Kolera - Kim Buna Dayanır 2012 Single

Nick.Rey

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Kolera-Buna-Kim-Dayanir-Single1.jpg

Kolera’dan severlerine 2012 yılının ilk sürprizi geldi! ”Kim Buna Dayanır ? ”adlı yepyeni single ı buraya tıklayarak indirebilirsiniz.

Hemen dinlemek için:
http://www.youtube.com/watch?v=kq1Mlg_jq08&feature=player_embedded

Tamamen yasaldır arkadaşlar .

Kaynak : http://melankolia.com.tr/

nevuser

Profesör
Reaksiyon puanı
2
VAy hocam Sagoda dinliyonmu ? :D

Nick.Rey

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Dinlerdim hocam eskiden baya şimdide dinliyorum çok değil o kadarda yeni parçalar çıktı mı diye bekliyordum siteye bakayım dedim çıkmış şansıma hemen paylaşayım dedim :)

nevuser

Profesör
Reaksiyon puanı
2
İyi yaptın hocam son parçaları pek beğenmedim ben sagonunki özellikle bir kaç parçası iyiydi ama :) bu parçada süpermiş :)

Nick.Rey

Profesör
Reaksiyon puanı
1
1 kere dinledim tam anlamadım bi kaç daha dinleyeyim güzelce hocam güzel gibi geldi :)

nevuser

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Sagoyu ve koloyu herkes dinliyemez zaten hocam cok ince sözleri var :)

nevuser

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Varsın sevmesin kimse,tek sensin beni sevmesi gereken <3

nevuser

Profesör
Reaksiyon puanı
2
:) Hocam sagonun konserlerine bakman lazım bi nasip olamadı gitmek :) Özellikle istanbul konserleri ortalık yıkılıyor :)

Nick.Rey

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Bi kere gideyim dedim 40 tı sanırım lise 2 falan o zamanlar deli para benim gibi biri için gidememiştim :D

nevuser

Profesör
Reaksiyon puanı
2
40 tl bişi değil hocam yav tabi ozamanlar ayrıydı şahsen ben gitsem oraya yüz vermeye bile hazırım :D

Nick.Rey

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Benim için çok hocam :D

GaMeRR119

Profesör
Reaksiyon puanı
1
şimdi değil 500TL 1.000 Lira Olsa Vermezsem Şerefsizim...:D

GaMeRR119

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Ben Psikopatım Bazı Konularda Para Harcarken Cimri Olmam...Söz Konusu Sagopa Kajmer'se Çıkartır Koyarım Karşına O Kadar Parayı...Yemin Ederim Bir Kuruşunda Pişman Olmam...!!! :sleep:

technomind

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
74
Çok iyiymiş yaa, yapmışlar yine yapacaklarını :)

Senisma34

Profesör
Reaksiyon puanı
34
İşlerini iyi yapıyor olabilirler ama ikisinden de nefret ediyorum. Hanı konu Ceza&Sago olayı gibi algılanmasın sakın. Yunus ve Esen'in kişilikleri çok bozuktur. Bana göre dinlemeye değmez..

Cedriic

Profesör
Reaksiyon puanı
15
İşlerini iyi yapıyor olabilirler ama ikisinden de nefret ediyorum. Hanı konu Ceza&Sago olayı gibi algılanmasın sakın. Yunus ve Esen'in kişilikleri çok bozuktur. Bana göre dinlemeye değmez..

Zevkler ve Renkler Tartışılmaz Dostum.

cashpoint

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ben Psikopatım Bazı Konularda Para Harcarken Cimri Olmam...Söz Konusu Sagopa Kajmer'se Çıkartır Koyarım Karşına O Kadar Parayı...Yemin Ederim Bir Kuruşunda Pişman Olmam...!!! :sleep:

Bir kuruma bağış yapmayı düşündün mü hiç.. veya bir insana yardım etmeyi, pişman olurmusun bundan... sözlerim sana negatif gelebilir ama bir düşün.

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
[MENTION=154613]Cedriic[/MENTION] en sana baktığımda isyan bayrağını çekmiş forumu bırakıyordun. Vazgeçmişsin :)

Yanlış anlama gitmeni filan istiyor değilim, sonuçta benden eskisin buralarda gitmek icab ederse biz gideriz merak etme :)

Cedriic

Profesör
Reaksiyon puanı
15
@Cedriic en sana baktığımda isyan bayrağını çekmiş forumu bırakıyordun. Vazgeçmişsin :)

Yanlış anlama gitmeni filan istiyor değilim, sonuçta benden eskisin buralarda gitmek icab ederse biz gideriz merak etme :)

Kolay Kolay Bırakılmaz Bu Site. Hiç Sorun Değil Gene Bırakırız. Sitemkarım Size Değil Bu Mesleğe. Akşama Kadar Müşterilerin Dırdırını Çekiyoruz. Mecbur Çekeceğiz Ama Belli Bi Yerden Sonra İnsan Sıkılıyor ve Patlıyor. Benim Derdim SizinLe Olsa [MENTION=58793]REDFOKS[/MENTION]' a Mesaj Atarım Hesabımı Kapattırırım. Patladım Ne Yapayım. Hala Stresliyim. Fuarlar Başlıyor. Katalog Yetiştircez Diye Anamız Ağlıyor. Nerden Başladım Bu Grafikerliğe..

Senisma34

Profesör
Reaksiyon puanı
34

Buna laf yok. 2001'den beri az çok tanıdığım kişi. Bu adam hariç diğer isimlerin hepsiyle bağım var, ama bu ve eşi... Sahtekârlık diz boyu bundan emin ol. LAkin isteyen dinler, buna da kimse karışamaz. Yeni çalışmaları hayırlı olsun muritlerine!

Cedriic

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Buna laf yok. 2001'den beri az çok tanıdığım kişi. Bu adam hariç diğer isimlerin hepsiyle bağım var, ama bu ve eşi... Sahtekârlık diz boyu bundan emin ol. LAkin isteyen dinler, buna da kimse karışamaz. Yeni çalışmaları hayırlı olsun muritlerine!

Herkesin Kararlarına Saygı Duyarım.

cashpoint

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kolay Kolay Bırakılmaz Bu Site. Hiç Sorun Değil Gene Bırakırız. Sitemkarım Size Değil Bu Mesleğe. Akşama Kadar Müşterilerin Dırdırını Çekiyoruz. Mecbur Çekeceğiz Ama Belli Bi Yerden Sonra İnsan Sıkılıyor ve Patlıyor. Benim Derdim SizinLe Olsa @REDFOKS' a Mesaj Atarım Hesabımı Kapattırırım. Patladım Ne Yapayım. Hala Stresliyim. Fuarlar Başlıyor. Katalog Yetiştircez Diye Anamız Ağlıyor. Nerden Başladım Bu Grafikerliğe..

Bir söz vardır kardeş grafikerlik yapacağına çaycılık yap diye bilirmisin :D :D