• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Kurtlar Vadisi'mi, Aşk-ı Memnu mu?

PERŞEMBE GECCELERİ İKİ DEV DİZİNİN DÜELLOSUNA SAHNE OLACAK..

d8e7300e7277b60059b1226617c227fb.jpg

Dizi sektörünün gelişmesinden bu yana diziler arası rekabet de farklı bir boyuta ulaştı. Mesela, Kurtlar Vadisi, Perşembe gecceleri Show TV'de yayınlanırken diğer TV kanalları o güne fazla iddiası olmayan bir dizi ya da yayın akışını dolduracak bir kaç program tıkıştırıverirdi. Ama artık Kurtlar'ın da dişli bir rakibi var. O da şüphesiz Perşembe gecceleri Kanal D'de yayınlanan ve Perşembe'nin açık ara en çok izleneni olan 'Aşk-ı Memnu'..

İki reyting rekortmeni dizi Kurtlar Vadisi Pusu ve Aşk-ı Memnu, 24 Nisan Perşembe gününden itibaren Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin yeni sezon ilk bölümünün yayına girmesiyle amansız bir mücadeleye girecek. Bir yanda koca 8 yılı devirmiş olan efsane 'Kurtlar Vadisi', diğer yanda ise yeni olmasına rağmen kısa sürede özellikle bayanların vazgeçilmezlerinden olmayı başarmış 'Aşk-ı Memnu'..

Bu kıyasıya mücadele aslında bir kadın-erkek yarışması olacak. Bir yanda her kahvede onlarca erkeğin izlediği 'delikanlıların dizisi' Kurtlar Vadisi Pusu olacak, diğer yanda ise yasak aşklara, ihtiraslara, gizlere ve duygusallığa yer vererek bayanları can evinden vuran Aşk-ı Memnu .. Durum böyle olunca da her iki kanalın gözü de reyting pusulasında olacak..

Bu amansız rekabet şüphesiz senaristleri de etkileyerek her iki dizinin de daha çekici olmasını gerektirecek. Yani bu yarış, en çok dizilerin hayranlarına yarayacak. Ama herkesin de aklında şu soru mevcut: Perşembe geccesi Kurtlar Vadisi mi, yoksa Aşk-ı Memnu mu daha çok izlenecek?

Bekleyelim ve görelim..

Kaynak

Daha öncekiler nasıl vazgeçtiyse Perşembe'den Aşk-ı Memnu da vazgeçecek.

vadi diger dizileri havada karada ....
bizim evde vadi haric diger diziler seyredilemez....(ozellikle kanal d dizileri)

Elma mı armut mu gibi bir soru olmuş..

İkisi de farklı lezzetler.İkisinin de ayrı izleyici kitlesi var..

Ben ikisini de izlemiyorum.Vadiyi de izlemiyorum.Saçma geliyor bana..

İçindek katil,kabadayı egolarını tatmin etmek isteyenler izliyor vadiyi..

Vadiyi izledikten sonra da kısa bir süre psikolojik değişim geçiriyorlar.

Şimdi o kadar fanatiğin içinde bunları demek de cesaret ister mazallah doğrarlar bizi:D

Vadi severlere tavsiyem TATAR RAMAZAN filmlerini izlemeleri...Eminim hoşlarına gidecektir izlemeyenlerin..

Şimdi o kadar fanatiğin içinde bunları demek de cesaret ister mazallah doğrarlar bizi:D

Vadi severlere tavsiyem TATAR RAMAZAN filmlerini izlemeleri...Eminim hoşlarına gidecektir izlemeyenlerin..

Zorhak bir cümlede harcadın , helal olsun efenim.:closedeyes:

aşk-ı memnu gibi seviyesiz izlenmesi yayınlanması hata olan bir diziyi vadi ile kıyaslamayalım bence

Zorhak bir cümlede harcadın , helal olsun efenim.:closedeyes:

Ama ardından TATAR RAMAZAN filmini beğendiğimmi söyledim.:)

Yani bu tarz filmleri izleyip de kısa bir süreliğine de olsa hayata ve olaylara bakış açısı değişmeyen yalan söylüyodur:)

Ben tatar ramazanı ilk izlediğimde 1 hafta okulda volta atmıştım:D

ZorhaK alemsin :D

aşk-ı memnu da da çeşitli olaylar var aldatma ihanet tecavüz vs gibi ;)
yani aşk-ı memnu yu izleyenler de bu duygularını mı tatmin ediyorlar :D

hayata bakışları değişiyor mu yani :D

cennet mi cehennmi sorusu kadar saçma olmuş
kurtlar vadisi kadar sürükleyici dizi çok az çıkmıştır ve hiçbiri kurtlar vadisi kadar uzun sürememiştir.

ZorhaK alemsin :D

aşk-ı memnu da da çeşitli olaylar var aldatma ihanet tecavüz vs gibi ;)
yani aşk-ı memnu yu izleyenler de bu duygularını mı tatmin ediyorlar :D

hayata bakışları değişiyor mu yani :D

evet ..Hem de kesinlikle evet..

O bahsettiğin durumları herkesin içine aşılıyorlar.Kabul edilebilir bir davranıış olduğunu aşılıyorlar.

Ve emin ol o diziyi izleyenlerin çoğu durumu kendi dünyalarına uyarlayıp düşünmekten utanacakları şeyleri düşünüyorlar.Ama sorsan kimse kabul etmez.

Çünkü bu durumu kendilerine bile itiraf etmekten çekinirler.

Bahsi geçen konu sinema olsa fikirlerim biraz değğişiklik gösterebilir....Ama her hafta yayınlanan bir dizi ..her hafta yasak ilişkiyi ayrıntılı sevişme sahneleriyle veriyorsa düşüncelerim bu yönde olur.

Biz Entel Dantel Takılmayız takılanada mani oluruz arkadaş Tabi kide KURTLAR VADİSİ PUSU.

şunu söylüyeyim kurtlar vadisi maç oldğ. zaman dahi yayınını aksatmamıştır ama ilk defa aşk-ı memnu yüzünden reyting kaygısıyla yayını perşembe günü kendi saatinde aksatmıştır :D bu bile korkuları için yeterlidir ayrıca yüzde 95inden de fazlası erkek olan bir sınıf sdn için kurtlar vadisi mi aşk-ı memnu mu tartışması dahi yapılamaz cevap bellidir

ben iki dizinin de beter olmasını isterim
bugün reytinglerde kim sultanlığını ortaya koyacak göreceğiz

kurtlar vadisi tek geçilir,o saatte kimse yarışamaz onunla

Canlı Olarak Kurtlar Vadisi - Reklam Araları Aşk-ı Memnu Ve En Son İnternetten Aşk-ı Memnu'nun Tamamı

Bu nasıl :)

Aşkı memnun dermişim ):))))

Amatör kümedeki bir takımla şampiyonlar ligindeki takım kıyaslaması gibi olmuş bence.

KUVAI ( Ku. Va. Irak ) bunu ben buldum :)))

burda objektif bi anket olmaz da
yrna beli olur reyting oranlarından kim ne yapmış

demek sen oyle oldun ızleyınce :) kısı kendısını nasıl bılırse karsısındakınıde oyle sanarmıs :thumbup1:

Peki Kurtlar Vadisi Pusuda Kaç Bölüm İzledin Kolayca Yorum Yapabiliyosun Heralde Oturup En Az 5 Bölüm İzlemişsindir Güzelce Ayrıca Genelleme Yapmayalım

Ya tamam vadi güzel ama fazla şiddet içeriyor yok omzuna sıkarsın bana racon kesme lan der ben racon kesmem kafa keserim deyip kafasını kesersin sopayla adamı parçalarsın falan çok şiddet içeriyor yoksa güzel dizi.

evet ..Hem de kesinlikle evet..

O bahsettiğin durumları herkesin içine aşılıyorlar.Kabul edilebilir bir davranıış olduğunu aşılıyorlar.

Ve emin ol o diziyi izleyenlerin çoğu durumu kendi dünyalarına uyarlayıp düşünmekten utanacakları şeyleri düşünüyorlar.Ama sorsan kimse kabul etmez.

Çünkü bu durumu kendilerine bile itiraf etmekten çekinirler.

Bahsi geçen konu sinema olsa fikirlerim biraz değğişiklik gösterebilir....Ama her hafta yayınlanan bir dizi ..her hafta yasak ilişkiyi ayrıntılı sevişme sahneleriyle veriyorsa düşüncelerim bu yönde olur.

eeee ZorhaK bu aralar her şeyi yavaş yavaş enjekte ediyorlar topluma zaten.(!)dediğine bu yönde katılıyorum

2 diziyi de toplam 15-20 dk dışında izlemedim. Ama kulvarlarının farklı olduğunu biliyorum. Bu yüzden kıyaslamak yanlış olur. Rating yarışında da ikisi kafa kafaya gider bence. Çünkü bir odaya bayanlar toplanır Aşk-ı Memnu'ya bakar diğer odaya erkekler doluşur Kurtlar Vadisi'ne bakar. Benim gibiler de netde alayına bakar. :P

demek sen oyle oldun ızleyınce :) kısı kendısını nasıl bılırse karsısındakınıde oyle sanarmıs :thumbup1:

Recep ivediğin sanal hali..Ben yorum yapıyorum sen hakaret ediyorsun..Burada tribün ağzıyla laf yarıştırmayacağım seninle..

Sen korku filmi izleyince korku hissetmiyor musun?Komedi filmi izleyince gülümsemiyor musun?

Gerilim filmi izleyince gerilmiyor musun?

Ama bunları sana anlatmaya çalışmayacağım..

.recep misin ivedik misin..tövbe yarabbi ya.neyse ya sabır deyip geçiyorum..Seni kendi doğal hayatında serbst bırakıyorum..tepin evladım..tepin!!