Sagopa Kajmer - Istakoz 2012 Single

GaMeRR119

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Ya Bugün Istakoz 412,199'u Görmüş Durumdadır...Dün Kaç Yazdım Bir Bakın Bide Bugüne Bakın...:D :D :):)...Birgünde Bu Kadar Kişi Dinlermi Diye Kendinize Sormayın...Söz Konusu Sagopa Kajmer İse Cevabı Kestirmek O Kadarda Zor Değil :):):):)

GaMeRR119

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Ne Yazmışlar Dinlemekten Kıskaçlarım Çıkacak :D

Karargaht

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
112
Youtube sayacı o kadar akıllı ki, aynı kişi defalarca izlese bile sayaç artmaya devam ediyor. O derece.. .

GaMeRR119

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Youtube sayacı o kadar akıllı ki, aynı kişi defalarca izlese bile sayaç artmaya devam ediyor. O derece.. .

Elinde Kanıt Varmı Bana Bu Konuyu Biraz Daha Açarmısın Hocam???

Yok Yani Ben Bilmiyorum Sen Biliyorsan Bana Şunuda Açıklarmısın ??? Ben Nerdeyse Her Dakika Bu Müziği Dinlediğim Halde Vede Benim Gibi Birçok Sagocuda Bunu Yaparken Yani Tekrar Tekrar Dinlerken Neden Bu Şarkı Bugün 463,676 Sayısına Ulaşmış...Senin Dediğin Doğru Olsaydı Biz Şuan Bu Şarkıyı Milyonlara Çoktan Taşımıştık...!!!

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
O kadarda denedim oluyormu diye nedense olmadı ya sürekli ip değiştiren programmı var sizde ki artıyo öyle?

GaMeRR119

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Hocam Bu Nasıl Artıyor Yaa...Sadece Ben Günde 1000 Kezden fazla Dinliyorum Sagocularda Böyle Yapıyor Ancak Bu Sayaç Dediğiniz Gibi Artmıyorrr...Bana Kanıt Sunun...Ben Anlamadım...

Karargaht

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
112
Hocam Bu Nasıl Artıyor Yaa...Sadece Ben Günde 1000 Kezden fazla Dinliyorum Sagocularda Böyle Yapıyor Ancak Bu Sayaç Dediğiniz Gibi Artmıyorrr...Bana Kanıt Sunun...Ben Anlamadım...

Sakin ol, tek sago dinleyen sen değilsin. Benim kadar dinlediğini sanmıyorum zamanında.. .Hala dinliyorum ama eskisi kadar değil. Ki ilk sayfadaki Istakoz uyarlama klibi de yapan benim. Her neyse bi kaç hafta önce kendi yüklediğim videoda denedim ve her sayfa yenileyişte sayaç artıyordu. Şimdi ise artmıyor. Demek ki o anlık bişeydi yada arada oluyor yada şimdi tamamen değiştirdiler. Ben olanı söyledim.

GaMeRR119

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Sakin ol, tek sago dinleyen sen değilsin. Benim kadar dinlediğini sanmıyorum zamanında.. .Hala dinliyorum ama eskisi kadar değil. Ki ilk sayfadaki Istakoz uyarlama klibi de yapan benim. Her neyse bi kaç hafta önce kendi yüklediğim videoda denedim ve her sayfa yenileyişte sayaç artıyordu. Şimdi ise artmıyor. Demek ki o anlık bişeydi yada arada oluyor yada şimdi tamamen değiştirdiler. Ben olanı söyledim.

Bende Bunu Soruyorum Afedersinde Birara Şöyle Bile Düşündüm...Yani Dinleyeni Azmış Sagopa Kajmer'in Dermiş Gibi Bir Anlam Geldi Aklıma Biraz Böyle Yazdım Kusura Baqma :D :) Kırdıysam Özür Dilerim :) :)

GaMeRR119

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Evvet Arkadaşlar Bugün Istakoz'umuz Yani Kıskaçlı Istakozumuz 506,635 Gibi Bir Sayıyla Yarım Milyonu Geçmiş Konumdadır :):) 1 Ay Oldu Tam Gece Verildiği İçin Nisanın 8'inde Verildi Kabul Ederek Tam 1 Ayda Yarım Milyonu Geçmiş Bulunmaktadır Dineyen Arkadaşlara Çok Teşekkür Ederimm Herzaman Sago :):):)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar bu şarkıda çalan müziğin orginal samplesini arıyorum bilen varsa yazbilirmi