Kurtlar Vadisi'mi, Aşk-ı Memnu mu?

Asdasdasd12123123

Profesör
Reaksiyon puanı
6
PERŞEMBE GECCELERİ İKİ DEV DİZİNİN DÜELLOSUNA SAHNE OLACAK..

d8e7300e7277b60059b1226617c227fb.jpg

Dizi sektörünün gelişmesinden bu yana diziler arası rekabet de farklı bir boyuta ulaştı. Mesela, Kurtlar Vadisi, Perşembe gecceleri Show TV'de yayınlanırken diğer TV kanalları o güne fazla iddiası olmayan bir dizi ya da yayın akışını dolduracak bir kaç program tıkıştırıverirdi. Ama artık Kurtlar'ın da dişli bir rakibi var. O da şüphesiz Perşembe gecceleri Kanal D'de yayınlanan ve Perşembe'nin açık ara en çok izleneni olan 'Aşk-ı Memnu'..

İki reyting rekortmeni dizi Kurtlar Vadisi Pusu ve Aşk-ı Memnu, 24 Nisan Perşembe gününden itibaren Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin yeni sezon ilk bölümünün yayına girmesiyle amansız bir mücadeleye girecek. Bir yanda koca 8 yılı devirmiş olan efsane 'Kurtlar Vadisi', diğer yanda ise yeni olmasına rağmen kısa sürede özellikle bayanların vazgeçilmezlerinden olmayı başarmış 'Aşk-ı Memnu'..

Bu kıyasıya mücadele aslında bir kadın-erkek yarışması olacak. Bir yanda her kahvede onlarca erkeğin izlediği 'delikanlıların dizisi' Kurtlar Vadisi Pusu olacak, diğer yanda ise yasak aşklara, ihtiraslara, gizlere ve duygusallığa yer vererek bayanları can evinden vuran Aşk-ı Memnu .. Durum böyle olunca da her iki kanalın gözü de reyting pusulasında olacak..

Bu amansız rekabet şüphesiz senaristleri de etkileyerek her iki dizinin de daha çekici olmasını gerektirecek. Yani bu yarış, en çok dizilerin hayranlarına yarayacak. Ama herkesin de aklında şu soru mevcut: Perşembe geccesi Kurtlar Vadisi mi, yoksa Aşk-ı Memnu mu daha çok izlenecek?

Bekleyelim ve görelim..

Kaynak

yusufsan21

Dekan
Reaksiyon puanı
35
Daha öncekiler nasıl vazgeçtiyse Perşembe'den Aşk-ı Memnu da vazgeçecek.

sansr

Doçent
Reaksiyon puanı
17
tabi ki kurtlar vadisi pusu :D

paşalı

Asistan
Reaksiyon puanı
3
vadi diger dizileri havada karada ....
bizim evde vadi haric diger diziler seyredilemez....(ozellikle kanal d dizileri)

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
Elma mı armut mu gibi bir soru olmuş..

İkisi de farklı lezzetler.İkisinin de ayrı izleyici kitlesi var..

Ben ikisini de izlemiyorum.Vadiyi de izlemiyorum.Saçma geliyor bana..

İçindek katil,kabadayı egolarını tatmin etmek isteyenler izliyor vadiyi..

Vadiyi izledikten sonra da kısa bir süre psikolojik değişim geçiriyorlar.

Şimdi o kadar fanatiğin içinde bunları demek de cesaret ister mazallah doğrarlar bizi:D

Vadi severlere tavsiyem TATAR RAMAZAN filmlerini izlemeleri...Eminim hoşlarına gidecektir izlemeyenlerin..

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247

Şimdi o kadar fanatiğin içinde bunları demek de cesaret ister mazallah doğrarlar bizi:D

Vadi severlere tavsiyem TATAR RAMAZAN filmlerini izlemeleri...Eminim hoşlarına gidecektir izlemeyenlerin..

Zorhak bir cümlede harcadın , helal olsun efenim.:closedeyes:

globy7

Asistan
Reaksiyon puanı
0
aşk-ı memnu gibi seviyesiz izlenmesi yayınlanması hata olan bir diziyi vadi ile kıyaslamayalım bence

rheumon

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Televizyonu kapatıp 2 saçmalıktan da uzak kitap okumak

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
Zorhak bir cümlede harcadın , helal olsun efenim.:closedeyes:

Ama ardından TATAR RAMAZAN filmini beğendiğimmi söyledim.:)

Yani bu tarz filmleri izleyip de kısa bir süreliğine de olsa hayata ve olaylara bakış açısı değişmeyen yalan söylüyodur:)

Ben tatar ramazanı ilk izlediğimde 1 hafta okulda volta atmıştım:D

sansr

Doçent
Reaksiyon puanı
17

ZorhaK alemsin :D

aşk-ı memnu da da çeşitli olaylar var aldatma ihanet tecavüz vs gibi ;)
yani aşk-ı memnu yu izleyenler de bu duygularını mı tatmin ediyorlar :D

hayata bakışları değişiyor mu yani :D

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
cennet mi cehennmi sorusu kadar saçma olmuş
kurtlar vadisi kadar sürükleyici dizi çok az çıkmıştır ve hiçbiri kurtlar vadisi kadar uzun sürememiştir.

lutfu

Asistan
Reaksiyon puanı
4
çok komik bi anket

tabiki

kurtlar vadisi

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
ZorhaK alemsin :D

aşk-ı memnu da da çeşitli olaylar var aldatma ihanet tecavüz vs gibi ;)
yani aşk-ı memnu yu izleyenler de bu duygularını mı tatmin ediyorlar :D

hayata bakışları değişiyor mu yani :D

evet ..Hem de kesinlikle evet..

O bahsettiğin durumları herkesin içine aşılıyorlar.Kabul edilebilir bir davranıış olduğunu aşılıyorlar.

Ve emin ol o diziyi izleyenlerin çoğu durumu kendi dünyalarına uyarlayıp düşünmekten utanacakları şeyleri düşünüyorlar.Ama sorsan kimse kabul etmez.

Çünkü bu durumu kendilerine bile itiraf etmekten çekinirler.

Bahsi geçen konu sinema olsa fikirlerim biraz değğişiklik gösterebilir....Ama her hafta yayınlanan bir dizi ..her hafta yasak ilişkiyi ayrıntılı sevişme sahneleriyle veriyorsa düşüncelerim bu yönde olur.

Pesimistyle!

Profesör
Reaksiyon puanı
50
Biz Entel Dantel Takılmayız takılanada mani oluruz arkadaş Tabi kide KURTLAR VADİSİ PUSU.

berckai

Profesör
Reaksiyon puanı
9
şunu söylüyeyim kurtlar vadisi maç oldğ. zaman dahi yayınını aksatmamıştır ama ilk defa aşk-ı memnu yüzünden reyting kaygısıyla yayını perşembe günü kendi saatinde aksatmıştır :D bu bile korkuları için yeterlidir ayrıca yüzde 95inden de fazlası erkek olan bir sınıf sdn için kurtlar vadisi mi aşk-ı memnu mu tartışması dahi yapılamaz cevap bellidir

ben iki dizinin de beter olmasını isterim
bugün reytinglerde kim sultanlığını ortaya koyacak göreceğiz

cih@n3458

Asistan
Reaksiyon puanı
2
kurtlar vadisi tek geçilir,o saatte kimse yarışamaz onunla

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Canlı Olarak Kurtlar Vadisi - Reklam Araları Aşk-ı Memnu Ve En Son İnternetten Aşk-ı Memnu'nun Tamamı

Bu nasıl :)

ikspi

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Aşkı memnun dermişim ):))))

Amatör kümedeki bir takımla şampiyonlar ligindeki takım kıyaslaması gibi olmuş bence.

KUVAI ( Ku. Va. Irak ) bunu ben buldum :)))

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
burda objektif bi anket olmaz da
yrna beli olur reyting oranlarından kim ne yapmış

yaseta

Profesör
Reaksiyon puanı
63

demek sen oyle oldun ızleyınce :) kısı kendısını nasıl bılırse karsısındakınıde oyle sanarmıs :thumbup1:

QaFeİN

Profesör
Reaksiyon puanı
19

Peki Kurtlar Vadisi Pusuda Kaç Bölüm İzledin Kolayca Yorum Yapabiliyosun Heralde Oturup En Az 5 Bölüm İzlemişsindir Güzelce Ayrıca Genelleme Yapmayalım

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Ya tamam vadi güzel ama fazla şiddet içeriyor yok omzuna sıkarsın bana racon kesme lan der ben racon kesmem kafa keserim deyip kafasını kesersin sopayla adamı parçalarsın falan çok şiddet içeriyor yoksa güzel dizi.

sansr

Doçent
Reaksiyon puanı
17
evet ..Hem de kesinlikle evet..

O bahsettiğin durumları herkesin içine aşılıyorlar.Kabul edilebilir bir davranıış olduğunu aşılıyorlar.

Ve emin ol o diziyi izleyenlerin çoğu durumu kendi dünyalarına uyarlayıp düşünmekten utanacakları şeyleri düşünüyorlar.Ama sorsan kimse kabul etmez.

Çünkü bu durumu kendilerine bile itiraf etmekten çekinirler.

Bahsi geçen konu sinema olsa fikirlerim biraz değğişiklik gösterebilir....Ama her hafta yayınlanan bir dizi ..her hafta yasak ilişkiyi ayrıntılı sevişme sahneleriyle veriyorsa düşüncelerim bu yönde olur.

eeee ZorhaK bu aralar her şeyi yavaş yavaş enjekte ediyorlar topluma zaten.(!)dediğine bu yönde katılıyorum

Anxiety

Asistan
Reaksiyon puanı
2
2 diziyi de toplam 15-20 dk dışında izlemedim. Ama kulvarlarının farklı olduğunu biliyorum. Bu yüzden kıyaslamak yanlış olur. Rating yarışında da ikisi kafa kafaya gider bence. Çünkü bir odaya bayanlar toplanır Aşk-ı Memnu'ya bakar diğer odaya erkekler doluşur Kurtlar Vadisi'ne bakar. Benim gibiler de netde alayına bakar. :P

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
demek sen oyle oldun ızleyınce :) kısı kendısını nasıl bılırse karsısındakınıde oyle sanarmıs :thumbup1:

Recep ivediğin sanal hali..Ben yorum yapıyorum sen hakaret ediyorsun..Burada tribün ağzıyla laf yarıştırmayacağım seninle..

Sen korku filmi izleyince korku hissetmiyor musun?Komedi filmi izleyince gülümsemiyor musun?

Gerilim filmi izleyince gerilmiyor musun?

Ama bunları sana anlatmaya çalışmayacağım..

.recep misin ivedik misin..tövbe yarabbi ya.neyse ya sabır deyip geçiyorum..Seni kendi doğal hayatında serbst bırakıyorum..tepin evladım..tepin!!