Yasiin
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 3,968
O zaman komşunun internetini kullanın ne diyeyim ona olmaz buna olmaz diyorsunuz yapacak birşey yok.Hocam benim ailem istemiyor onları.
O zaman komşunun internetini kullanın ne diyeyim ona olmaz buna olmaz diyorsunuz yapacak birşey yok.Hocam benim ailem istemiyor onları.
Upload'dan bahsediyor olabilir misin?ben evde 0.1 kullanıyorum
Siz bide bana sorsanız hocam.Hem hiçbirşey bilmiyorlar hem de her şeye hayır diyorlar.O zaman komşunun internetini kullanın ne diyeyim ona olmaz buna olmaz diyorsunuz yapacak birşey yok.
Kaç yaşındasın eğer küçüksen dinlememeleri normal, büyüksen bu işlerden anlamıyorsunuz bırakın bana sorumluluk da benim bir sorun olmayacak diyip ikna edebilirsin.Siz bide bana sorsanız hocam.Hem hiçbirşey bilmiyorlar hem de her şeye hayır diyorlar.
19 yaşındayım.Hala sen bilmezsin sus diyorlar.Kaç yaşındasın eğer küçüksen dinlememeleri normal, büyüksen bu işlerden anlamıyorsunuz bırakın bana sorumluluk da benim bir sorun olmayacak diyip ikna edebilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ayriyeten türknet te ilk ay beğenmezsen paran iade.
Onlar bana güvenmiyor bu konuda.Telefon alırken kendimi yırttım Samsung almayalım diye.Bi güzel kazıklandık.Annemin A51 i bir günde 3 kez şarj oluyor.Sadece günde 3 4 saat kullanmasına rağmen.Kaç yaşındasın eğer küçüksen dinlememeleri normal, büyüksen bu işlerden anlamıyorsunuz bırakın bana sorumluluk da benim bir sorun olmayacak diyip ikna edebilirsin.
Ayriyeten türknet te ilk ay beğenmezsen paran iade.
19 yaşındayım artık bildiğim şeyler var de.19 yaşındayım.Hala sen bilmezsin sus diyorlar.
Onlar bana güvenmiyor bu konuda.Telefon alırken kendimi yırttım Samsung almayalım diye.Bi güzel kazıklandık.Annemin A51 i bir günde 3 kez şarj oluyor.Sadece günde 3 4 saat kullanmasına rağmen.
Ya kendi bildiklerini okuyorlar işte.19 yaşındayım artık bildiğim şeyler var de.
O zaman yapılacak birşey yok malesef, komşudan kullanmaya devam edeceksiniz.Ya kendi bildiklerini okuyorlar işte.
Annem D Smart ın internetini alabiliriz dedi.Hem bazı kanalları hemde interneti alalım dedi.Tahüt yok diye biliyorum.O zaman yapılacak birşey yok malesef, komşudan kullanmaya devam edeceksiniz.
Tabiki.Çocuğa zaten kodlama eğitimi falan veriyorum.Bildiklerimi ona öğretiyorum.Zehir gibi çocuk.Zanti diye uygulama var aynı wifi de ise kullanılıyor güveniyor musun diğer kişiye
Bence öğretme sonra kendi silahların ile vururmadaTabiki.Çocuğa zaten kodlama eğitimi falan veriyorum.Bildiklerimi ona öğretiyorum.Zehir gibi çocuk.
Yok o kadar da değil o hala çekirgeBence öğretme sonra kendi silahların ile vururmada
DSMART hakkında ne düşünüyorsunuz tahütsiz hali.Bence öğretme sonra kendi silahların ile vururmada
D-Smart modemi kırmak için tek gerekenler adını vermeyeceğim uygulama bide root izini en son hatırladığım zaman ???Yok o kadar da değil o hala çekirge
DSMART hakkında ne düşünüyorsunuz tahütsiz hali.
Kafamı karıştırdınız hocam.Biraz daha velede seviyesinde anlatır mısınız ? Şu anda beynimi küçük kardeşim yüzünden hisstmiyorum.D-Smart modemi kırmak için tek gerekenler adını vermeyeceğim uygulama bide root izini en son hatırladığım zaman ???
Alt komşumuzun babası işçi.Yani çok durumları yok.O hız ne öyle ya
Kafamı karıştırdınız hocam.Biraz daha velede seviyesinde anlatır mısınız ? Şu anda beynimi küçük kardeşim yüzünden hisstmiyorum.
Alt komşumuzun babası işçi.Yani çok durumları yok.
Tek diyeceğim o wifinin güvenliği wps miKafamı karıştırdınız hocam.Biraz daha velede seviyesinde anlatır mısınız ? Şu anda beynimi küçük kardeşim yüzünden hisstmiyorum.
Alt komşumuzun babası işçi.Yani çok durumları yok.
Ya bunlar kefil falan olmuşlar.Borca girmişler.Bizde işciyiz fabrikam yok.
Evet.kabloları için sinyal kuvvetlendiriciler vardır.
Onunla sinyalini güçlendir.
Veya evine bir wireless sinyal kuvvetlendirici al, bu sinyal kuvvetlendirici komşuna bağlansın, sonra ona bağlı bir router al veya direkt o wireless'a bağlan. Yeterince uzaksan, wireless çözüm kablodan daha ucuz ve daha etkili olabilir.
Tek diyeceğim o wifinin güvenliği wps mi
Wps uçuyor ki adetaYa bunlar kefil falan olmuşlar.Borca girmişler.
Evet.
hayır sana foto atabilirim istrsenUpload'dan bahsediyor olabilir misin?
Merhaba öncelikle. 8MBPS canlı derste çok yavaşlar. Wifi sinyal arttırıcı ile sadece sinyali arttırsınız yani yine 8MBPS olacağı için çok yavaş olur. Türknet taahütsüz. Geçmeyi düşünürseniz 1 ay bedava kodu verebilirim.Ya bunlar kefil falan olmuşlar.Borca girmişler.
Evet.
0.1.rar dosyasını indir - download buyurun fotograflarUpload'dan bahsediyor olabilir misin?
Bu değerlere ne sebep oldu?0.1.rar dosyasını indir - download buyurun fotograflar
Bütçem 100 TL ye kadar çıkabilirim.Hocam bütçe ne kadar aylık?
Modemden çok, tarifenizi değiştirmeniz daha yararlı olacaktır.Modemi değiştirmek hızı artar mı ?