Kopya çekme :D

Militarist

Dekan
Reaksiyon puanı
130
alın buda benim taktigim şimdi kemeri alıyosun pantoluna büyük gelecek şekilde sonra küçük parçalar halinde bandla yapıştırıyosun . sonra kemerini düzeltiyormuşgibi kemeri öne atıp koya çekiyosunuz sınav sonunda hemen kemeri yerine sokuyorsun ve kopyayı çekiyorsun :D

Aferim sana büyük başarı. Kopya çekmek haramdır bu arada.

XAFER37

Profesör
Reaksiyon puanı
1
bizim bir hoca vardı kopya çekme sanatı diye kitap çıkaracaktı öğrencilerden bilgi topluyodu ne yaptı acaba
ilginç olacak heralde, vazgeçmişte olabilir yogun baskıdan :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
yavv kağıdı at yere sonra hoca gelınce ayağınla kapa işte bu kadar basıt :dil::mrgreen:

menmoli

Asistan
Reaksiyon puanı
0
geçensene 10. sınıftayken hocaların bilgisayarlarından sınavları çarpardık. Yazılı kağıdı hazırlarken telofonla fotorafları çekerdik soru sorarken filen. Derste hazırlayanların önüne geçip kitap okur gibi yapıp hepsini ayrı bir kağıda yazardık. Ben bunların hepsini toparlayıp evede lazer yazıcıdan avuç içine sığcak kadr küçültüp yazı fontunu sınıf mevcudu kadar yazdırırdım.okadar net çıkardıki yazılar yarım metreden rahat okunuyor. Bunları tek bi kağıt üzerine yazdırıp mat bıçayla keserdik. Biz erkekler avuç iççlerimiz büyük oldu için elimizde tutardık kızlar kollarına koyarlardı. Bi keresinde de hoca benim elimdeki kağıdı gördü. o ne dedi önmdekinin cebine koydum birşey yok dedim Avcumu gösterdim yırttım. Çok başarılı bir yöntem lazerle 2-3 boyutlarında yazdırmak.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ben Kağıtlara yazıyom Arka sıraya geçip (duvar dibi ) kopyayıda bacağımın yanına alıyom . hoca başka tarafa bakınca hemen bakıp yazıyom basit yöntem not : (kopyayı evde hazırlayın çünkü ispiyoncu ark. varsa nanayı yersiniz :D