Kopya Oyuna Dur Diyemediler

moz

Doçent
Reaksiyon puanı
5
İlginç; Sanırım hacer grupları fena halde hacklediler ubisoft'u tırsrmış olmalı. Başka mantıklı açıklaması yok bi avuç müşterinin sözüne bakacak değil herhalde. :4:

hüseyin123

Profesör
Reaksiyon puanı
13
hepsi sadece crack ın önüne geçmek için ama kimse durduramaz razor skidrow:D:D

Pyrotoxin

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Oyun steamworks destekli olduğu için bu kopya korumasından vaz geçtiler. Sonraki oyunları gene aynı drm korumasıyla gelebilir.

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
İlginç; Sanırım hacer grupları fena halde hacklediler ubisoft'u tırsrmış olmalı. Başka mantıklı açıklaması yok bi avuç müşterinin sözüne bakacak değil herhalde. :4:

Bi avuç müşteriden para kazanıyorlar, sistemdeki sıkıntılardan ötürü insanlar almamaya başlayınca doğal olarak vazgeçecekler..

xmRipper

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Haberde DRM ile korsanın önüne geçildiğini söylüyor ancak yanlış.
Sadece korsan sürümlerinin çıkmasını birkaç hafta geciktiriyor DRM.

enrooy

Profesör
Reaksiyon puanı
14
bu oyundan sonra çıkan oyunlarda büyük ihtimal koruma sistemi yine olur

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
DRM nasıl korsan probleminin önüne geçmiş?Arkadaşın da dediği gibi yok etmiyor sadece geciktiriyor oyunu indirdikten birkaç gün sonra oyunu çalıştırabildim tabi korsan olarak onu indir şunu kopyala şu cracki yap derken DRM'nin önüne geçtim bir bakıma yani.

uma350

Profesör
Reaksiyon puanı
70
Ne diyelim hayırlısı olsun ama arkadaşların dediği gibi kayıtsız oynanabildiğini bende duymuştum..

SwateR

Rektör
Reaksiyon puanı
662
Ben olsa vazgeçmez, bu DRM' ye daha çok destek verirdim. Şimd çıkartacağı yeni oyunda hemen korsanlar işbaşına düşer :)

intricate

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Kopya korumasına bu kadar kafa patlatıp ve para akıtacaklarına oyunun fiyatını aşağı çekseler hem böyle şeylere gerek kalmayacak hem de çok daha fazla gelir elde edecekler farkında değiller.

Aynı öteden beri gelen hükümetlerin politikası gibi. Alamadıkları vergileri alabildikleririne yüklüyorlar.. halbuki Vergileri azaltsalar kaçıran mükellefler bu tür yollara başvurmazlar. (Tam)Vergi veren sayısı artar bir anlamda "sürümden " daha çok kazanılır. Neyse daha fazla politize etmeyeyim konuyu. :) Sonuç olarak oyunun fiyatını düşürsünler korsan falan çok çok daha fazla azalır.

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Biraz yalan haber olmuş bıçak gibi attı derken ben assain creed 2 yide prince of persia yıda korsan oynadım. :D Save sorunuda yoktu.