S
SDN Anonim 608469
SDN Okuru
Xiaomi Mi Wifi Pro Sinyal Yakınlaştırıcı - Güçlendirici 300 Mbps ( A tipi Priz ) | TrendyolHocam en ucuz ne kadara bulabilirim.
Bunu Almanızı Öneririm Veyatta 2ci Modem Alıp Eve Çekeceksiniz
Xiaomi Mi Wifi Pro Sinyal Yakınlaştırıcı - Güçlendirici 300 Mbps ( A tipi Priz ) | TrendyolHocam en ucuz ne kadara bulabilirim.
marka kötülemek gibi olmasın ama türktelekomun alt yapısı yüzündenBu değerlere ne sebep oldu?
Wifi yakınlaştırıcı yine 8 MBPS olarak gelir. Canlı derse girince yine bir yavaşlama olur.Xiaomi Mi Wifi Pro Sinyal Yakınlaştırıcı - Güçlendirici 300 Mbps ( A tipi Priz ) | Trendyol
Bunu Almanızı Öneririm Veyatta 2ci Modem Alıp Eve Çekeceksiniz
Bizim evdede varama internet hızını düşürüyorBendede bu var süper birşey
Artık yapacak birşey yok.İnternet bağlatıcaz.Bizim evdede varama internet hızını düşürüyor
Vodafone alacağız.Cayma bedelini karşılayacaklar.Gittiğimiz yerde altyapı yoksa.İptal ettirebiliyormuşuz.Cayma bedeli ödemeden.Arkadaşım kullanıyordu.Ondan öğrendim.Turknet istemiyorlarsa Türk Telekomu taahütsüz alın. Pahalı olur ama yine de olur. Taahütlü olsa bile iptal ettirdiğiniz zaman ya kullandığınız kadarın indirimini ödersiniz ya da kalan tutarın. Hangisi lehinize ise. Ama kesinlikle öneririm ki Turknet e ikna etmeye çalışın ailenizi.
İptal edince cayma bedeli ödemek zorundasınız diye biliyorum. Ben de Türknet öneririm.Vodafone alacağız.Cayma bedelini karşılayacaklar.Gittiğimiz yerde altyapı yoksa.İptal ettirebiliyormuşuz.Cayma bedeli ödemeden.Arkadaşım kullanıyordu.Ondan öğrendim.
Biz memur olduğumuzdan taşınınca fiber altyapısı yoksa yapabileceğimiz birşey yok Bu yüzden Vodafone anlayışla karşılıyor.İptal edince cayma bedeli ödemek zorundasınız diye biliyorum. Ben de Türknet öneririm.
marka kötülemek gibi olmasın ama türktelekomun alt yapısı yüzünden
çok uzun zamandır türk telekom kullanıyoruz ve sürekli değerler böyle tenik servis geliyo yükseliyo 8 e çıkıyo sonra gece modem kendi kendine bi reset alıyo dsl falan kopuyo geri 0.1
2 gün önce kazı yapan işciler net kablosunu kopartınca değerler düşüktü bitik hale geldi
geçtiğimiz ramazan ayında gene şimdiki gibi 0.1 veya 0.2 geliyodu
2 kez eve adam geldi modemi değiştirin dediler
modemi değiştirdik busafer türk telekom alt yapısı yüzünden oluyor dediler
bunları burda dememin umarım sakıncası yoktur.
biz müşteri hizmetlerini aradık akşam üzeri geldiler sabah saat 11 e kadar çalıştılarBenim tanıdığım biri dedi ki internet kablosunu kamyon koparmiş tt net gelmiyormuş