Korsan Oyun Oynamak

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan basit
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

basit

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,510
Hırsızlıktır. Telefon istiyorum fakat param olmadığı için alamıyorum, çalmam mı gerekir?
Taksitle alma imkanı var. Hatta taksiti aylar sonra bile ödeme imkanı var.
Gel gelelim bunları aynı kefeye koymak saçmalık geliyor bana.

_emre_emre_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,263
Eskiden korsan alıp oynardım param da vardı :D fakat sonradan bu hatanın farkına vardım ve şuan eski oynadığım korsan oyunları da steamda satın aldım ve orjinal olarak devam ediyorum parası çok olmayanlara önerim İNDİRİM KOVALAYIN!!
indirimde bile 200tl oluyo

ömerim55

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,323
Hırsızlık değildir. Dinen ortada bırakılan mal hükmünde olup hırsızlık sayılmaz.

Toreno21

Öğrenci
Reaksiyon puanı
50
korsan kullandım bugüne kadar orj oyun tadı vermedi sistem normalde. deli gibi kasar+ yavaşlardı. fps kayıpları. korsan kullanırken. Orj geçtim kafam rahat. en güzeli orjinal. indirimleri kovalayıp orjinal oyun almak daha iyi.
GTA San Andreas'ın Steam versiyonunun kasması dışında bir sorun yok.

basit

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,510
Şu kapitalist dünyada; kola içip, bir oyun oynamışız. Çok mu?

Alper Yüksel

Doçent
Reaksiyon puanı
309
Crack oynayanı da gidip kötülemem ama bana kalırsa orjinal daha iyi her yönden
Mesaj otomatik birleştirildi:

GTA San Andreas'ın Steam versiyonunun kasması dışında bir sorun yok.
hocam bu kadar eski bir oyunu örnek vermeyin bence

enesenesbera

Doçent
Reaksiyon puanı
232
Korsan kullanmak saçma her zaman orjinal kullanılmalı
ama oyun 500 tl ise?

Korsana karşı tepkiniz nedir?
Benim düşüncem:
Eğer biri bir oyunu çok oynamak istiyor lakin gerçekten parası yoksa ve çok oynamak istiyorsa oyunu buna bir şey demem.
Lakin parası olduğu halde ve ya oyuna para vermeyi salaklık olarak görüyorsa orada sıkıntı var işte.
crack oynayınca kasıyormu

xdal

Asistan
Reaksiyon puanı
78
trden daha az kar ediyorlar ve trdekiler korsan oynuyor; ki oynamasa bile daha az kar edecek döviz indiriminden dolayı
Az kar mı ediyor? Maliyet 0 60€ luk bir oyunun maliyeti en fazla 5€ çünkü milyonlarca dolar yatırıp sadece 1 oyun yapıp çoğaltıyorsun. Türkçe yama koysun 200 liraya satsın 20-25 € nerwsinde kar yok. Üstelik türkçe dil desteği ekleyen oyunlar neden ekliyor o zaman onlar da eklemesin. Bu konuda PS ın oyunlarını takdir ediyorum gerçekten. Parası umrumda değil 400 lira olsun tr dil desteği olsun alalım oynayalım.

basit

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,510
Crysis serisi, Türkçe seslendirmenin parası çıkaracak kadar satmamış Türkiye'de. Doğru mu bu?

_emre_emre_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,263
Az kar mı ediyor? Maliyet 0 60€ luk bir oyunun maliyeti en fazla 5€ çünkü milyonlarca dolar yatırıp sadece 1 oyun yapıp çoğaltıyorsun. Türkçe yama koysun 200 liraya satsın 20-25 € nerwsinde kar yok. Üstelik türkçe dil desteği ekleyen oyunlar neden ekliyor o zaman onlar da eklemesin. Bu konuda PS ın oyunlarını takdir ediyorum gerçekten. Parası umrumda değil 400 lira olsun tr dil desteği olsun alalım oynayalım.
adam 40$ lık oyunu trde döviz indirimiyle 20$'a satıyor. Cyberpunk'ın dil desteği var al oyna 300tl ye pahalı gelmez o zaman sana

Nonvalid27

Doçent
Reaksiyon puanı
255
Benim düşüncem:
Eğer biri bir oyunu çok oynamak istiyor lakin gerçekten parası yoksa ve çok oynamak istiyorsa oyunu buna bir şey demem.
Lakin parası olduğu halde ve ya oyuna para vermeyi salaklık olarak görüyorsa orada sıkınBen
Ben bi oyunu satın almadan önce korsanını indiriyorum pc kaldırıyose ve emin olursam onu satın alıyorum trial gibi sence bu yanlış bi hareket mi?

xdal

Asistan
Reaksiyon puanı
78
adam 40$ lık oyunu trde döviz indirimiyle 20$'a satıyor. Cyberpunk'ın dil desteği var al oyna 300tl ye pahalı gelmez o zaman sana
60 tl epic koduyla 190 lira kendisi de 300 değil 250 zaten. Alıcam pahalı değil tr yi önemseyen şirketlere ucuz bile

Crysis serisi, Türkçe seslendirmenin parası çıkaracak kadar satmamış Türkiye'de. Doğru mu bu?
Bu bi istisna crysis in çıktığı dönemlerde tr de orjinal olan oyunları cd cilerden 2-3 liraya aldığımız oyunlar sanıyodu birçok kimse. Şuandaki durumla o günün şartları farklı. Şuanda trde orjinal oyun alımı kat ve kat yüksek

Mali654987

Doçent
Reaksiyon puanı
379
altyazı olsa ona şükredeceğiz dublaja gerek yok ki türkçe dil desteği koymayıp hemde türkçe yama yapanlara karşı çıkıp iptal ettirenler var adı siz biliyorsunuz

Amello

Doçent
Reaksiyon puanı
595
60 euro olan oyuna 450 TL civarı ödüyoruz. Yine de firmalar bu ekonomi karşısında anlayışlılar.
1609147626884.png

utkuversus

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,240
Bence de. Bence daha çok şuna benziyor.

-Kanka telefonunu alabilirmiyim şimdilik
+Al buyur diyeyim
-2 ay sonra parasını vereceğim merak etme.
(2 ay sonra parasını getirir)
-buyur kanka
+Vay adam...

Serbest ekonomi yeğen... Yani öyle diyorlar.
Aynen.
Oyun firmaları da böyle diyor zaten. :D

NicksizdayI

Asistan
Reaksiyon puanı
119
Benim düşüncem:
Lakin parası olduğu halde ve ya oyuna para vermeyi salaklık olarak görüyorsa orada sıkıntı var işte.
ps2 im var bazıları vice city i 100 tl ye satıyor ben neden vice city orjinaline 100 tl veriyim ?

utkuversus

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,240
ps2 im var bazıları vice city i 100 tl ye satıyor ben neden vice city orjinaline 100 tl veriyim ?
PS2 eski bir platform, 100TL'ye satılan o oyunlar oynansın diye değil, koleksiyonluk için satılıyor. Mesela benim gibi manyaklar alıyor. Ki almışlığım da var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...