- Konuyu başlatan
Taksitle alma imkanı var. Hatta taksiti aylar sonra bile ödeme imkanı var.Hırsızlıktır. Telefon istiyorum fakat param olmadığı için alamıyorum, çalmam mı gerekir?
Gel gelelim bunları aynı kefeye koymak saçmalık geliyor bana.
Taksitle alma imkanı var. Hatta taksiti aylar sonra bile ödeme imkanı var.Hırsızlıktır. Telefon istiyorum fakat param olmadığı için alamıyorum, çalmam mı gerekir?
indirimde bile 200tl oluyoEskiden korsan alıp oynardım param da vardıfakat sonradan bu hatanın farkına vardım ve şuan eski oynadığım korsan oyunları da steamda satın aldım ve orjinal olarak devam ediyorum parası çok olmayanlara önerim İNDİRİM KOVALAYIN!!
Ayrı mesele ben paradoxa yeterince para verdim hediyesi olsun o daYok yani ben böyle çok oyun aldım. Bilgisayarımda korsan oyun yok. Bi Warband var onuda alacağım inş.
Oha!indirimde bile 200tl oluyo
Size saçmalık geliyor ama değilTaksitle alma imkanı var. Hatta taksiti aylar sonra bile ödeme imkanı var.
Gel gelelim bunları aynı kefeye koymak saçmalık geliyor bana.
death stranding mi diyorsun?indirimde bile 200tl oluyo
cyberpunk vsdeath stranding mi diyorsun?
GTA San Andreas'ın Steam versiyonunun kasması dışında bir sorun yok.korsan kullandım bugüne kadar orj oyun tadı vermedi sistem normalde. deli gibi kasar+ yavaşlardı. fps kayıpları. korsan kullanırken. Orj geçtim kafam rahat. en güzeli orjinal. indirimleri kovalayıp orjinal oyun almak daha iyi.
hocam bu kadar eski bir oyunu örnek vermeyin benceGTA San Andreas'ın Steam versiyonunun kasması dışında bir sorun yok.
ama oyun 500 tl ise?Korsan kullanmak saçma her zaman orjinal kullanılmalı
crack oynayınca kasıyormuKorsana karşı tepkiniz nedir?
Benim düşüncem:
Eğer biri bir oyunu çok oynamak istiyor lakin gerçekten parası yoksa ve çok oynamak istiyorsa oyunu buna bir şey demem.
Lakin parası olduğu halde ve ya oyuna para vermeyi salaklık olarak görüyorsa orada sıkıntı var işte.
sen virüslü yada kalitesiz indirmişsin galiba. en iyisi direk repackleyenden yada crackleyenden indirmekdeli gibi kasar+ yavaşlardı. fps
İndirmesini bilmiyor.sen virüslü yada kalitesiz indirmişsin galiba. en iyisi direk repackleyenden yada crackleyenden indirmek
Az kar mı ediyor? Maliyet 0 60€ luk bir oyunun maliyeti en fazla 5€ çünkü milyonlarca dolar yatırıp sadece 1 oyun yapıp çoğaltıyorsun. Türkçe yama koysun 200 liraya satsın 20-25 € nerwsinde kar yok. Üstelik türkçe dil desteği ekleyen oyunlar neden ekliyor o zaman onlar da eklemesin. Bu konuda PS ın oyunlarını takdir ediyorum gerçekten. Parası umrumda değil 400 lira olsun tr dil desteği olsun alalım oynayalım.trden daha az kar ediyorlar ve trdekiler korsan oynuyor; ki oynamasa bile daha az kar edecek döviz indiriminden dolayı
adam 40$ lık oyunu trde döviz indirimiyle 20$'a satıyor. Cyberpunk'ın dil desteği var al oyna 300tl ye pahalı gelmez o zaman sanaAz kar mı ediyor? Maliyet 0 60€ luk bir oyunun maliyeti en fazla 5€ çünkü milyonlarca dolar yatırıp sadece 1 oyun yapıp çoğaltıyorsun. Türkçe yama koysun 200 liraya satsın 20-25 € nerwsinde kar yok. Üstelik türkçe dil desteği ekleyen oyunlar neden ekliyor o zaman onlar da eklemesin. Bu konuda PS ın oyunlarını takdir ediyorum gerçekten. Parası umrumda değil 400 lira olsun tr dil desteği olsun alalım oynayalım.
olabilirCrysis serisi, Türkçe seslendirmenin parası çıkaracak kadar satmamış Türkiye'de. Doğru mu bu?
olabilir.Crysis serisi, Türkçe seslendirmenin parası çıkaracak kadar satmamış Türkiye'de. Doğru mu bu?
Ben bi oyunu satın almadan önce korsanını indiriyorum pc kaldırıyose ve emin olursam onu satın alıyorum trial gibi sence bu yanlış bi hareket mi?Korsana karşı tepkiniz nedir?
Benim düşüncem:
Eğer biri bir oyunu çok oynamak istiyor lakin gerçekten parası yoksa ve çok oynamak istiyorsa oyunu buna bir şey demem.
Lakin parası olduğu halde ve ya oyuna para vermeyi salaklık olarak görüyorsa orada sıkınBen
60 tl epic koduyla 190 lira kendisi de 300 değil 250 zaten. Alıcam pahalı değil tr yi önemseyen şirketlere ucuz bileadam 40$ lık oyunu trde döviz indirimiyle 20$'a satıyor. Cyberpunk'ın dil desteği var al oyna 300tl ye pahalı gelmez o zaman sana
Bu bi istisna crysis in çıktığı dönemlerde tr de orjinal olan oyunları cd cilerden 2-3 liraya aldığımız oyunlar sanıyodu birçok kimse. Şuandaki durumla o günün şartları farklı. Şuanda trde orjinal oyun alımı kat ve kat yüksekCrysis serisi, Türkçe seslendirmenin parası çıkaracak kadar satmamış Türkiye'de. Doğru mu bu?
her zaman diğerlerinden farklı düşüneeksinAl sana farklı bir bakış açısı![]()
altyazı koysunlar canımı yesinler.altyazı olsa ona şükredeceğiz dublaja gerek yok ki türkçe dil desteği koymayıp hemde türkçe yama yapanlara karşı çıkıp iptal ettirenler var adı siz biliyorsunuz
Aynen.Bence de. Bence daha çok şuna benziyor.
-Kanka telefonunu alabilirmiyim şimdilik
+Al buyur diyeyim
-2 ay sonra parasını vereceğim merak etme.
(2 ay sonra parasını getirir)
-buyur kanka
+Vay adam...
Mesaj otomatik birleştirildi:
Serbest ekonomi yeğen... Yani öyle diyorlar.
Boşver. Sonuçta parasını veriyoruzAynen.
Oyun firmaları da böyle diyor zaten.![]()
ps2 im var bazıları vice city i 100 tl ye satıyor ben neden vice city orjinaline 100 tl veriyim ?Korsana karşı tepkiniz nedir?
Benim düşüncem:
Lakin parası olduğu halde ve ya oyuna para vermeyi salaklık olarak görüyorsa orada sıkıntı var işte.
PS2 eski bir platform, 100TL'ye satılan o oyunlar oynansın diye değil, koleksiyonluk için satılıyor. Mesela benim gibi manyaklar alıyor. Ki almışlığım da var.ps2 im var bazıları vice city i 100 tl ye satıyor ben neden vice city orjinaline 100 tl veriyim ?