mustekin
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 0
yazın yazın 

olm bizim felsefe dersi mi var ?Dil anlatımdan sınavımız vardı sınıfın kızları 1 hafta harıl harıl çalıştı ders notlarına...
Sınav günü geldi bizde hiç çalışmamıştık artık çalışmaktan bezmiş olan arkadaşlarımızın birinin notlarını yürüttük
Geçtik arka sıraya başladık çalışmaya 4. derse kadar çalıştık arada şakalaştık..
Sınav olacaz kalemimin olmadığını fark ettim kantinden aldım bi tane
Sonuç = 66 aldım iyikide 1 hafta çalışmamışım...
2. sınav Php test modül arkası soruları onada 1 ders saati çalıştık testleri
ezber için komik birşeyler uydurduk kodlaraOndanda 60 aldım ,
Felsefede kopyayı kağıda yazdım yazarken çalışmış oldum 100 aldım.
Kopyanın yararıda burda belli oluyor![]()
olm bizim felsefe dersi mi var ?![]()
Kopya çekmek acizliktir.
Geçen seneden bahsettim seninle birlikte çektik ya kopyayı hatırlamadınmı
sen 95 ben 100 almıştım ?![]()
EFEM MUHENDISLIK BOLUMUNUN malum sayisal agirlikli daha dogrusu mat. agirlikli dersleri zor olunca hocalar bagimsiz soru hazirliyamiyor o yuzden kitaptan cikiyor genelde , ben de kitabin pdf formatini guzelce yukluyorum pda e ayrica cozum kitaplarinida yukluyorum sonrasianvda once bu sorunun hangi exercises sayfasinda olduguna bakip sonra cozum kitabinda cozumunu aliyorum , sozel sorular olursa da 3g ile nete girip google amcaya soruyorum o da catir catir buluyor , pda isi yi bi tusla ekran degisiyor ozel programlar sayesinde veya hesap makinasi gibi kullandigini dusunuyor millet , bir keresinde information retrieval sianvi vardi ortak bi ton adamla , bilgisayar ile girebiliyon sinava lakin sorular kitaptan tamamen bagimsiz ayrica wireless kapatilmis bolumde , sagolsun 3-5 arkadas 3g ile nete baglanip pda ler uzerinden sinifa wireless hizmeti yaptik herkes catir catir girdi buldu sorulari , bizde faturayi tum sinifa kestik tabiiteknolojiyi sonuna kadar kullaniyoz arkadas
NOT: butun bunlar dunyanin sayili hizli 3g si olan bir uzakdogu ulkesinde yapilmistir
![]()
Geçen seneden bahsettim seninle birlikte çektik ya kopyayı hatırlamadınmı
sen 95 ben 100 almıştım ?![]()
Haftaya 2 sınav var ikisine de hazırlaBen 2. sınava çalışmak için 1. sınavdaki kopya kağıtlarından faydalanırım![]()
Haftaya 2 sınav var ikisine de hazırla![]()
Yok olmaz olmaz hazırla sen başkanHazır ki :tt2:
ama a4 kağıt sorun olmaz dimi ben onları küçültürüm akşama :dirol:
kullandığımız bi yöntemdiHer zaman arkadaşlarla bir sistem oluşturup masaya tıklayarak kopya çekmek istemişimdir ama bir kere başarabildim o da sadece bir soru.
Arkada oturan kişi önce ayağıyla sizin ayağınıza vuruyor. Sonra hangi soruyu soracaksa o kadar masaya tıklıyor mesela 5. soruysa 5 kere tıklıyor, tabi hafif hafif, kuşkulanma olmuyor. Sonra ben de, diyelim cevap C ise 3 kere tıklıyorum.
Burada not çok önemli olmuyor, bu şekilde kopya çekince insan kendini ajan zannediyor ve müthiş bir haz alıyor.![]()
Maksat muabbetYahu şu tırıvırı konuya 9 sayfa mesaj yazıldığına inanamıyorum. Kim çektiyse çekti, nedir sıkıntınız. Pfff.
AnaaamSınav saati yaklasiyor son 4 gün![]()
Anaaam![]()