan etkilenen yaşam şekillerine ve etkilerine odaklanır.İçindeki romantik duygularının hareketlenmesi hoşuna gider vs.vs....

Ama bu soru bence uygun olmamış.Zira,kim ne isterse onu yapar,izler,dinler...Haber mi, yoksa istatistik için bir anket mi?Her ikisi de olmadığı için 'ortaya bir karışık' gibi bişey olmuş...:)

findukfaresi_

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Son zamanlarda ayrı ayrı konulara verdiginiz cevaplar avatarınızı yansıtmıyor :yes:

neden ki...

bu benm kişisel fikrim kv hiç izlemedm hayatımda belki izlesem severim

aşkı memnu izlediğim için öyle söyledim...

avatarımdaki msjla ne alakası var durumun....

nicktenban

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Ya lafı bile olmaz tabiki KVP...
Üsteki arkadaş güzel bir kafiye ;)

FillsMartin

Profesör
Reaksiyon puanı
15
aşkı memnuyu ne zaman açsam yemek yiyolar, izlenmez öle şey

HapS

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
63
bihter mematinin kapatması olsun :D

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
lostu ızleyenler kendılerını adaya atarlar hause yı ızleyenler sadece doktorlardır csı ı ızleyenler zaten dedktıf kurtları ızleyenlerde egoları dusuk. bıde hakaret etmedım sen hakaret ettın demıssın. senı turk hekımlerıne havale edıyorum.

Ben izlediğimiz filmlerdeki olayları illaki hayatımıza yansıtacağız demedim.Kurtlar vadisi izleyen kişiler;

a)Elinde imkan olsa öyle bir hayatı yaşamak ister bu bir hayal de olsa..

b)Yeterince olgunlaşmamış ise vadi ve benzer filmlerdeki olayları kendi hayatına yansıtmaya meyil kazanır.Yaşantısı da bu gibi şiddet olaylarına uygunsa izlediği filmi hayatında uygular.Ya da uygulamak aklının hep bir köşesinde kalır

c)İzlediği filmin ya da dizinin tamamen hayali senaryolar olduğunu bilen ve baştan sona bunun farkında olarak izleyenler.

B şıkkındakilerin sayısı sence kaçtır ülkemizde?Bırak ülkemizi Dünyamızda..ABD de toplu katliam yapan çocuklar oynadıkları oyunlardan ve izledikleri filmlerden etkileniyor.Ülkemizde de durum böyledir.

Eminim Vadiyi izleyen herkes kendisini C şıkkına atmak isteyecektir.Belki SDN üyeleri arasında Gerçekten C şıkkına uyan üye sayısı fazladır.

Ancak SDN üye profili ülkenin genelini asla yansıtmaz.

Ülkemizde bizlerle yaşıt gençlerin çoğu hayatlarında erkekliğin kitabını,sokaklarda kanla yazmakla meşgul..

Şimdi soruyorum sana Ülkemizde hangi şık geçerli?

Sakın cevap olarak ''a mı diyim b mi diyim c mi diyim'' deme..

Çünki mesajlarımdan anladıkların ile böyle bir cevap verme ihtimalini kuvvetlendirdin.

KAZUYA

Doçent
Reaksiyon puanı
20
Zorhak bir cümlede harcadın , helal olsun efenim.:closedeyes:
Televizyonu kapatıp 2 saçmalıktan da uzak kitap okumak

Bunlarda entellektuel gecinen insan tipleri. starbucks tan cikmazlar kitapcilar cd saticilarini dolasirlar ne anlama geldigini bilmedikleri t-shirt ler giyer dolasirlar. kulaklarinda birer kulaklik.

Ama eve gelip kurtlar vadisi seyrederler.Muslum gurses dinlerler. Cikartin ustunuzdeki o postu maskeyi. ozunuze donun. bunlar ayip seyler degil.Farkli gorunmek prim saglamaz

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
Bunlarda entellektuel gecinen insan tipleri. starbucks tan cikmazlar kitapcilar cd saticilarini dolasirlar ne anlama geldigini bilmedikleri t-shirt ler giyer dolasirlar. kulaklarinda birer kulaklik.

Ama eve gelip kurtlar vadisi seyrederler.Muslum gurses dinlerler. Cikartin ustunuzdeki o postu maskeyi. ozunuze donun. bunlar ayip seyler degil.Farkli gorunmek prim saglamaz

Eee başka ?

Biraz daha anlatsaydın beni..Kendi hakkımda bilmediğim şeyleri senden öğrenmek çok güzel.

Senin hayranı olduğun diziyi izlemedim diye ne güzel açıklamalar yapmışsın..peh!!!

Sen beni nasıl bilirsen bil..Ama önce kendini bil..Sonra da hattini bil..Trabzoncell kullan..

qKTe

Profesör
Reaksiyon puanı
32
Annemle kavga ettim ya KVP için :D ama o kazandı. Bende netten izlicem :d

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247

Saçmaladığını ve yorumdan başka herşeye benzeyen bir paragraf karaladığını ve iade ettiğimizi belirtiriz.
Yukarıdaki söylenenler içinde sadece KVP yi izlerim.
Geriye kalanlar yazarının hayalleridir ve iade edildi...:thumbdown:

GKHNCKR

Profesör
Reaksiyon puanı
47
Dün bir söz duymuştum.

Aşk-ı Memnuyu izleyip yengemize sulanacağımıza, Kurtlar Vadisi izler kabadayı oluruz daha iyi :)

nicktenban

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Aynen bence de bunun üstüne yorum olmaz.Ayrıca nasıl saçma bir şey o dizi ya . Herkes birbirne aşık oluyor.İçim bunalıyor o diziyi izlerken nefret ediyorum.Şimdi benden soranki yorumlar sevmeyebilirsin sanane dicek.Bende diyorumki şimdiden sana demiyorum kendi hakkımda konuştum.Dünyada hiç bir aile gormedim bu şekilde bir aşk yaşasın oldu olacak kardeşini de abisine sevdirsinler...

QaFeİN

Profesör
Reaksiyon puanı
19

KAZUYA Nın Önünü Kesmeyin Bırakın Konuşsun Heheheheh:lol::lol:

Hello Kitty.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
104
ben aşk meşk filmlerinden bıktım artık tabi ki KVP :D