testleri olsun bakmak lazım , kağıt üzerinden bir şey demek zor hele ki söz konusu Apple iken
SE nin bataryasında bi iyileştirme olmaz mı?
SE nin bataryasında bi iyileştirme olmaz mı?
18 Eylül'de çıkıyor. Ben de SE olanı almayı düşünüyorum.Türkiyeye geldiğinde apple watch 6 series sipariş edicem.İnşallah
Haylou Ls05 alırdım senin yerinde olsamEkli dosyayı görüntüle 116547
Bunu Almayı Düşünüyorum.Mi Band 5
ben seiko' yu alırken armani yoktu bu fiyatlaraEmporio Armani Ar1979
Ekli dosyayı görüntüle 116558
Emporio Armani Ar1979 Erkek Kol Saati Fiyatı - Taksit Seçenekleri
Emporio Armani Ar1979 Erkek Kol Saati en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla online sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Şa
şarj konusu hakkında ne düşünüyorsun bende almayı düşünüyorum
Tema güzelmiş, güle güle kullanın.
Teşekkür ederim ama sanırım yine depresyon günlerimdeyim şunu paylaşınca yine değiştirdim ?Tema güzelmiş, güle güle kullanın.
Benim telefonumun ROM'unu değiştirdiğim gibi. Canım sıkıldıkça farklı ROM'lar deniyorumTeşekkür ederim ama sanırım yine depresyon günlerimdeyim şunu paylaşınca yine değiştirdim ?
oo klavye efsane modeli nedir
oo klavye çok güzel modeli nedir klavyenin
Aga bee. Allah rahmet eylesin abi. Huzur için de yatsın.Bu saati görünce içim bir tuhaf oldu. Rahmetli eşim almıştı hediye olarak ilk kez gençlik yıllarımda. Sonra uzun yıllar boyunca hep bu saatten kullandım. Galaksi S3 çıktığında hem kendime hem eşime aldım ve bir daha da saat takma gereği duymadım. Ama her şeye rağmen bu saatlerin hayatımda çok önemli bir yeri var. Sen böyle devam et sevgili Ufuk, ucuz olmasına rağmen en iyi ve verimli saatlerden biridir.![]()
Sağol Alparslancım, teşekkür ederim. Hepimizin geçmişlerine rahmet olsun.Aga bee. Allah rahmet eylesin abi. Huzur için de yatsın.
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsunBu saati görünce içim bir tuhaf oldu. Rahmetli eşim almıştı hediye olarak ilk kez gençlik yıllarımda. Sonra uzun yıllar boyunca hep bu saatten kullandım. Galaksi S3 çıktığında hem kendime hem eşime aldım ve bir daha da saat takma gereği duymadım. Ama her şeye rağmen bu saatlerin hayatımda çok önemli bir yeri var. Sen böyle devam et sevgili Ufuk, ucuz olmasına rağmen en iyi ve verimli saatlerden biridir.![]()
Allah rahmet eylesin.Bu saati görünce içim bir tuhaf oldu. Rahmetli eşim almıştı hediye olarak ilk kez gençlik yıllarımda. Sonra uzun yıllar boyunca hep bu saatten kullandım. Galaksi S3 çıktığında hem kendime hem eşime aldım ve bir daha da saat takma gereği duymadım. Ama her şeye rağmen bu saatlerin hayatımda çok önemli bir yeri var. Sen böyle devam et sevgili Ufuk, ucuz olmasına rağmen en iyi ve verimli saatlerden biridir.![]()
Enteresan normal mesajında gözükmüyor cevapla yapınca gözüktü ?![]()
bana çok önceden hediye çok pahalı takmaya korkuyorum yerinide tam bilmiyorum o yüzden internetteki fotoğrafnı koydum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
internetten url olarak eklediğim için olabilirEnteresan normal mesajında gözükmüyor cevapla yapınca gözüktü ?
Güzelmiş güle güle kullanın sanki çizilmiş gibi camı çabuk çizilen cinsten mi bir de bu modelde always on özelliği var ama yorumları okuduğum kadarıyla dışarda görünmesi çok zormuş senin deneyimlerini de alırsak güzel olur almak isteyenlere de katkı olur ?Xiaomi Amazfit bip
Bir sn fotoğraf gelmemiş ?
Xiaomi Amazfit Bip
Mi Band 4 kullanıyorum. İkinci senesine girecek.
Beyler ayıp ediyorsunuz bak böyle olmaz saatler bileklikler kolda fotoğraf istiyoruzMi Band 4
Ben okulda koşarken düştüm ve zemin tırtıklıydı sürgüne sürtüne yerde kaydım saatin o durumu normal sjhdkfjcj onun haricinde suya karşı iyi ve dışarda acayip görünmez gibisinden büyük bir sorun yaşamadım tabi sorun yaşanıyor illaki âma çok büyük değilGüzelmiş güle güle kullanın sanki çizilmiş gibi camı çabuk çizilen cinsten mi bir de bu modelde always on özelliği var ama yorumları okuduğum kadarıyla dışarda görünmesi çok zormuş senin deneyimlerini de alırsak güzel olur almak isteyenlere de katkı olur ?
Beyler ayıp ediyorsunuz bak böyle olmaz saatler bileklikler kolda fotoğraf istiyoruz
Bunun amacı kolunuzda nasıl durduğunu hangi temayı kullandığınızı görmek hadi bakalım pamuk eller resimlere ?
Bu ekran yüzlerini nereden buldunuz ben baktım bulamadım sizinkileri çok beğendim.