BeyinBedava
Profesör
- Özel başlık
- Use Signal
Mi Band 4
Güzelmiş güle güle kullanın sanki çizilmiş gibi camı çabuk çizilen cinsten mi bir de bu modelde always on özelliği var ama yorumları okuduğum kadarıyla dışarda görünmesi çok zormuş senin deneyimlerini de alırsak güzel olur almak isteyenlere de katkı olurXiaomi Amazfit bip
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bir sn fotoğraf gelmemiş
Xiaomi Amazfit Bip
Mi Band 4 kullanıyorum. İkinci senesine girecek.
Beyler ayıp ediyorsunuz bak böyle olmaz saatler bileklikler kolda fotoğraf istiyoruzMi Band 4
Ben okulda koşarken düştüm ve zemin tırtıklıydı sürgüne sürtüne yerde kaydım saatin o durumu normal sjhdkfjcj onun haricinde suya karşı iyi ve dışarda acayip görünmez gibisinden büyük bir sorun yaşamadım tabi sorun yaşanıyor illaki âma çok büyük değilGüzelmiş güle güle kullanın sanki çizilmiş gibi camı çabuk çizilen cinsten mi bir de bu modelde always on özelliği var ama yorumları okuduğum kadarıyla dışarda görünmesi çok zormuş senin deneyimlerini de alırsak güzel olur almak isteyenlere de katkı olur
Beyler ayıp ediyorsunuz bak böyle olmaz saatler bileklikler kolda fotoğraf istiyoruz
Bunun amacı kolunuzda nasıl durduğunu hangi temayı kullandığınızı görmek hadi bakalım pamuk eller resimlere![]()
Bu ekran yüzlerini nereden buldunuz ben baktım bulamadım sizinkileri çok beğendim.
Kolunuza takılı bir fotoğrafı atarsanız güzel olur çünkü insanlar görmüşte olur bu konunun biraz daha fotoğraf galerisi gibi olmasını istiyorum saat aynı zamanda takı çünküSamsung Gear S3
Güle güle kullan da kolundayken görmem lazım bu konuyu açarken ben öyle hayal ettim kolda duruşu farklı oluyor çünkü saatlerin
Size de mutlu hafta sonları dilerim.Güle güle kullanınMi band 3 seviyorum işimi görüyor gayet rahat ve keyifliiyi haftasonları herkese.
Kolunuza takılı bir fotoğrafı atarsanız güzel olur çünkü insanlar görmüşte olur bu konunun biraz daha fotoğraf galerisi gibi olmasını istiyorum saat aynı zamanda takı çünkü
Güle güle kullan da kolundayken görmem lazım bu konuyu açarken ben öyle hayal ettim kolda duruşu farklı oluyor çünkü saatlerin
Size de mutlu hafta sonları dilerim.Güle güle kullanın
Aynı şekilde sizden de fotoğrafını rica edeceğim kolda takılıyken.Yukarıda da dediğim gibi fotoğraf galerisi şeklinde olursa daha güzel olur iyi forumlar![]()
Bu da çok tarz duruyor güle güle kullan![]()
Memnunum fakat yakında Hugo Boss geçeceğim veya Armani'nin saatleri de çok hoşuma gidiyor , ikisi arasında kararsız![]()
Klavye ışığı ile beraber harika bir resim olmuş bakın konuya güzellik geldi güle güle kullanın harikasınız