meraklıbey75
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 3
s.a şuanda saçımda çok kepek var bunun sebebi seboreik ekzama imiş internete gördüm ikiside tedavi ediyormuş sizce hangisini kullanmalıyım
Beslenme alışkanlığını düzeltmek zorundasın. Hem içerden hem dışardan tedavi edilebilir hastalık bu. Şampuan için ‘head & shoulders erkeklere özel ‘ bu şampuanı kullan.Sadece bu. Beslenme olarak gıda alerji testi yaptır. Yapamıyorsan şu gıdaları kesmeyi bir dene tüm abur cubur yemeyi bırak. Alkol kullanma.Nişasta bazlı tüm gıdalardan uzak dur.Acı biberlerden uzak dur , hele ki karabiberden !s.a şuanda saçımda çok kepek var bunun sebebi seboreik ekzama imiş internete gördüm ikiside tedavi ediyormuş sizce hangisini kullanmalıyım
s.a şuanda saçımda çok kepek var bunun sebebi seboreik ekzama imiş internete gördüm ikiside tedavi ediyormuş sizce hangisini kullanmalıyım
yararı oldumuben kükürt sabununu önceden kullandım fakat yüzümde çıkan sivilce vb. şeyler için kullandım saça kullanılıyor mu hiçbir fikrim yok maalesef.
yararı oldumu
teşşekürlerEvet yüzümdeki gözenekler vb. noktalar genel olarak geçti. Tabi kalanlar oldu bir kaç tane.