Kurtlar Vadisi Pusu 59. Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Evet son iki bölüm bayağı bir kıpırdanma oldu.

Ama Halo'nun son sahnelerinde eski bölümlerden yaptıkları alıntılar ve Halil İbrahim türküsü felaketti ya. Bitirdi beni. :(

ReCoVeRy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Halonun dizideki payı bitmişti ve diziden çıkartıldı hayliyle.... Gundi Yıldırım telef oldu buna üzüldüm :D Memati kulubede yanarken bana daral geldi ama kesinlikle Memati giderse benim için dizi biter :)

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
Halonun dizideki payı bitmişti ve diziden çıkartıldı hayliyle.... Gundi Yıldırım telef oldu buna üzüldüm :D Memati kulubede yanarken bana daral geldi ama kesinlikle Memati giderse benim için dizi biter :)
Senaristler ne düşünür bilinmez fakat, Memati' nin diziden ayrılması dizinin sonu olmaz. Çakır ölünce Kurtlar Vadisi' nin ondan sonra kaç bölüm daha devam ettiğini biliyoruz.

Noctivagant

Asistan
Reaksiyon puanı
15
Arkadaşlar yönetmen değişti dizi eski aksiyonlu haline döndü denmişti gecen hafta ama yönetmen değişmemiş hala kadın yönetmen yönetiyor.

Dizi bittiğinde yönetmen yazarken gine kadın yönetmenin adı yazdı. Hani yönetmen değişmişti.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Valla dizi başlarken yönetmen Zeynep Günay Tan yazısını görünce bağırdığımı hatırlıyorum. :)

Zübeyr'in yönetmen olması şart bu dizide.

Ama bölüm süperdi bugün. Yönetmene pek takılmadım. :)

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,129
Güllünün kolunu kopardılar ama mematiye bir şey yapamazlar.

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
cavitin kardeşi ne öyle elinde kibrit

Hello Kitty.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
104
yeni bölümü indirmeye başaldım bile hatta şu anda iniyor 1. partı :D

Rapchy

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
119
Güzel bölümdü baya bir hareket geldi gidenlerin yerlerine kimler gelicek merakla bekliyorum

Birde Muro intikamını nasıl alacak bakalım. Yıldırım takla :D

unsalonarici

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kurtlar vadisi hiç olmadığı kadar hızlı gidiyor 2 bölümdür. Yeni karakter Cevat'ı hemen harcamasınlarda biraz hareket görelim. Özellikle dünkü bölüm aksiyon filmlerini aratmayan bir bölündü.

HapS

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
63
son yönetmenin adı nedir arkadaşlar bi ara tv de bir bayan yönetmen senarist çıkmıştı ozaman demiştiki tarantino dan daha sert sahneler çekerim yazarım ama türkiyede kabul görmez demişti hadi ordan demiştim içimden :D acaba o kadin mi :D

FY2005

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
8
Memati ölecek gibi geliyor bana. Çocuğu geliyor. Memati çocuğa bakamaz ki. Polat evlat edinecek onu. Polat Cumhurbaşkanına yapılacak suikasti durduracak. Köşkün gözünde değeri artacak. Devletle barışacak. İskender'in sonuda yakın. Artık üstleride desteğini çekiyor ondan. Bu sezon onun devride kapanacak. Millet sıkıldı artık aynı düşmanlardan. Kısır döngüden. Yeni yeni düşmanlar çıkacak. Cevat bu hızla giderse vadide adam kalmaz. Onuda fazla yaşatmazlar kanımca.

Aksiyon sahnelerinin de kadın yönetmenle ne ilgisi var anlamadım. Senaristler yazmadıktan sonra yönetmen ne yapabilir ki. Yönetmen anca aksiyon yazıldıysa onun dozunu arttırır. E Yıldırım ve Memati cayır cayır yanarken, Halonun başı baltanın ağzındayken bu doz yeterince yüksekti herhalde ;)

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Halo nasıl öldü ya sahnesini falan verseniz hiç hatırlamıyorum.

FY2005

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
8
Öldüğünü göstermedi. Cevatın baltası Halo'nun kafasını kesmek için havayı yararken bölüm bitti.

Silence

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
49
ya mematiye bişey olmasın yaa :( gerçi polat alemdar o zaman taş üstüne taş bırakmaz sanırım ! isarilmiş rusyaymış iskendermiş bağlamaz alemdar polatı kıyamaz mematisine ki kurtarır o pusudan abdülheyi kurtarmak için kendini ateşin ortasına atan adam mematinin ölümüne sessizmi kalır yok yaa ııh sanmam :D olmasınn yeni yüzler gelsin ama banko adamlarımız sabit kalsın alper de dahil :D

muro abim kibritliyi adamlarıyla üst üste çaplar ateşe verir bence şemo ağamda dahil :D Metropol tilkim benim yürü be kim tutar seni :D hadi göster kendini :D kaçarmı senden :D

halo dayımın öleceği kesindiki zaten :( kemoterapiyi elvan yengenin zoruyla yapıyodu ki onuda bıraktıydı Alemdarla küsünce :D

Bulutu tek geçerim ama ya :D ortaklık bitti artık kan var ama genede kimseye belli etmez :D
Bide şu ben ibrahimede dedim karakteri ölüyorum adama yaa :D
Demedimmi ibrahim dediniz mehmet fikret bey :D

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Yıldırımın Sesi hala Kulaklarımda O nasil Bir Ses tonuydu yafs Oyunculuğuna Öğrenci olduğu halde 10 veririm . Harbiden En Çok Yıldırımın Gidişini üzüldüm :( Sesi hala kulaklarımda

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
Memati ölmez çocuğuna da Polat bakmaz...
Polat kendisine emanet edilen çocukları unutuyor...
Çakırın veledleri ni Polat mı yetiştiriyor ?
Polat kendi Kız kardeşini bile unuttu... Ya da öldü de ben mi o bölümü kaçırdım?
Mematinin çocuğu 3 bölüm sonra unutulur...

_taha

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
17
yıldırım gitti gitti.. hemde başkanım diye diye :(

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,129
n6836664231514972104d.jpg

Hiç yakışıyo mu vadiye bayan yönetmen. Şuraya bak yaa.. Eşref saatini de bu kadın çekiyo. Pana Filmden torpilli midir nedir artık. Yine kimin akrabası acaba?

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Zübeyr Şaşmaz gibi bir adamın, kardeşin varken bu bayan yönetmene ne gerek var?

HapS

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
63
kadın 1 bölüm yönetti ortalığı salladı :D daha neler olacak kim bilir

AyazWeb

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Dayıya Üzüldüm Adam Ölüme Giderken Bile Dayı ya :D

manyaks51

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ulan bole ağırşığı olan insanları bu şekilde oldurmek ayıptırr memati yanmaz boyle bi ölüm şanına yakışmaz ki zaten memati ölürse diziyi izlemem

malatya

Profesör
Reaksiyon puanı
6
adamda kav kibriti vardı 2 tanesini kullandı 38 tane çöp kaldı o kibrit bitmeden öldürürler bence.:D

karay

Asistan
Reaksiyon puanı
1
hiç bu açıdan düşünmemiştim:D
ama bitse de bişey olmaz, kurşunu bitmeyen redkit hesabı...