Korsan Oyun Oynamak

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan basit
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ozciceky

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,779
Kahkaha atmalık adamsın ozciceky :) Peki sordun o sistemi nasıl dizdin diye? Sordun mu dolar kaç TL diye? Sordun mu asgari ücret kaç TL diye? Sordun mu her gün oyun fiyatlarını mı takip edeceğiz diye? 7000 TL sisteme verdi diye oyuna 200 TL'den fazla vermem ben açıkçası.
Sizin cevaplarınız da trajedi maalesef. Gülmek isterdim ama gülemiyorum. Asgari ücret ne kadar biliyorum. Ne kadara bilgisayar toplanıyor biliyorum. Oyun fiyatlarının çok daha pahalı olduğunu kabul ediyorum. Türkiye'de daha farklı fiyatlama olması gerektiği konusunda bir eleştiriniz olursa bunu da kabul ederim.
Ancak, hiç bir şey hırsızlık yapmayı makul göstermez. Siz eğer diyorsanız ki mazur gösterir. O da sizin bileceğiniz bir konu.

basit

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,520
Sizin cevaplarınız da trajedi maalesef. Gülmek isterdim ama gülemiyorum. Asgari ücret ne kadar biliyorum. Ne kadara bilgisayar toplanıyor biliyorum. Oyun fiyatlarının çok daha pahalı olduğunu kabul ediyorum. Türkiye'de daha farklı fiyatlama olması gerektiği konusunda bir eleştiriniz olursa bunu da kabul ederim.
Ancak, hiç bir şey hırsızlık yapmayı makul göstermez. Siz eğer diyorsanız ki mazur gösterir. O da sizin bileceğiniz bir konu.
Makul göstermiyorum. Sonra alıyorum.

YellowTiger

Öğrenci
Reaksiyon puanı
18
Refah seviyemiz yüksek olsa ne diye uğraşalım ki crackle ıvır zıvırla steamdan çekeriz direkt. Ülke şartları göz önünde bulundurulduğunda çoğu kişinin korsandan başka çaresi yok.

basit

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,520
Refah seviyemiz yüksek olsa ne diye uğraşalım ki crackle ıvır zıvırla steamdan çekeriz direkt. Ülke şartları göz önünde bulundurulduğunda çoğu kişinin korsandan başka çaresi yok.
Başka çaremiz mi var? Ölüm... XD.
Ben sonra veriyorum parayı.

Aviator✈️

Öğrenci
Reaksiyon puanı
35
Tamam beyler. çok güzel o zaman. Buyrun herşeyi korsan kullanın. Ne de olsa torrente erişim serbest...
Aynen öyle yapıyorum ve bu kimseyi ilgilendirmiyor. Benim ahlağımı sorgulamak da kimseye düşmez. Ücretsiz ulaşıyorum kullanıyorum bu kadar basit. Çok paranız varsa siz orjinal kullanmaya devam edin.

ozciceky

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,779
Aynen öyle yapıyorum ve bu kimseyi ilgilendirmiyor. Benim ahlağımı sorgulamak da kimseye düşmez. Ücretsiz ulaşıyorum kullanıyorum bu kadar basit. Çok paranız varsa siz orjinal kullanmaya devam edin.
Sizin ahlakınızı ben sorgulamıyorum zaten. Kanunlar önünde hırsızlığın suç olduğu sabit.
Çok para göreceli bir kavram. Elimden geldiğince orijinal kullanırım. Elimden gelmediği nokta da alternatif başka programlara yönelirim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar masanın üzerindeki parayı da çalar mısınız diye falan sormuşsunuz da. Başkasının parasını almamın o kişiye bir zararı var, vicdanım el vermez başkasının hakkına girmeye.Oyunlarda durum şu şekilde farklı, benim oyunu torrent indiriyor olmamın sebebi paramın olmaması, torrent diye bir seçeneğim var ne gerek var para vermeye diye düşünmüyorum. Ayrıca suç benim günah benim bundan size ne? Şu fotoğrafa RDR 2'ye para verenler eminim çok sinirlenecektir, ama sinirinizin sebebi benim torrent indirmiş olmam değil, siz para verdiğiniz için. Hırsızlık hebele hübele diye zırvalamakta da serbestsiniz. Sizi takan yok zaten. Ayrıca böyle bir seçeneğim olmasa da oyunu orijinal ALAMAYACAĞIM zaten. Firmaya bir zararım yok, kimsenin parası benim yüzümden eksilmiyor.

Ekli dosyayı görüntüle 131229

Güzel kardeşim. Sen eğer bir program üretmiş olsaydın ve bunu da para ile satıyor olsa idin. Başları da senin bu programını torrentten indiriyor olsa idi herhalde bunun adı hırsızlık olurdu değil mi ?

Sizin bu yaptığınız savunmaların hepsi kendinizi rahatlatmak için söylediğiniz savunma mekanizmaları sadece.

Ben orijinal kullanıyorum ve buna para ödüyorum diye ve siz de kopya kullanıyorsunuz diye kendimi kötü hissetmem. Bu vicdan meselesi, emeğe saygı meselesi sadece..

basit

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,520
Sizin ahlakınızı ben sorgulamıyorum zaten. Kanunlar önünde hırsızlığın suç olduğu sabit.
Çok para göreceli bir kavram. Elimden geldiğince orijinal kullanırım. Elimden gelmediği nokta da alternatif başka programlara yönelirim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Güzel kardeşim. Sen eğer bir program üretmiş olsaydın ve bunu da para ile satıyor olsa idin. Başları da senin bu programını torrentten indiriyor olsa idi herhalde bunun adı hırsızlık olurdu değil mi ?

Sizin bu yaptığınız savunmaların hepsi kendinizi rahatlatmak için söylediğiniz savunma mekanizmaları sadece.

Ben orijinal kullanıyorum ve buna para ödüyorum diye ve siz de kopya kullanıyorsunuz diye kendimi kötü hissetmem. Bu vicdan meselesi, emeğe saygı meselesi sadece..
Emeğe saygı duymak, tek para ödemek mi?

Bedirhan Çolak

Asistan
Reaksiyon puanı
45
korsan yerine steam indirimlerini bekleyebilir parası yoksa freelancer yapabilir
ya zaten 30 40 tl lik oyunlaı almam steam indirimlerini beklerin ama hep 400 500 tl olan indirimlerde 300 tl ye düşen oyunları neden alayım onun yerine ps2 alırım çok pahalı

basit

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,520
Pringles alan fakir değildir.

Roportaj adam kanalında Fakirlik diye videoya bak anlarsın :D
Kanka arada bir alırım. Güzel ama gel gelem bizim burada Migros'tan başka satan yok. Migros'ta burada zenginler mahallesi diye geçen Şehitlik Mahallesinde XD. Yani çok çok uzak bizim eve.

ömerim55

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,328
Kurdan kaynaklı o fiyatın öyle olduğunu biliyorsundur umarım dostum ?
30 dolarlık oyunu 200 250 tl bandında satıyorlar.
Ucuza oyun oynamak veya sistem dizmek istiyorsan, yapımcı veya dağıtıcıyı sorgulamaktansa kuru sorgulamak gerek bence.
Kuru sorgulasak ne değişecek? Bu dünyaya bir kere geliyoruz. Biraz da tadını çıkarmak lazım.

Hidro Dinamik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,567
Kuru sorgulasak ne değişecek? Bu dünyaya bir kere geliyoruz. Biraz da tadını çıkarmak lazım.
Sen bilirsin kardeşim. Boşuna uzatmayacağım. Bahaneler çok nasılsa.
Ama unutma oyun üreticisinin veya dağıtıcısının oyunu pahalıaştırdığı yok. Kuru sorgularsan oyun ücreti refah seviyen gibi hayatını etkileyen bir çok nokta değişecektir

ömerim55

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,328
Sen bilirsin kardeşim. Boşuna uzatmayacağım. Bahaneler çok nasılsa.
Ama unutma oyun üreticisinin veya dağıtıcısının oyunu pahalıaştırdığı yok. Kuru sorgularsan oyun ücreti refah seviyen gibi hayatını etkileyen bir çok nokta değişecektir
Daha oy veremiyorum ki?

Ahmet-

Profesör
Reaksiyon puanı
1,042
daha önceden biri almanyada. korsan oyun indirdi. 1000 euro para ceza yedi. konu linki atarım yasak diye atmıyorum.

Son düzenleme:

Ahmet-

Profesör
Reaksiyon puanı
1,042
evet yedi. para ceza. konu sahibi başka forumdaki arkadaş attı bunu. almanyada yurtdışında böyle şeyler yasak. torrent almancan varsa oku :)
aef2b44befde7e128294882395ed2905.jpg

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
23,442
Aslında oyunlar pahalı be abi. Korsan kullananlar da bi yerden sonra haklı.

Temiz Reepacklerden zarar gelmez. Nede olsa dış mıhrakları çökertiyorlar.
Yani yaptıkları yanlış bile olsa, ülkeye yararlı.

023

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,609
Aslında oyunlar pahalı be abi. Korsan kullananlar da bi yerden sonra haklı.

Temiz Reepacklerden zarar gelmez. Nede olsa dış mıhrakları çökertiyorlar.
Yani yaptıkları yanlış bile olsa, ülkeye yararlı.
Kişi: hmm 0,3 dolarlık oyunu korsan oynim
Dış Mihraklar: not stonks

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
23,442
Kişi: hmm 0,3 dolarlık oyunu korsan oynim
Dış Mihraklar: not stonks
Abi kim karta para vurucak bide ordan oyun alıcak. Uzun iş ya. Hemde 0,3 dolara göre değmez.

Korsanda tek Dowload tıkına bakıyo iş.

Birazda fiyat yüksek olunca zaten alınmaz ki. En iyisi korsan yine.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...